16 Januari 2013

Wordless Wednesday : Bikin Orang Lain Susah...

Sekali, 2 kotak parking dia hambeekk!




Pikiran negatif : 
Berlagak, mentang2 kereta besar!
Eksyen la tu, bos pump station tu kottt - bleh parking sesuka hati!
Dapat lesen terbang ke hape ni?!

Pikiran positif :
Kejap je kot, dia nak cepat ke toilet la tu, tak leh tahan...maaf kan la
Baru dapat lesen memandu kot, tak perasan...maaf kan la

^_____________^




14 comments:

mamafarah4 berkata...

geram tau kalo nampak orang parking gini..apa salahnya betulkan kejap..kot ye pun nak cepat kalo masuk tu agak2 la betulnya..tak pasal2 kene sumpah seranah..hihihi

syawalsimpsons berkata...

ni nama org x reti bahasa ni

mamalieyna berkata...

Fikir yg positif jelah..baik utk kesihatan :p..

Tapi..kalau jumpa sure fkr yg negetif tu dulu..hee :-)

Nor Salmi berkata...

Geram juga kan.. Kita bersusah payah cari parking, dia pulak senang2 buat macam tu.. Eh, ada ke yang mmg langsung tak boleh tahan nak ke toilet sampai macam ni sekali??

Salam kenal.. follow sini #1068

Ibu Lala berkata...

Sape tak marah kalau camnikan..

Gieyana berkata...

ujian kesabaran gk nie..anggaplah bkn rezeki kita utk dpt parking pd hr tue..huh

suhaina laui. berkata...

kuikukui..dulu baru2 dpt lesen takut sgt jadik mcm ni ;)

Mimie berkata...

like like like

nadia berkata...

ni namanya pemandu pakai spek mata hitam, terlebih power mungkin, sampai tak nampak had garisan :P

Deqla manjew berkata...

amboiii pulun sakan aihh!! huhh.. tamak!

p/s: singgah dari blog cik rose cute. dah follow sini..jemput singgah blog sy.. slm kenal.. =)

ieyda berkata...

maybe kete dia xde side mirror kot...tu yg xleh nak bajet spce kiri kanan..hihihihih

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tensen klu mcm tu

Zarena Heeney berkata...

mmg tak suka

Aisyah Husaini berkata...

ntah hape2 langsung tak pkir orang lain juge

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...