26 Februari 2013

1st Time Mandi Swimming Pool Rumah Sendiri =P

Ni la aktiviti kitorang ari Ahad baru-baru ni ;)
Mandi swimming pool umah sendrik buat pertama kali nya
Hehe
Merasa jugak la budak-budak ni berendam dalam tu
Tu yang Baby Nayli jadik model majalah manggis tu, hehe
Dah kecut merut baru la nak kluar dr kolam

Ni pun sebab ada sebab la kami menyinggah kat umah sendrik ni
Kalu tak, tah bile la
Dah la x jadik pindah kan, haha!
Eyyy, lawak jek rasa sbb dah siap kemas! =p
Takpela, ada hikmahNya kot kan tak jadik pindah tu? Hehe

PapaZN jek layan budak-budak ni mandi
MamaZN malas nak berbasah-basah hehe


Mandi kat kolam kanak-kanak je


Kemain depa ni tau, huhu!



Zakwan dah dapat kawan :)




Mandi tengah hari rembang!
Orang pun takde yang mandi sama, hihi
Kalu petang-petang, mau penuh kot pool ni
Dapat la sejam jek mandi

Jadik laaaa... ;)


p/s:
Mcm orang kaya jek ek ada swimming pool kat umah sendrik, haha!
Ini semua poyo! =P



27 comments:

Sue-Rya Qistina berkata...

ala ala model majalah mangga gitu. hehehe. bestkan ade swimming pool kt area rumah. anytime bole terjun

syawalsimpsons berkata...

yaaa..inisemuapoyo..akkaaaakakk..ok la tu bila lagi kan nk merasa

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

kaya la tu siap ada swimming pool umah kitaorg xde kekekke ...
kata 1st time mandi sure tgh hari rembang terjun kekekke

ieyda berkata...

bestnya apartmen ada kolam...leh lah berendam tiap2 hari kan...

zarena heeney berkata...

berendam sampai kecut jdnya

::NureeN:: berkata...

x kesah bila masa pon janji x panas sgtyg pasti anak2 mandi pool hepi kan :)

✿ pink velvet ✿ berkata...

best jugaq kan kalau betul rumah ade swimming pool *mari berangan bersama* haha!

Ya ALya berkata...

Nk tulis gak la...ini semua poyo...

mama ila berkata...

amboii..seronok nye mandi pool..hehe..best jugak..xder org lain mandi..hehe

MRS. K berkata...

untung la ada pool sendiri.. :b

eima berkata...

syoknye budak klu ade pool sendrik kan... last2 pi hotel pun diorg tak pandang dah pool hotel ni kan

ADEEYA berkata...

tgk zakwan dgn baby nayli swimming , tiba2 rasa lama dah tak swimming last pun sebelum practical starts sobss. rindu swimming

Chekgu Azrine berkata...

akk dah lama tak bwk anak2 mandi pool..huhu..seronok je tgok derang mandikan?sekali sekala..

Falsya berkata...

geramnyeee tgk baby nayli...suke sgt dua beradik tuh mandi pool..siap ngan papa pun excited..hahaha

eT berkata...

kt mana umah nad ni?
kite pon jarang2 turun pool....tp kalo bercuti tu bukan main lagi nk terjun pool..huhu

ALoNa CintamaniszLite berkata...

zakwan takde ajak dok kat umah yg ni ke?? ye lah...umah yg ni ada kolam renang. Nanti leh terer berenang mcm nureen anak gieyana tu, hehe..

Azatie berkata...

salam nad..bestnya berendam kat kolam ya..:)

nadia berkata...

nadia ingatkan nadia je spesis susah nak mandi pool walaupun bawah rumah je. kak nad pon sama rupanyaaa. :))
kita suka mandi pool time bercuti ke tempat orang je kan kakkk :p

Iela Fazielah berkata...

haha..kelakar ayat ini semua poyo tu... bestnyer dpt mandi kolam..kalau anak akak...mau xmau keluar kolam

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

srnok la anak2 dpt mandi pool..:)

Ibu Lala berkata...

bestnye rumah ada swimming pool. nape tak jadi pindah...

Zura@Iwan berkata...

bestnya Nad kt umah baru Nad ada pool...leh dpt kasi zakwan n nayli mandi pool

akak teringin nk bw irfan mandi pool la...haihhh...

mama tisya berkata...

mmg best kalo umh ada swimmingpool...tisya pn slaluckp nk umh ada swimmingpool...sbr je la

ch@ berkata...

Ahaks...nak jd model mjlh manggis jgk.
Rmh kita ada kolam bdk2 tu je. Siap boleh landing.atas tilam. Eheks...

Sidratul Muntaha berkata...

seb baek nayli tak pakai bikini.
hihihiih

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

budak2 suka la dpt mandi pool hehehe

BUNDA a.k.a KN berkata...

Assalam,

amboi! seronoknyer berendam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...