18 Januari 2013

RINDU! | Kalau Macam Ni Selalu Kan Seronok...

Memang seronok bila tengok diorg ni 
Berbaik2, main sama2, bergurau sama2
Kita mak pak pun terasa/ikut happy sama
Bila dengar diorg ni pakat gelak2
Lagi la si Baby Nayli tu
Nampak jek macam diam, tapi bila menjerit gelak, kemain kuat!
Hehe...







Tapi kalu kot ye pun nak bergurau2, bergelak sakan sesama
Jangannn la time nak tidoooo
Geram omak korang ni ha! Haha!
Masa lain ada, tak cukup-cukup!
Pi sambung main masa nak tido pulak
Ni gmbr2 sebelum tido la ni
Lampu dah tutup, Sume pun dah siap baring
Bleh plak la diorg ni gelak2 lagi
Mula2 bisik2 jek bunyi gelak nya
Lama2 terus sampai tahap jerit2!
Haha!
Geram nengoknya! =p
Dah kena babap sorang 1, baru diam dua2...


Kalu tak ngigau takpe...
Ini, sampai ngigau2 yang taknak tu...
^_^
 

13 comments:

lieyalatif berkata...

alahai nad...comel sgt gambar2 ni nad....hepi n riang nampak due beradik nie....bile tgk gini kite as a mother rase bahagia yg takleh nak diucapkan kan dgn kate2......

ieyda berkata...

sama mcm irfan n leesya...time kita dah nak sorong bantal, time tu lah dorang nak bergurau senda...

Falsya berkata...

eeeee...geramnye tgk dua2 tuh...rindu nayli.....

eima berkata...

hahaha aku pun tumpang gelak nengok muka tahan gelak 2 org ni sgt comey ...

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

hhahha sepesen ngan kyra kyreen kalau main over sgt sampai ngigau2 naik kaki tangan semua bikin panas papa dia je kekkeke

syawalsimpsons berkata...

geng ngan eima..sue pon tumpang gelak jugak..boleh bayang..kakkakak..

Nana berkata...

amboi manja nye adik bradik ni
xsaba plak tgu adik mia kuar
camane rupe la adik kena gomol hehe

Ibu Lala berkata...

alahai...comeynye...

mamafarah4 berkata...

hehehe..nana tak sabar nak tunggu adik mia keluar..
memang geram tau nad..kita dah matikan lampu time tu la korang nak bisik2,gelak last2 kene marah baru la senyap..hehehe..kalo anak2akak selalu si kembar la..kakak biasanya dah tumbang dulu..kene buli plak si Pqa..kesian tul budak bambam tu..

LYAfrina berkata...

comel 2 beradik ni,..nmpk zakwan sgt sygkn adik dia..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

geramnye tgk 2 beradik ni...comel sgt :)

Zura@Iwan berkata...

bestnya tgk dua badik ni....sweet aje..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

sweet sungguh 2bradik ni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...