30 Januari 2013

Wordless Wednesday : JANGAN KACAU SAYA! ;)

 
Tengok mulut dia......
Tengok pipi diaaaaa.....!
Hihihi, geram!




Wuuuiiii, main cemane tah dia ni
Abang sepupu sendiri (umo 4thn) pun kalah dengan dia!
Sampai surrender dah tu, siap terbaring, hehe

Sebelum amik gambar ni
Baby Nayli bising2 apetah butir cakapnya tu
Sambil tunjuk-tunjuk tuding jari kat Adib (sepupuZN)
Kemainnnnn lagi budak ni!
Kang masuk skolah nnt, amik kelas Taekwando ek! ;)


p/s:
Nampak gaya, Baby Nayli yang bakal protect Abang Zack ni, hihi
 



21 comments:

mamalieyna berkata...

Hahahaa...nayli nayli..tgk gaya dh gerun org..ok sgt ni jd pelindung abng..ekeke..

lieyalatif berkata...

hahahah...comel...tak padan dgn baju kurungnye boleh tahan anak dare nad nie garangnyer.....bagus2 tak sape berani buli nayli kan heheehehehe

betul tu nad, mulut tu geram!

Budak Kampung berkata...

cayalah baby...

MizzTina berkata...

amboi, melayut pipi dia..

::NureeN:: berkata...

pergghhh baby nayli mmg power lah :)

Wan Amira berkata...

i baru nak cakap -- nayli ni yang kene jage abang zack.. sekali u dah tulis :D

eima berkata...

fuh muka tak leh blah betui la... ganas betui

lia berkata...

10 juta kali pon tgk pic ni, tetap nak gelak he3

ieyda berkata...

comellah nayli nie garang dlm berpakaian kurung mcmtu....

Ann@zanyra berkata...

comeynye die dgn bj kurung cute tu...

*∽ IZAN ∽* berkata...

aahahahah!! Comeyyy sangatttt si Nayli. Kalo ada depan auntie ni mmg kena cobit2 pipi tu tauuuuu

syawalsimpsons berkata...

boleh join tekwondo ngan aunty soya la ni..kakkak

Lily@MamaZaraZareef berkata...

hehe..mesti comel bby nayli protect a zack nanti..a zack sopan santun sket kan orangnya..:-)

mummy_ayu berkata...

jalan2 kat sini smabil tgh kursus nie.,..
emm..tomeinya Nayli..bam bam

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

hahahhha adehhhh tersenyum unty tgk pic nayli ni baju kurung lenggan lipat sampai atas ala2 kyreen sebiji nak pakai kejap je pastu kain ntah ke mana kekekke

Falsya berkata...

geramnye aunty ngan baby nayli!!!..

wan nurul hezrina abd halim berkata...

eiii geram sungguhlah ngan nayli=)

PUANSTOBERI berkata...

takut auntie ngan nayli ni.. hikhikk... meh sini pipi tu auntie nak pinjammm...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

haha...muka marah la..
garang tau budak tecit ni, hihi..comel!!!

kayyana berkata...

comelnyerrr... rasa mcm nak geget pipi die la..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nayli comel n bambam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...