09 Januari 2013

Wordless Wednesday : Perasaan Bercampur Baur, Hukhuk =/

Stress . Letih . Stress . Letih
Rasa nak pengsan!

Dah pack kena unpack balik
Memang pengsan dulu baru kemas semula
Aci tak? Kahkah! =p

 
Ni bilik pertama - seminggu sebelum Tahun Baru


Bila tak jadi pindah, alamatnya kena unpack balik
Weekend ni tak kemana2 la jawabnya
Kasi clear ini semuaaa!

Letih time pack ritu pun tak ilang lagi
Dah tambah letih unpack barang2
Takpeee, sob ba rooooo ;)




17 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

nadddddd...brg2 yg melonggok tu cam kat umah k.atie lak,sbb dapo ngan renovate..hihi

Ya ALya berkata...

nape xjd pindah nad

Ya ALya berkata...

nape xjd pindah nad

mamafarah4 berkata...

sabar ye nad..ada hikmah perkara yang jadi tu.. Ala nad suh jer baby nayli yg tomei tu kemas, sure dia suka

Zie Fauzi berkata...

takper....exercise...bkn senang nak exercise selalu... :)

PUANSTOBERI berkata...

akak dpt rasa kan perasaan tu.. tmbh lagi bila unpack di tpt yg pack tu.. tabah ya..

mamalieyna berkata...

Huu..harus tkde mood nak kemas blk kan..huuu...

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

Knp tak jadi pindah?

- SueN - MrS AzharI berkata...

nape x jd pindah nad?

mekchu berkata...

ehhh apa kes ni.. nak pindah rumah tapi x jadi? alamak, tertinggal tren..

Nadiah Sidek berkata...

kenapa tak jadi pindah? kerja-kerja pack, unpack memang tak best dan meletihkan! huhu..

Chekgu Azrine berkata...

Bt slow2,.jgn stress nad..hehe

ieyda berkata...

nad, nape xjadi pindah lak?

memang letih pun 2-3kali keje....
tp nad ada pembantu tu, nayli mesti mau tolong mama dia pack kan...hihihiih

Aisyah Husaini berkata...

Ala letihnye kene macam tu..nape tak jadi pindah kak nad

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

dugaan ni nad hehehhe suh nayli tolong apa yg patut kekekke

mummy_ayu berkata...

la..napa plak kena unpack balik? kenapa tak jadi pindah..kasi story sikit...apa pun, sabar ek..mesti ada hikmah apa yg berlaku tu..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

hadoi stress ni hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...