17 Januari 2013

Menggembirakan Anak-Anak Di FREE INDOOR PLAYGROUND :)

 Sebenarnya teringin nak bawak Zakwan main playground yang berbayar tu
Ada yang RM8 sekali masuk, ada yang RM15 sekali masuk
Bukan yang kene tukar token tu
Yang banyak mesin-mesin mainan tu
Bukan yang camtu
Ni playground yang ada slide, ada bola kalerful yang banyak2 tu
Biasanya ada la kat Jusco ke, Ikano ke kan
Ha, yang tu la..

Tapi tu la... 
PapaZN mesti tak approved! Huhu!
Maknya plak yang sedey, anak rileks jek =P
Membazir la, ramai orang la, itu la, ini la...
Ke takmo tunggu Zakwan ni, tu sebab kasi alasan macam2?
Hehe

Saje je la kan, nak menggembirakan Zakwan
Lagipun, sebab tak penah - tu yang nak kasi Zakwan merasa
Asyik tengokkk je budak-budak lain main

Mungkin sebab kena bayar tu kot
Sebab utama nape PapaZN takmo bawak Zakwan ke sana
Membazir - alasan utama!

Jadiknya, indoor playground yang free kat Giant Putra Heights tu je la 
Tempat Zakwan nak main sakan
Jadik laaa ye Zakwan
Huhu!
Playground mana2 pun sama jek
Yang penting Zakwan hepi
^_____^


Baby Nayli pun join sama ^_^
 


Ada hati la dia tu ;)



Hepi nya dia!


Baby Nayli nak follow abang nye panjat


Tak padan dengan kecik! Berjaya pulak tu!
(mama pegang =P)


Menda alah ni takyah masukkan syiling dah
Tekan button dah bergerak
Kata free, kan? ;)




Tapi rasenya 1 hari nanti
Nak jugak la pi indoor playground yg berbayar tu
Hehehe
Maknya yang lebeyyyy =)


Kawan2 penah bawak anak2 pi playgorund berbayar tu?
Katne?
Brape RM?


10 comments:

ieyda berkata...

nad, cuba bwak gi kat Ikano bangsar tu...ramai org kata best utk ank2...kita bayar utk anak, tapi kita blh masuk free gitu lah...hihihiii

eima berkata...

fahim pun tak penag sbb budak tu die gayat pastu klu pepe nk kan mak nye aje ...

Nana berkata...

eese dulu kt kl bawa g jj je
Xle lama bajet stengah jam je rm5
Opis kita ada satu indoor playground kat spaceu8 penah skali je bawa mia masuk free je jauh sgt klw dkt mmg every weken terjah hahah
Masuk mahai 25 per entryB

Aisyah Husaini berkata...

pena kak nad kat tesco je ambil kad yang RM5.00 untuk main macam baby nayli main tu yang ada lagu2 gerak2 tu kan..nak kasi main lain bahaya banyak budak2 yang lebih besar takut dorang main ganas he he he : )

Axie04 berkata...

huhu, kat jj ioi puchong tu ade la jugak, reka zone, tapi rm 20/kid la + kene bwk sock if x kene beli, both parent n kids kene pakai. main seharian pun x heran, dah tu, mak bapak pun no hal nak lepak, baby free. bnyak gak la pilihan nak main. tapi hari minggu mmg sesak.

Ya ALya berkata...

xpernah pun bawa....

mama tisya berkata...

dkt jj slalu ada..kt ou pn ada tp mhl skit..aritu ada promo tp tk sempat share murah bangat...kalo ada promo lg ..akak share bole la zakwan & nayli pegi....bdk2 mmg suka la pegi tmpt2 camtu..nk2 yg bola byk kecik2 tu...hehehe

mamalieyna berkata...

tak pnh g yg berbayr gak...free2 je sllu layan..hehe~

happy dak berdua tu... ^_^

mama tisya berkata...

salam nad..akak ada update entry promo indoor playground...kot2 nad nk bli bw anak2 kn..nanti tgk la

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

yg berbayar xpenah pg lagi nad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...