23 Januari 2013

Wordless Wednesday : Dulu Sorang, Sekarang Dua-Dua


Dulu Zakwan kene kasi chance Baby Nayli makan dulu
Pastu turn dia
Takpun, Baby Nayli pi main2 dulu sat
Kasi Mama suap Abang Zack kejap

Tapi sekaranggggg... 
Sekali hadap! :)
 





Out of topic jap:
Errr, Papa...
Papa kena pakai YunNam ke ni?
Owwwhhhhheemmmmmmgeeeeeeeee! ^_^




13 comments:

Wawa berkata...

comelnyeee! tak sabar nak tunggu 2 anak plak...hahaha..pasni suap utk 2 org plak...weeee..!

ibuintan berkata...

comelnya Baby Nayli... gebu pipinya


tu sebab bAby dah buleh makan nasi...kan, senang keje ibu

jaa jaa berkata...

ala, bestnya makan sama-sama..

mamafarah4 berkata...

eeeee..geram tul la tgk nayli ni..nnt jumpa lagi acik nk cubit2 manja mulut dia tu..hehehe

ALoNa CintamaniszLite berkata...

wahh...mmg seronok bila anak kecik dh mula boleh makan nasik (keras bukan bubur) ni..hehe..

Akak pun penah merasa pengalaman mcm ni masa along ngan angah dulu. Sampai tercungap2 dorang makan, perut dh kenyang tp nak lagi...hehe..

Budak Kampung berkata...

baru pasan rupe2 nyer abg ije botak

Nafisa81 berkata...

makan apa tu?

mamalieyna berkata...

Smalah kat rumh tu..bergilir2 menyuap dua beradik :-)

eima berkata...

Haha topic pe sbnrnye...kutuk papazn ek

ieyda berkata...

alolo......marah ke tu lamabat turn dia...

Aisyah Husaini berkata...

best kak suap anak kalau anak selera ni kan..dua2 duk diam memang best..lau anak kite sambil makan berlari pas tu mulut tak diam sampai muntah adoiii senak perut mak ni tgok ha ha ha

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

best makan sama2 hihi

mama ila berkata...

hihi..xsabar nk tunggu hannani dah boleh makan nasi..senang...anak ngap..mama pun ngapp.hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...