03 Januari 2013

Menang Contest! Rezeki Akhir 2012 ^_^

 Alhamdulillah
Melekat gak nama MamaZN kat senarai nama pemenang ni
Ni contest like & share kat FB
 Senang jek nak join
 - like-share-like-share -
Tapi susah betul nama nak lekat
Sebab ramai sesangat yang join! 
Bila dah menang, walau voucher RM50 pun dah rasa best sesangat! :)
Best btul sape yang namanya selalu menang tu... ^_^




Ramai gak geng2 rakan alam maya yang menang ni
TQ pada My Love inform pasal kemenangan MamaZN ni :)
Tahniah jugak utk kawan2 yang menang! :)



16 comments:

ieyda berkata...

Tahniah pada yg menang....

BoNDa.... berkata...

tahniah.....murah rezeki....

eima berkata...

wahhh nk beli pe tuh ngan voucher tu

Myra Jay berkata...

Tahniah ye kak :D

syawalsimpsons berkata...

kan..best bila nama terlekat kan..tp sue pelik nama sue ada 2X..entah..sue dah email...tak reply pon..mmmm..tak pe la...tp vouchernyer 1 je dapat..agaknyer ada org nama sama, ic lain kot

intanfirdaus247 berkata...

Alhamdulillah..tahniah mama ZN

Delimasari berkata...

tahniah Nad

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

barang dia mahal pakai voucer 50 kena tambah lagi kekekke ..kira ada 2 voucer dr suri ..x tau nk guna ke tak kekekke

♥cikmOt♥ berkata...

amboi...tahniah tahniah...
nama no 1 tuuu

lia berkata...

nad ni kan mmg la murah rezeki kan ;)

amaniammar berkata...

alhamdulillah..

mama tisya berkata...

tahniah nad...ada gk dpt email utk menang voucher tp die soh jwb soklan mcm servey tk buat pn..heheh

Zura@Iwan berkata...

nama bertuah gak tu...hehe..

tahniah Nad

Norhaizan hakim berkata...

Tahniah Nad..rezeki di yahun baru..KZ tak berapa rajin pulak nak join contest2 ni..

Mama Likha berkata...

tahniah ! no 1 lg tu....

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tahniah nad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...