22 Januari 2013

Nuffnang Hadapi Kesilapan Teknikal?

Malam semalam tengok kat blog kak Fieda
Tetibe rase cam nak tengok akaun Nuffnang jugak
Dalam hati, harap-harap tak terkena sama

Tengok-tengok.....
Ala, kena jugak!
Habes! Kosong-kosong-kosong bak kata Najwa Latiff
Huhu!
Ada kesilapan teknilal dari pihak Nuffnang?
Harap-harap nya ye, huhu!




Walaupun tak banyak, tapi $$$ jugak namanya
Sebelum ni ada la beberapa hengget
Sekarang kosong trus!

Harap esok dah kembali kepada sedia kala @ bertambah $$$ hehe


Susah ati lorrr! =[


10 comments:

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Jgn susah hati, nad...mende2 IT ni biasalah...mesti ada kesilapan jgk. mcm dulu lah..tetiba akaun nuff akak ada RM beratus2 padahal sebelum2 tu check takde ler byk tu pun...dan tak munasabah tetiba dpt byk mcm tu, huhu. Takde ler seronok dan berharap pun ngan jumlah BARU tu.
Esoknya baru ler betoi balik...jumlah asal, hehe.

Asyifa Mustaffa berkata...

X paham bende alah nie...pasang kemain lgi....huhuhu....

mama_umar_maryam berkata...

ayoyo...japg nk cek..huwaaa

nadia berkata...

kak nad, nadia semalam pon macam ni jugak. hari ni akak punya dah ok kan?

Waney Zainuddin berkata...

huhu.. sedeh nyer.. tak kira la brp RM pon, sayang juga. saper nak bagi kan.. :)
Kisah ibu pencen muda

Nana berkata...

Eh eh kita cek smlm ok je
Aritu penah gk ada kesilapan teknikal
Bile amont seme org jadi bganda2 banyak haha
Klw silap tng jadi banyak ok
Klw silap jadi ksg mmg xok hahah

@e_da berkata...

Samala nad... Akak punya pun ada jd kosong.. Napela nuffnang ni... Tgh pening gaknya

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

system dorang gelong kot

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

ohh mestilah susah hati kalau tetiba kosong w/pun sikit

k.eija ni susah hati akaun nuff tu guna email yahoo, tp email yahoo k.eija pulak dh x boleh nak buka..kalau nak cash out papehal dia akan bg dekat email kita kan..

ieyda berkata...

xcheck lak time tu....sekarang dah ok kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...