29 Januari 2013

GOLD COAST MORIB | @ Water Theme Park

Voucher yang kami beli thru Streetdeal.my ni 
RM150 termasuk 2 pass ke theme park, 2 pass utk breakfast & dinner buffet
Memang sangat berbaloi ;)
 Tapi tu la... Bila murah, sangat ramai orang yang membelinya la kan? :)

Last year, kami pegi
Harga tiket adalah RM30 utk dewasa, RM15 utk kanak-kanak
Tahun ni kami pegi, harga tiket dah naik!
Sekarang
Harga tiket utk dewasa RM35, utk kanak-kanak RM20
Naik RM5 dari tahun lepas
 (dalam masa 1tahun je...)

Tahun lepas masa kami dtg sini, Baby Nayli baru 3 bulan
Sekarang dah 1 tahun 1 bulan
Dulu, 
Sorang jaga Baby Nayli, sorang mandi ngan Zakwan
Sekarang, sume2 pun masuk sekali, haha!
Tu sebab tak banyak gambar ;)


Baby Nayli sejuksss! :)


MamaZN rehat kejap jaga Baby Nayli
PapaZN & Zakwan naik slide ;)


Tu, nmpk kepala jek, hihihihi...




Baby Nayli tak tahan sejuksss
Tapi bila dah naik, dia nak turun masuk dalam air balik!
Haha!


grrrrrrrr! :)


PapaZN jaga Baby Nayli, kasi chance MamaZN main ngan Abg Zack :)


Kelakar gilerrr bile teringat time naik slide kuning ni
Orang lain punya la laju jek terus keceburrr dalam air
Nape time MamaZN ngan Zakwan nak turun laju punye payah!
Siap takde keceburr-keceburr pun bila masuk dalam air, haha!
Berat sangat ke ponnn?! ;)




Memang best la!
Rasa macam budak-budak balik je, haha!


24 comments:

Salina@IbuAqil berkata...

Amboi sonoknya dia main ayor..
Akak dah lama x bwk si Aqil berendam nad..
Duk ngesahkan umah jer asal cuti hujung mggu..
Eh!! Kita sebaya ke nad?!
X per nak terus pggl kak ina pon no hal..
Hik3!!!!
Thanks dear 4 the birthday wishes.. ;D

ieyda berkata...

bestnya tgk zakwan n nayli main air

Masya berkata...

hahahahaha... x menahan.. nape x bunyi keceburrr eh... tp mmg seronoklah.. cuma tu lah ramai btl org sebab ramai beli pakej ni kotkan..

lia berkata...

aigooo nad... tgk pon rasa mcm nak terjun tiruk dlm 2 he3

eima berkata...

enjoys nye u all ... hepi aku tgk...

klu aku ..kompom dok tepi malu nk mandi kolam...hehehe

syawalsimpsons berkata...

mmg nampak keseronokkan kat muka nad tu

*∽ IZAN ∽* berkata...

Waaaa dapat beli rega Rm150 je..? memang berbaloii sangat2 okehhh!! jelesss aa camni. K.Izan pun tak dapat rega camni padahal same je kan huhuhuhu

tempat ada water theme park sure budak2 suker tak hingat kannnn

eT berkata...

haha...best3

dini berkata...

bestnyer mandi2...tringin gak nak beli time murah,tp tu lah time murah jer mesti weekday huhuhuhuhu

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

suka btul nayli masuk air yea ...jgn lama2 nnt demam hehehhe ...

Ibu Lala berkata...

Boleh ke kalau nak mandi je without stay kat sana?

Nana berkata...

Ramai nye update oliday kat morib ni
Xpernah smpai lg hotel ni

mamalieyna berkata...

Waaa bestnye naik slide tu nad..kalau k.eina rasanya tak gerak lngsung kot..berat :P

Ya ALya berkata...

wahhh..happy semuanyer....

Anje Mamy Balqis berkata...

bestnya, tak sabau nak pi weekend ni...

♥cikmOt♥ berkata...

heheh, best best...tunggu citer akak plak nanti...tapi lambat lagi la...nun bulan 5 sana...huhuhu

Falsya berkata...

tp kenapa nmpk mcm mama n papa ZN yg excited tuh..hahahaha

Lily@MamaZaraZareef berkata...

syok maen air ngan anak2 kan..bilelah nk booking date pegi sana ni..>_<

mummy_ayu berkata...

seronoknya..Ayu teringin nak bawak Ian & Iris ke sini..hari tu dah nak beli dah pakej nie untuk bday Ian...tapi nasib baik tak beli sbb Daddy nak gie umrah time tu..so.,.maybe tunggu pas Daddy balik umrah la kot..sbb pakej nie selalu offer kan..

wan nurul hezrina abd halim berkata...

seronoknyer jenjalan ngan anak2..nurul buat masanie tak kemana kalau ct sik alik melaka n kelantan sbb jenguk mama n ma yang tak bape sihat..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah bestnyer..mcm nk join skali mandi kolam tu

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Mmg best water themepark morib gold cost ni..dah pergi 2 kali pun tp rasa nak pergi lg. Ziqry dh sedap main kat gold cost bila mandi dkt pool PD dia nk lps bebas mcm dkt gold cost jgk..

Kenari Putih berkata...

Sy br nk pergi utk thn 2015 ni. Harga tiket naik lagi la agaknya kan.. hihi..

Kenari Putih berkata...

Sy br nk pergi utk thn 2015 ni. Harga tiket naik lagi la agaknya kan.. hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...