14 Januari 2013

Jumpa Rakan Alam Maya @ Kenduri Aqiqah Dania Maisarah :)

Sangat seronok!
Macam jumpa kawan2 lama! :)
(seronok ke jumpa kawan2 lama? haha!)
Hakikatnya permulaan perkenalan pun dari alam maya jek pun
Tapi tu la, bila dah jumpa depan mata
Beronok-ronok jadiknya, hahaha! :D

Semalam kami penuhi undangan majlis kesyukuran dan aqiqah
Anak CuteMum - Dania Maisarah
Seronok sangat jumpa Sara!
Pertama kali jumpa Sara depan mata
Comeyyy, gebu gebas! Hehe
 Kakak Dania, laaagi bertambah comey lepas potong rambut pendek :)

Pagi tu hujan lebat
Alhamdulillah masa kitorang sampai tu dah reda hujannya
Tapi tu la, kawasan khemah jadik lecak
Tapi apadehal!
Jumpa kawan2 punya pasal, no hal la! :)

Dapat la jumpa beberapa kawan alam maya
^__^
Selain CuteMum sebagai tuan rumah
Kak Eija ZaquanZiqry aka SweetMama ada
Ofkos la ada kan, sbb kakak ipar CuteMum :)
Dapat ole-ole dari Ho Chi Minh City!
Seronokkkkkkkk sangat! 
TQ Kak Eija! :)

Pastu Sue Syawalsimpsons pun ada
Izz dah besar!
Comeyyy banget!
Seronok bersembang dengan Sue ni
Macam2 cerita bleh dibawak bersembang :)
Paling tak boleh dilupakan, bila Syawal kasi CikNad kiss!
Waaaa, bleh fengsan la, Syawal! Haha!
 

 Sue-CuteMum-MamaZN :)


Apa aje la yang kita tengah sembang ni ek? Haha!


MamaZN jek maintain, Sue ngan CuteMum masih dok bersembang lagi ni, haha! :)


Zakwan dah jumpa kawan dah :)


Kalu macam Kak Eija, CuteMum & Sue Syawalsimpsons
Dah beberapa kali jugak MamaZN jumpa dorang
So, rancak la bersembang
Lagi la bila dengan Sue, hehe

Bertambah seronok bila kat majlis kenduri ni
MamaZN jumpa lagi sorang kawan alam maya
1st time jumpa ni 
Mula2 tak berapa cam, lepas dah tanya CuteMum baru dapat recall =p
Tetibe jek soalan ni terlintas dalam pikiran
Mama Farah 4, tapi ada 5.. Btul ke ni?
Hahahah! Sori Kak Norr! =)
Seronok dapat jumpa Kak Norr
Anak2 pun behave jek, senang nak kenal sbb sedondon :)




Gambar ni MamaZN cilok dari Kak Eija, hihi


Owh, ye...
Hehe
Perasan tak MamaZN ngan Baby Nayli sedondon? 
Kikikikiki...
Saje jek nak bagitau, kot-kot tak perasan =P
Baju kurung Baby Nayli tu tempah dengan adik CuteMum :)


p/s:
seronok! :)



18 comments:

ieyda berkata...

dh salin baju baru ke blog ni?hihiii
cantik...

ieyda penah jumpa ngan sue je. yg lain xpenah jumpa. jumpa ngan su pun sebab sama sekolah dulu, pastu jd jejak kasih dalam blog....tiba2 je kan...

mama tisya berkata...

klakar la nad..nmpk bj nad ngan nayli sedondon..hehehe..best bila dpt jmpa kwn2 alam maya

UmmiQusyairi berkata...

Salam,
Wahh,, dah tukar baju la blog akak..
Cantik2.. Kita tak tukar2 dari tahun lepas.. Hehe..

Jemput singgah.

http://www.facebook.com/pages/DSayang-Gallery/151224018361661?ref=ts&fref=ts

Terima kasih.

eima berkata...

wahhh ...mmg mesra la korg ni ....

Sidratul Muntaha berkata...

zsempat nk gi
org umah demam..
huhu
klu tak dah kita laga2 pipi nad..

syawalsimpsons berkata...

wahh berubah wajah meh..mmg best bila jumpe kan

MRS. K berkata...

kita kenal cute mum jer... hhuh.. ramai lagi tak kenal rupanya..

mamafarah4 berkata...

hehehe...dah jangka dah mesti nad yang buat n3 dulu..apapun seronok tau sbb dpt jumpa korang..ye la tak kenal langsung sblm ni,pastu dpt jumpa..nebes tau tak..sbnrnya tergamam sbb baby nayli tu tomei bebenor..
soalan mamafarah4 tu nnt2 la jawapannya ek..huhuhu

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

sama2 nad,
itulah srnok dpt berjumpa tp mcm x puas sbb ziqry nak berkepit dgn mama dia je, time korang bergambar2 bersama ni ziqry pulak tgh ada isi..akceli ziqry cirit birit 2-3 hari ni.., keluar2 rumah tgk nad dah blk dah.., k.norr pun dah nak balik dah sbnrnya nasib sempat gak amik gambar dgn dia..

Dah 2 kali berjumpa nad n family, Zaquan still x sempat nak main sama2 n jd geng dgn Zakwan,..Zaquan bila dh dpt kawan n sibuk bermain x igt org lain dah...

Iela Fazielah berkata...

best kan jumpa kwn2 blog.... teringin nak jumpa kamu jugak nad

@e_da berkata...

Bestnya... Bila la kt nk jumpa plak kn... Comey sedondon

@e_da berkata...

Bestnya... Bila la kt nk jumpa plak kn... Comey sedondon

Myra Jay berkata...

Bila rakan blogger bertemu - Meriah :D

ALoNa CintamaniszLite berkata...

seronok dpt makan kenduri...seronok lagi jumpa kengkawan...

amiey lee berkata...

Mencikkk tak dpt jumpa semua...kita tak smpat kemana2..

mamalieyna berkata...

Meriahnye depa... :-)

wan nurul hezrina abd halim berkata...

beshnyer..lama gak tak ke blog cute mum..nnt nak terjah esok2..awal2 tahun nie alahai bz benau=)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah best tu nad jumpa rakai kwn blogger hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...