09 Januari 2013

Jalan-Jalan Cuci Mata & POKET Di IKEA! =P

Hari Ahad MamaZN ajak PapaZN pi Ikea
Dah 3minggu ajak-ajak-ajak tapi takde respon
Kali ni ajak lagi, Alhamdulillah - respon baeekkk punya!
Weeeee...! ;)

Kluar umah kul 10, pi makan dulu kat kedai mamak
Sampai Ikea kul 11.30
Umang-umang aiii...!
Dah ramai orang! Parking penuh!
3-4 kali round kat basement tu baru la dapat parking
Alhamdulillah, dekat dgn pintu masuk :)

Seronoknya bila dah sampai Ikea tu
Jalan2 cuci mata pun dah tenanggg dah, haha!


Ala, suwiittt 2 beradek ni :)


Siap silang kaki tuuu! :)


Okeh, berkenan! :)


Tengok harga - dalam budget - konfem! :)

 
Memang niat nak mencari rak macam ni, biar kemas skettt bilik atas
Dengan barang yang macam2 huhu!
Dah jumpa yang sesuai dengan bajet, apalagas! :)
Tu la pun tujuan datang Ikea ni, hehe
 

Baby Mama dah besar, la sayang... :)


Kene cari gak katil single utk Zakwani ni nanti... Zakwan dah besar :)


Dah abes soping2 sket kat Ikea tu
Jalan kejap kat IPC (Ikano)
MamaZN  nak pi Padini Concept Store dgn Brands Outlet Store je pun
Hehe
Dapat la apa yang dihajati jugak, kekekekeke :)
Dah abes, jom balik! 


Tomei2 Mama tgh tunggu Papa pi amik kereta ;)


Abang Zack yang malas nak jalan, haha! Dok le dalam tu dendiam :)


Nampak macam penuh 1 troli
Tapi yang MamaZN beli rak kayu tadi tu je
Dengan 3 biji kotak tu
Dalam kotak2 tu kosong - takde mende pun dalam tu
Haha!
Saje kasi siap lipat2 jadi kotak awal2
Senang nak angkut ;)

Jangan terpedaya kawan2...
^__________^


 

13 comments:

lia berkata...

tskkk tskkk kalau la Mr Fallah tetiba say yes nk p ikea... kan best hu3

ieyda berkata...

syoknyo soping kat IKEA n IKANO tu,

mesti beli bj utk nayli n zakwan kan...hihhihii

Aisyah Husaini berkata...

alamak nape comels banget baby nayli tu : )

lieyalatif berkata...

comel nayli!!! kemain silang kaki dok melepek atas katil ikea yeak heeheheheheh...

betul tu nad, dpt jalan2 cuti2 mate pun jadi laa kat ikea nieh kan...suke tgk deco2 ikea nieh....

♥cikmOt♥ berkata...

aler, lama tak p ikea ni...hurmmm

- SueN - MrS AzharI berkata...

waaaa....bestnyer gi ikea....comel la nayli

Lynn Hamzah berkata...

Murahnya...offer atau harga sebenar...

MRS. K berkata...

ni barang umah baru ke umah lama nih hehehe

Sue-Rya Qistina berkata...

mmg murah la nad. dah lama nak beli brg kt ikea, tapi mikirkan nak kena beratur panjang time bayar terus x jadi. cuci mata saje la

mekchu berkata...

haaaaa kannnnn... x de maknanya dah smpai ikea nak cuci2 mata...huhu

Sidratul Muntaha berkata...

rajin betul ko jln2 ye nad
aku ni nama je dok batu caves
pegi ikea ni sekali je kot
tu pun sbb nk beli meja
yg selebihnya?!
tak tersinggah lagi
tingin jgak nk merasa meatball dia yg femes tu

mamafarah4 berkata...

nayli ni tomei tul la..geram tul tengok..hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

sopink ikea best la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...