11 Januari 2013

TERHARU | Zakwan Bagi Mama Hadiah ^_____^

  Aritu 1-2bulan yang lepas
Masa kitorg lalu mane tah, kat LDP kot rasanya
Nampak la billboard iklan Ikea
Yang ada gambar bantal bentuk hati dan bertangan tu

Dan-dan tu Zakwan cakap 
Mama, nanti saya nak hadiahkan Mama bantal tu
Alalalala, terharunya hati ini
Sebab Zakwan nak hadiahkan sesuatu 
Walaupun yang membayar nya nanti adalah PapaZN
Hehehhe
Takpe, niat tu dah ada =P

Pastu aritu masa kitorg pi Ikea
Zakwan ternampak bantal ni, pastu terus dia amik bagi MamaZN
 Alalalalala, ingatkan dia dah lupa apa yang dia cakap dulu
Rupa2nya tak
Dia ingat lagi rupanya...


Terima kasih Zakwan! Terharu Mama, huhu!
Walaupun yang Papa yang kene bayar, kekekekeke...


Sempat la PapaZN snap kan gambar Zakwan bagi bantal tu kat mak nya :)


Zakwan ni dalam hatinya ada taman
Mudah tersentuh
Aritu dia balik dari skolah
Sampai kat pintu dia bagitau
Mama, tadi kat skolah saya nangis rindu Mama
Tapi saya nangis kejap je

Adoiyai!
Zakwan, Zakwan...
Memang ikut perangai Papa nya - soft heart gitewww ;)



18 comments:

mama tisya berkata...

anak mak ni zakwan..sok2 dh beso nanti kawin, wife die jeles kn...hehehe

Anje Mamy Balqis berkata...

so sweet betul la dia bahasakan diri saya, kalo balqis bahasakan nama...

♥cikmOt♥ berkata...

comel jek dia bahasakan diri dia saya...kalu abam mok tu abam...kadang irfan...kadan moq...ikut suka dia jek...hehehe

ieyda berkata...

SO SWEET DUA BERANAK NIE....

mamafarah4 berkata...

alololo..terharu jugak rasanya..kecik2 lagi dah pandai nak membahagiakan hati seorang ibu...Tahniah nad..didikan yang baik terhadap anak2..

mamalieyna berkata...

Aduuuh terharunye.. tgk zakwan pun mmg gaya, jiwa lembt :-).. untung tu...

mamalieyna berkata...

Aduuuh terharunye.. tgk zakwan pun mmg gaya, jiwa lembt :-).. untung tu...

Ya ALya berkata...

bestnyerr dpt hadiah

eima berkata...

MMG ROMANTIK GILE ZAKWAN NI ...

syawalsimpsons berkata...

sweet sangat zakwan..tak sabar nak jumpe zakwan ahad ni tau...

mummy_ayu berkata...

sweetnya..sama ngan Ian, nampak jer kasi tapi dlm hati ada taman..

Zura@Iwan berkata...

amboi...

syg zakwan kt mama dia...terharu kan..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

terharu...

mmg ajar dia bahasakan diri saya ye??
kot ler nk bahasakan diri abang ke...zakwan ke...

Nana berkata...

zakwan bahasa diri saya ek cm org besa hehe

Fieda Rafli berkata...

olololo...sian dia nasib baik tak der plk..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Good Boy la Zakwan ni..:)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

sweetnyer zakwan...mesti terharu gilerrr nad

Aisyah Husaini berkata...

bagus nye zakwan ni kecil2 dah rasa pengorbanan seorang ibu..harap2 lau kite anak laki pun same macam zakwan soft heart gitu : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...