18 Januari 2013

PEPLUM Untuk Budak | Nayli Pun Ada! :)

Amboi-amboi-amboi!
Mengikut perkembangan fesyen sungguh la!
Nak berPEPLUM bagai!
Yang tak tahan tu, bukan utk maknya
Tapi utk Baby Nayli, hehe


Gediks, bile depan kamera! =p


Nak tengok ke?
Hehehe
Sebenarnya tak terpikir langsung pun nak memPEPLUM kan Baby Nayli
Tapi tak sangka la pulak
MamaZN 'ter' rembat sepasang baju ni - persisss Peplum :)


Ada rupa, kan? Hihihihi...


Amboi, cheeky nya! Gigit baru tau! =p


Ni dari pandangan belakang


Anak dah ber PEPLUM
Mak nya bila lagi?
Ahahahaha!
Segan la!
Takutnya, disebabkan nak sangat ikut trend semasa
Kang, tak pasal2 jadik mangsa fesyen, hihi
Niat nak berPEPLUM, karang yang jadiknya macam memPELAM!
Ahahahah!
Takpela, ukur baju di badan sendiri ^____^

Tapi taktau la pulak
Kot-kot ada yang bersesuaian plak nanti kan?
Hehe...
Tunggu je la, tah bila yang bersesuaiannya tu...



Hepi wiken uols! :)


 

25 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

persal idung dia merah ni

ieyda berkata...

coemllah PEPLUM nayli...leh Leesya pinjam x?hihiii

hepi weken jugk.... :D

MRS. K berkata...

ada.. banyak dah jumpa saiz xl..

ch@ berkata...

KakNad nak try peplum size kakNad cuba tgk kt page dlm fb kita tu IZ Fashionista. Dia ada jual size M hingga XL. Cubalah.

Bb nayli bambam.

Lily@MamaZaraZareef berkata...

cheeky tol bby nayli ni..nk tompang geget sekali bleh?? kekekeke

PUANSTOBERI berkata...

hihi.. seme pun peplum.. tempah la nad.. misti seswai punya lah. :)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

hehe...peplum ye..
shomel laa naylie pakai wlaupun bambam camni...dia kan baby lagi...apapun mesti comel..

Tp kot achik lona pakai peplum...abes lah!!!! tak kenal dh mana pokok mempelam ngan achik lona, kan naylie, hehe..

mama tisya berkata...

kecik2 nayli dh berpeplum...akak pn kena tgk gk cz nanti jd plum..hehe..tp td dh bli cz nmpk beso skit...hehe

wan nurul hezrina abd halim berkata...

besar gigi2 nayli=)suka tgk dia merah2 idung nampak2=)wahh maknyer kena gaklah peplum..nurul kalau pakai peplum bislah bertambah nampak demunknya2..huhu

Huda berkata...

Comelnye nayli berpeplum :)

AyuArjuna BiGoshh berkata...

hik hik comel...

suhaina laui. berkata...

kite pun takut jd memplum:)

Nida Mohd berkata...

comel nayli ngan peplumnya..

saya pernah try satu peplum kat jusco bukit raja..nampak gomoks, terus tak jadi beli..tak tau la material dia kot nampak mcm kembang..kalo yg jenis kain t-shirt rasanya ok..

♥mama eza♥ berkata...

hehehe..teringin jugak mempeplumkan anak dara berdua tuh..tgu nk buat baju raya..muahaha...
happy weekend nad...

Anje Mamy Balqis berkata...

kita tak sesuai berpeplum, so bagi balqis je berpeplum, dah beli pun tunggu barnag ampai tak sabo nak pakaikan, mmg anak jadi mangsa fesyen dek kerana mamynya tak leh nak berfesyen....

juelee berkata...

haha comel giler nayli.. mmg pantang nampak camera nie...

eima berkata...

Sengih sampai idung merah sgt comey..........aku geram

eima berkata...

Sengih sampai idung merah sgt comey..........aku geram

Gieyana berkata...

amboiii.kemain sengihnyer Nayli...:-)

Nor Salmi berkata...

Comel Nayli berpeplum...

mamalieyna berkata...

Heehe..nayli pun nak ikut fesyen semasa ye..hebat..hehe..

Ha a awat hiung merah tuuuu...

mamafarah4 berkata...

hehehe..Kalo dah tomei pakai pampers jer pun tetap tomei..
Ala nad, try jer pakai..pastu tgk la hubby sayang komen camner..kalo dia kata ok suh belikan..hehehe..

Falsya berkata...

comelnyeeeee!!!!!!!

Aisyah Husaini berkata...

adoiiii geram tgok gg baby nayli tu..kite pun same kak nad teringin nak berpeplum tapi takut jadi mempelam ha ha ha

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nayli comelllllllllll :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...