31 Januari 2013

Hadiah Untuk Tetamu

Orang dulu-dulu
Goodies bag isi nya bunga telur jek
Takpun ada la gula-gula sebundut kecik tu
Tapi sekarang, macam-macam
Makin lama makin kreatif plak tengok ole-ole utk tetamu ni
Cambest jek, hihihi

Yang ni time Kenduri Kesyukuran & Naik Buai Baby Khadeeja
Mama & Papa dia tempah siap-siap sume
Senang citer, takde banyak keje
Sediakan ongkosnya sahaja ;)


Ada, cookies in jar, mineral water & surah yassin


Siap dah 1 set!
^_^


Kalau kawan-kawan plak,
Hadiah apa yang dirasakan kreatif yang penah kawan-kawan dapat?
Aritu ada terbace kat blog sape tah, hadiahnya gula kapas! Nyumnyum! :)

15 comments:

Nida Mohd berkata...

kalender kecik yang ada gambar pengantin..ada jugak la gula-gula ngan bunga telur..

mekchu berkata...

nak yang macam tu.. mama baby khadeeja ada fb? blog? nak nak nak..

mamalieyna berkata...

Kiutnye set goodies bag tu... mmg kreatif org skrg, kita siap duit jerlh :-)

Rinna berkata...

Zaman moden nie.. mcm2 jenis goodies dptkan.. tak macam dulu2.. sediakan je duit.. semuanya beres.. :)

Lily@MamaZaraZareef berkata...

sweetla design goodies bag n isi2 nye nih..mesti ongkosnye mahal kan..wuwuwuwu..

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Nad..betul tu skrg klu g umah org kawen pon mcm2 kita dpt.Bestnya!

*∽ IZAN ∽* berkata...

walla menarikknyerrrr!! like!!!

kayyana berkata...

tu mekchu tgh cari untuk anak dara jepun die tuh.. hihih.. tp skrg mmg amek pakej murah sikit kan

mama_umar_maryam berkata...

utk anak tersyg bajet lebih sanggupp,hehehe..penah dpt set camni gak , tp ade tmbhan lagi..kotak teddy bear dlm isi gula2,mmg comel

mummy_ayu berkata...

tu la..sekarang nie macm2 kan..

Ya ALya berkata...

zaman dh moden...

Aisyah Husaini berkata...

kite pena dapat sudu n garfu kecik he he he..zaman sekarang macam2 kan duit je la sedia ha ha

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Itulah perubahan zaman...goodies pun mmg dah lain daripd yg lain...mmg pesen skrg ni bg cake in jar or cookies in jar tu..harga jar tu je dh mahal dr harga isi dlmnye tu kadang2 sbb nk nmpk ekskulif..hehe..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

skang ni ada duit tempah semua senang kan

ieyda berkata...

kalau ieyda mybe bagi bunga telur n pulut kining je kot..hihiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...