17 Januari 2013

Rezeki Zakwan & Nayli Lagi - Alhamdulillah! :)

Walaupun dah lama berlalu hepi bday to u budak-budak 2 org ni
Tapi rezeki, Alhamdulillah tak putus-putus
Ni Zakwan & Baby Nayli  dapat masa sesi makan-makan tahun baru

Terkejut gak!
Memang la mula-mula kata nak buat makan2 utk bday ZakwanNayli
Pastu sbb dah lambat sangat
MamaZN bgtau jek kat kawan2 just makan2 saje2 nak kumpul ramai2
Aaaaa, tak sangka dapat banyak hadiah!
Anak-anak suka, mak nya laaaaagiii suka! ^_^




Ada baju, ada mainan, ada coin purse
FM pun ada! (ni nnt, hihi - special entry)



p/s:
Rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari
^_^


18 comments:

mamalieyna berkata...

rezeki sungguh..Alhamdulillah.. ^_^

MRS. K berkata...

comel baju nayli tuh..

♥cikmOt♥ berkata...

sampai hati tak ajak akak...

majuk ar gini..aku pulanggggggggggggggg tanpa dendammmmm

Salmi Khairil berkata...

memang murah rezeki zakwan ngan nayli..

eima berkata...

bila kite baik org syg .. rezeki akan sentiasa murah cam nad kan mmg baik gile.... hehehe

ieyda berkata...

bertuahnya zakwan n nayli kan...dapat hadiah....

mama ila berkata...

wahhh..byk nyer hadiah nayli ngan zakwan =)

Sue-Rya Qistina berkata...

alhamdulillah. murah rezeki anak2 nad :)

Alyyani Anuar berkata...

nad! dari sehari ke sehari nak bagitau yg thank you sebab bagi FM zack & nayli kat kitorg. tq so much ye. anak2 awak ni mmg fotogenik la sama mcm mama dia. comel 2 org tu kat FM tu. thanks again :D dah selamat tepek kat fridge :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

alhamdullillah, rezeki anak2..:)

fazilzura berkata...

Nad.. awk ada g weding diah aritu ye.. xsmpt nak kenal2.. bby amni time tu meragam .. nw dh beso skit baru kurg meragam nye.. uhhuuh

♥♥ Mas ♥♥ berkata...

in sha allah..klu angan-angan menjadi kenyataan mas mesti jumput akak..jgn tak datang pulak..hihihihi
mas follow blog akak :)

syawalsimpsons berkata...

best tu.alhamdulillah

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

Alhamdulillah rezeki

Zarena Heeney berkata...

rezeki tu

Nana berkata...

wah beznye
kita xcari musuh
tp org selalu je mcm nk bmusuh ngan kita

Aisyah Husaini berkata...

rezki anak alhamdulillah anak suke ibu pun ceria ha ha ha

Ibu Lala berkata...

wahh bestnye dapat hadiah tu. alhamdulillah..rezeki..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...