07 Januari 2013

Persiapan Sekolah Zakwan | Better Late Than Never! ;)

Orang lain dah siap shopping sebelum bukak skolah
Budak skolah pun dah siap belaja dah
Dah masuk minggu kedua pun
Yang Zakwan....?

Zakwan baru jek shopping2 Sabtu baru2 ni
Huhu!
Ksian dia...
Tapi takpe, takde la penting sangat pun
Sebab baru masuk tadika jek
Saje nak kasi mood kat Zakwan sebenarnya
Merasa shopping barang2 skolah utk pertama kalinya
Beli kasut baru, beli baju skolah baru...
Pertama kali utk kitorang jugak sbg mak-pak Zakwan :)

Nak cari kasut skolah murah2 macam MamaTisya citer tu
Dah takde, huhu!
Ye la, promosi back to school dah lama pun berakhir
Kami baru la terhegeh2 nak pi cari
Last-last, PapaZN kata, pakai kasut hitam je
Takyah susah2 basuh, hihihihi
Sebenarnya pakai selipar jek pun boleh
Tu la kata tadi, saje kasi mood kat Zakwan :)


Beli kat kedai biasa2 jek
Pi Tesco cam mahal le pulak, huhu!


Ala, ni pun tah berapa hari tahan pakainya
Tengok2 karang pakai selipar jugak, huhu!



PapaZN jek yang layan kerenah Zakwan, hihi


Hari ni 1st day Zakwan kat tadika
Tah apa citernya...
PapaZN tak kasi MamaZN ikut
PapaZN cakap MamaZN tak 'kuat'
Elelelelele..... kate orang jek dia! =P
PapaZN pun sama sebenarnya! Heheheheeh


12 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

eh nape lambat stat ek

ALoNa CintamaniszLite berkata...

eh...rugilah mama zakwan tak pi...tgk pengalaman hari pertama anak pi sekolah...

ieyda berkata...

abg zakwan pun dah mula skol ye...harap2 dia pandai suaikan diri ngan skol n rakan2...hihihiii

syawalsimpsons berkata...

zakwan x da la kat umah la ni...

Lynn Hamzah berkata...

baru nak start ek hari nie...semoga zakwan happy di school baru...

amiey lee berkata...

Huhu bestttt kan.....kita ritu hubby keje tapi yang teman sarah..ibu dia..mak tok dia..tok ayah dia...mak teh dia hahahah ramaii plak

eima berkata...

zakwan dah pi skool.... fuh ...
tak sabo nk tau citenye....

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

alahai dah sekolah...
kenapa NAd tak pi..seronok tau..mula2 memang tak kuat tapi lepas tue mesti ok

jue dah jawab harga kitchen kabinet

MRS. K berkata...

skool hadif pakai selipar jerk..

Alycia berkata...

oh zakwan baru start skul ekk harini.. harap2 smuanya ok ;)

Ya ALya berkata...

harap2 abg zack x nangis yer...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

zakwan mesti ok punya g skul kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...