31 Januari 2013

GOLD COAST MORIB | Jom Check Out! :)

Ingatkan hari ni hari Jumaat, rupanya Khamis daa ;)
Cantek tarikh hari ni 31/1/13

^_^

Okeh, sambung sket jek lagi
Alang-alang mmg ada gambo ni, saje la nak abadikan kat sini 

Kul 12 check out, kul 12 la baru kitorang kluar, hihi
Tak dan la nak beramas mesra dengan kawan2 yang check-in ari Jumaat tu (25/1)
Zety, Kak Ejan Tokei Crabstick Popia ngan Dalila - schoolmate
Ye la, check in kan kul 3 ptg
Cemane la nak jumpa kan? Tapi takpe... 
Anggap jek takde rezki, in shaa Allah lenkali :)

Sebelum check out, wajib la ada sesi posing-posing lagi ;)


Zakwan tak puas! Nanti kita dtg lagi ek :)


TQ Papa sebab bawak kami jalan2 :)


Nanti Abang Zack pujuk Papa dtg lagi ek, hihihihi


Baby Nayli sombong, takmo bergambo, huhu!


Zakwan teringin nak naik kete belakang tu, tak tak dpt...
Kite bergambo jek la ek :)


Jumaat 25/1 tu kami check out dari Gold Coast Morib trus bertolak balik kampung
Bawak pun rileks jek, janji selamat sampai
Singgah Kuala Selangor kejap, PapaZN nak solat Jumaat
Masakkk la nak jaga 2 budak yang hyper active sbb keboringan dok dalam kete!
Haha!


Dari Morib ke Kuala Selangor, Baby Nayli bantai tidooo jek ;)


Ni la 2 beradik ni
Kejap main sama-sama, kejap gadoh
1 jam tunggu PapaZN selesai solat Jumaat :)


Okeh, selesai suda cerita Cuti-Cuti Cinta Malaysia - Gold Coast Morib

Hope ada la info yang berguna yang boleh diguna pakai ye, hihi
Ni kali pertama terjah Gold Coast Morib
Ni kali kedua terjah Gold Coast Morib


14 comments:

ieyda berkata...

memang berguna pun n3 cuti2 nad nie...TQ so much

♥cikmOt♥ berkata...

amboi, stylo la zakwan...tengah panas pakai jaket...phewww

amiey lee berkata...

Hooooreyyyy... best kn janji dpt relax ngan santai

MizzTina berkata...

pasni g mana lak kak?

Sue-Rya Qistina berkata...

baru perasan muka mamazn ngan papazn lbh kurang sama je la. hehehehe. ala zakwan, nnt mama n papa mesti bawak ke sini lagi :)

kayyana berkata...

heehe.. zakwan nak bergambo dengan baby nayli mcm nak buli je gamaknye... hihihi.. thanks for the info kak nad... mmg akan ku guna kelak..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

gambar yg last tu suka tgk abg zakwan n nayli hehehe..comel

Chekgu Azrine berkata...

Bestnya..merasa jgk ek 3x g morib..akak ni biler la lagi..huhu

syawalsimpsons berkata...

nampak hensem abg zakwan ni kan

ALoNa CintamaniszLite berkata...

geram jer tgk naylie tu..huhu..

eima berkata...

zakwan ni smart la ... nayli pun aku suka sbb montel ngan comey gile...suka nengok mulut die tu

Masya berkata...

nad makin cute pakai shawl.. blh cover muka jadi bujur... shawl ssh nak bentukk... eh² komen x kene mengena dgn entry pun hahahahaha....

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Wah dh abis dh update n3 cuti2 morib..
K.eija jgk yg ketinggalan keretapi..asik updates n3 yg dh berbulan2 lepas..n3 morib x sempat nk up langsung...huhu..

Sweet je tgk gmbr nad n papaZN.

Dalila berkata...

kan? melepas lg nak jumpa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...