05 Februari 2013

Birthday Party Anak Blogger TEMA BOLA!

 
Alhamdulillah, Alhamdulillah
Akhirnya kami sampaiiiii jugak! Hahahahah!
Walaupun kami adalah antara insan-insan yang sangaat lambat sampai! 
Memang terasa nak tergelak giler-giler bila pikirkan balik! =p

Mana la tak sampai lambat
Makan 'langsat', duku, rambai sume-sume la!
Jarang masuk KL la katakan...
Memang sesat la jawabnya

Masa dah stucked dalam jammed tu, MamaZN cakap kat PapaZN
Takyah la pegi, nanti pos je la hadiah tu
Dah lambat sangat ni, mesti dah abes acara, huhu!
 Tapi PapaZN balas, 
Takpe, takpe... Kita pegi je
Kalu dah abes, takde rezki la tu namanya, kite kasik je la hadiah
 OK, huhu =/

Ksian Kak Amy Mamatisya, lama Kak Amy tunggu
Takde rezki nak jumpa Kak Amy, huhu!
Sedey jek, bila tau rupanya ramaiiii lagi kawan-kawan blog yang datang!
Bestttttnyeeeee...!
Pasni kalu baca entry dari Kak Amy @ kawan-kawan blog lain nanti
 Mesti rasa jelesss semacam jek, haha!
Abes tu, sape suruh datang lambat!
Nak wat cemane, sebelum tu ada hal lain, huhu!
Naseb baek dapat jugak jumpa tuan umah
Kalu tuan umah pun nan ado camno?
Terkapai-kapai dibuatnya huhu! ;)



Kak Amy wasap gambar ni, soh cepat-cepat sampai
Huhu, we cannot make it! Uwaaaa, sedey! =[


Time kitorang sampai dah macam ni
Alhamdulillah, sempat makan lagi, hikhik =p


Zakwan hepi dapat belon :)


Best la!
Ada popcorn station, ada chocolate fountain station, ada sand art station
Best, best!
Haha, 1st time kot attend birthday party yang best camni =p
Makanan pun simple dan sedap
Kalu datang awal, sure terasa kemeriahannya!
Alahaiiiii, takpela, takde rezki =/

Kitorang kejap jek pun
Majlis berakhir 7mlm, kami sampai dah 6.20ptg camtu
Kul 6.40 camtu kitorang balik
Malu ar nak stay lama-lama
Kang kene tolong kemas, haha! =p


Zakwan seronok dapat adiah :)


Eh, eh...
Cerita punya cerita
Tak kasiktau pun birthday party sape kan?
Hehe
Apadaaa, lupa sudaaaa :)
Sebenarnya, kami memenuhi undangan Kak Nett
Ke birthday party anak-anak kesayangannya 
Imran & Irfan
Kak Nett  ni salah sorang geng bachelor Kak Amy
TQ Kak Nett sebab jemput kami :)
Sukaaaa sangat!


Ini la tuan umah nya :)
Semangat tau, kitorang datang ikut tema! :)


p/s:
Naseb baek Kak Nett kenal saya, haha!
Terharu di situ ;)


 


17 comments:

fazilzura berkata...

la awk dtg lmbt ker? kalau x leh jimba2

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

hahahha kita lagi haru konon before pi ikea nk singgah b'day party nett sekali tgk beg budak2 x bawa so nk pakai baju dora ke pi majlis org adehhh tu yg cancell gi tu adehhh

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah comel je Nad n abg zack sedondon pakai baju jersi bola..

Iela Fazielah berkata...

geng oren.... xpe janji samapi..nnt ms bday anak akak pun jgn xdtg tau...

Nory Zoulkefle berkata...

bestnyer dpt jmpa and berkumpul ngan geng2 blogger kan..

syawalsimpsons berkata...

x pe..la janji dapat jumpe kan

Ya ALya berkata...

yg penting dpt gak hadirkn......

mamalieyna berkata...

Meriah..best la party bertema gini kan ..tp tulah modal kena besar jgk ni :-)

mummy_ayu berkata...

wah..bestnyamemang meriah..sgt jeles aku tak dpt join .. :-(

LYAfrina berkata...

wow...meriah & cantik sgt2 deko2 birth ni..

ieyda berkata...

1sst time tgk nad pakai jersi sedondon ngan zakwan...nayli pun pakai jersey jgk ke?hihiiiih

notti netti berkata...

hahaha thanx cayang. apa tak kenal..nampak jer terus menusuk kolbu. Nanti kalo net buat party lagi, dtg awal yer...si amy asyik sebut nama kamuuuuuuuu jer. Tu yang tersemat dalam jiwa, jantung, limpa Net tu.

sapphire berkata...

dah berapa lama saya tak blog walking ni...
cantik sangat background baru blog akak ni..hihi..sweet sweet gitu... :)

ch@ berkata...

hahaa, maintain kakNet tu. siapa tak knl mamaZN mmg rugi.

Aisyah Husaini berkata...

best tema bola2 gitu..baju tema pun senang je nak cari kan : )

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah semuanya bolaaaaaa hehehe...

mama tisya berkata...

walau lambat akhirnya smp jua...yg best dpt gk goodiesbag cumanye tk sempat la jumpa blogger lain kn...akak tk sempat lg update entry busday anak nett ni..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...