16 Januari 2013

Wordless Wednesday : BERWAJAH BARU | OK @ TAK?

Blog berwajah baru
Sempena tahun baru :)

Apa pendapat kawan2?
OK ke?
Tak OK ke?
Simple sangat ke?
Semak sangat ke?

^_^




A big-big-big thanks pada Cik Rose yang Cute
Sebab sudi jadik 'mak andam' - tolong mekapkan blog MamaZN ni :)




21 comments:

Anje Mamy Balqis berkata...

cantik & kemas je, kita nak tukar tak terbuat2 lagik...nak tempat kat Mrs.Fiza...dari aritu tak nyempat2 bz sesangat...suka wajah baru blog nad ni, kita pun nak tukar polkadot la

mamalieyna berkata...

Sukeeeee sgt..simple tp menarik.. rasa nak menjengok sllu ke sini..heee :-)

ieyda berkata...

cantik n simple...suka :D

Wan Amira berkata...

ok, cun!! tapi i think better letak nuffnang ads tu bawah banner :D.. my 20 sen :D

eima berkata...

ok la ... comey dan ceria

Delimasari berkata...

kemas dan teratur - jelesnya
tolong watkan utk akak

mamafarah4 berkata...

hehehe...ok lah..nampak ceria

lieyalatif berkata...

sangat2 cun dan okey...ceria sgt nad...polkadot lagi ...auwwww!!!

kombination color pun sweet.... 5 stars kite bagi tau!

Falsya berkata...

simple but nice!!!..;)

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

cantik nampak ceria disana..

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

kita anak dah masuk tiga header x tukar2 tunggu gambo cantik sikit baru cat baru blog tu ..kenan nk order kat eB heheh

mama tisya berkata...

ok..sweetttt pink blue

♥cikmOt♥ berkata...

kemas, teratur dan menarik...
leh menang slogan terbaik tak...hahaha

Mummy Ayu berkata...

suka..suka sgt2....comel la..Ayu pun ingat mcm nak tukar tapi..emmmm...tunggu dulu la....

syawalsimpsons berkata...

cantik...warna biru cantik..sweet je..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

hehe..sesuai ngan nad yg punya zakwan dan naylie..

Che Rosliza Che Mat berkata...

tq...review akak...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

sgt cantik nad...pandai cr edit hehe

QA's ~ mamapapa berkata...

ok..sweet je..salalm kenal,jmput follow kmbali :)

Fieda Rafli berkata...

cantik..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

ok..simple tp cantik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...