30 Januari 2013

Wordless Wednesday : BURGEMBIRA & CHICKEN POP (RBB)

Aduiiii, mengidam ke hape ni?
2 minggu sudah dah makan kat Rawang Burger Bakar cawangan Bangi
Lokasi KLIK SINI


Burgembira utk MamaZN - sangat gembira, haha! =D


Chicken Pop utk Zakwan ;)


Nampak sama je kan?
Tapi ada bezanya ;)
Burgembira tu patty nya daging pastu ada sos black pepper
Yang chicken pop tu patty nya ayam (nama pun chicken pop =p)
Seddddaaaapppppppp!!!!!

Sekarang ni pun terasa nak makan lagi ni
Ehhh, apa kah? Jangan buat hal! =p
Kang gemmmmmsssss - susah! Haha!



p/s:
Tahniah buat Mama Yatie yang selamat melahirkan baby boy (3kg) 
Kul 11 pagi tadi di Hospital Serdang
Mama Yatie ni tuan punya blog Duniaku Di Sini
Selepas 3 orang Powerpuff Girls, akhirnya rezki dapat BoboiBoy plak ;)
Tahniah Kak Yatie! :)
Selamat berpantang! :)
 


9 comments:

mama tisya berkata...

mmg tk order ayam sbb mmg suka daging...yum2222...burgumbira akak soso blackpepper meleleh22222

Fieda Rafli berkata...

ala,,,sedapnyer...

kayyana berkata...

nasib le org ade kat jb ni kak nad.. kalau tak dah ajak hubby g bangi da sambar burger ni.. mcm sedap je.. alamak perut da bunyikkkk

Ya ALya berkata...

kt sini xde cawangan burger ni......:-(

LYAfrina berkata...

sedapnyer... terliur tgk kejunyer

ch@ berkata...

bilala turn kita nak merasa ni, tgk pun terliur. xde delivery ke? hahaa.

ieyda berkata...

semua burger kat atas tu beli kat burger bakar bangi ke?

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

gulpppp teliur sudah

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Sedapnye....betul2 sekali je pernah mkn burger bakar RBB..itupun sib baik pernah gak merasa klau x lg terliur tgk. .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...