23 Januari 2013

Ini Lah Yang Dicari! | Indoor Playground Yang Murah!

 Semalam MamaTisya up entry pasal ni
 Memang sedang mencari-cari tempat yang murah
TQ Kak Amy! :)

Almaklum, selama ni pegi yang free punye jek

Sesekali tu, teringin jugak la nak bawak Zakwan
Pi main kat playground yang lebih luas & byk mainan
Dan yang penting murah, hihihi
Maknye pulak yang lebeyyyy, haha! =p


Naseb baek ada deal ni
Memang sangat-sangat-sangat membantu ^_^
PapaZN pun mesti setuju bila tgk harga
Dan yang pasti terpaksa setuju sbb MamaZN dah selamat pun beli, haha!
Dasar! =)

Nak beli sekali visit, harganya RM10
Nak beil 3 kali visit, RM25
Valid sampai awal bulan 4

Hmmm, cam elok sangat la tu
Raya Cina pun tak kemana
Weekend pun kengkadang takde buat apa (yeke? =p)

Kesian Zakwan...
Tunggu murah, baru Zakwan dapat merasa nak main tempat2 camni 
Tunggu murah, baru mak pak dia berani nak bawak ke tempat2 camni
Haha!
Kalu time harga normal (RM38), memang tak dapat la Zakwan...
Kalau ada kawan2 yang teringin nak tengok/beli deal ni
Boleh klik link bawah ni k! :)
Deal masih berlangsung... 
Lagi 4 hari kot lagi

14 comments:

Asyifa Mustaffa berkata...

Dok luar kl....mmg x pat la....huhuhu....

lieyalatif berkata...

wow mmg murah ni nad...berbaloi2 ngan harga tu...amik yg tuk 3kali visit pun takpe kan....sebab murah dah tu kene keluar duit...

eT berkata...

cam best jek deal ni..jom p sesama..hehe

Encik Suami berkata...

Assalamualaikum.

Huh..laam giler x berkunjung kat sini.tuan tanah sehat ker?
Playground nie kat ne ek?

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah berbaloi2 ni nad :-)

♥cikmOt♥ berkata...

akak pun dah beli jugak...ihikss

eima berkata...

klu jenis fahim tu main mende gitu ok la.. ni jenis penakut .. semua gayat ...

mama tisya berkata...

mmg murah...akak kalo dkt lama dh bli...bdk2 mesti suka punye....jgn lupa bw stokin tau...parent pn jgn lupa bw stokin in case kena pki gk..certain tmpt org dewasa pn kena pki so standby je

Chekgu Azrine berkata...

Cam best je tp akk rasa mcm xdpt nk pegi sbb hubs bila cuti sek dia buzy keje lak..huhu

ALoNa CintamaniszLite berkata...

kot anak akak pun ada yg kecik2...mmg tak pegi ler tempat mcm ni....kat tepen takde, hehe. Kot sampai kat bandar2 besar lak...byk hal lain yg nk diselesaikan..

MRS. K berkata...

dah beli jugak.. tapi si hadif ni jenis tak boleh share ngan orang.. huhuhu

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

hari tu Zaquan menangis2 nak main paradise Indoor playground ni dekat the mines, ckp ngan dia mahal la, x mampu mama n papa nak bg zaquan main kat situ..

ala..nak beli tp skrg ni kan susah nak kuar berjalan..huhu.., takut beli x guna pulak nnti...

~aSHa~ berkata...

jauh pulak nak gi.....

apa motif pakai stokin yer...boleh terangkan

ieyda berkata...

murahnya...blh lah zaqwan main smpi puas kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...