29 Januari 2013

GOLD COAST MORIB | Check In, Jom! :)

Alhamdulillah, semua berjalan lancar
^____^
Walaupun sebelum nak pegi tu ada la masalah sket kan, hihi
Tapi bila sampai sana Alhamdulillah, sume2 pun OK 
Mula-mula tu ada la sedikit kerisauan, tapi takmo la tunjuk sangat
Karang, rosak mood nak pi bercuti hihi - simpan dalam hati sajeee ;)


anak dara yang blum apa2 dah penat, hihi


yeay, dah sampai! :)


Bertolak kul 12.30 tgh hari
Sampai sana kul 1.30 ptg
Check in sepatutnya pukul 3 ptg
Tapi sbb nak elakkan ramaaai orang yang check in on time
Dan nak elakkan kot-kot ada masalah berbangkit masa kat sana keee...
Elok la check in awal
At least, dah konfem yang bilik kita dah mmg ada, hihi


kul 1 pun dah ramaiii dah...


Dah settle sume...
Tapi still takleh masuk lagi
So, kul 3 nanti baru bleh dapat kunci bilik
It's OK
Kitorang pi masjid kat Pantai Morib sana - solat Zohor dulu
Lepak-lepak kejap sambil bukak bekalan - makan lunch ;)
By the time kul 2.45ptg dah siap-siap sume, gerak semula ke GCMR :)


check in time! :)


not bad, kan Papa? ;) 
(tshirt PapaZN)


jakuzi, yeay! :)


penuhkan air, hihi


Owh, sampai-sampai tu kami tak terjah theme park dulu
Sebab PapaZN plan ari pertama mandi jakuzi
Esoknya sebelum check out baru mandi theme park
Gambar masa mandi jakuzi takde la ek, haha!
Lagipun sume2 4 beranak join mandi berjemaah, hahahahaha!


bekalan dari umah, abes uolsss haha! :)


wajib bawak balik =p


famili :)


Alemak, gilerrr tak puasss!
Kesian kat Zakwan jek
Rasa kene duduk 3d2n kot, hahah! =p
 Serius rasa macam nak pegi lagi, hehe
Tapiii serik la kot nak beli thru voucher-voucher deal ni
Tapi cara tu je la pun baru dapat harga murah kan?
^______^



19 comments:

ieyda berkata...

nad, ieyda ada nampak voucher kat mydeal Tiara Beach Resort Rm88. ok ke x..saje nk share nie...

MrS. F!zA berkata...

yeayy..lega kan smuanya baik2 saja..kalo tk amukan ablasa lah jwpnya..ekeke

eima berkata...

hmmm bestnye ...ade jakuzi tu ....

slalu jumpa bathtub je ....

Sue-Rya Qistina berkata...

wahhh..mcm best je ni. x pernah sampai lagi la

lia berkata...

wooowweeeee siap ada jakuzi tu.... bestnyer....

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wahhhhhhhhhhhh sungguh ohsem nad..bestnyerrr

ALoNa CintamaniszLite berkata...

akak jer yg tak bercuti2 lagi 2013 ni...tak tau lah tu bila. CNY nanti pun tak gi cuti2 jgk kot sbb suami akak kata time tu mesti peak giler2 punya.
Kot ada pun cuti sekolah ujung Mac nanti lah...mm..
Maklum ler..kot nk gi ujung minggu biasa...along pulak takde.

Kalo bawak bekalan...mmg leh habis kalo dok dlm bilik penginapan sbb aura percutian tu, kan...di samping suasana dan kesejukan ekon nya..hihi

Iela Fazielah berkata...

bestnyer.. samapai dah ke gold coast w/pun mcm2 hal... dpt masuk jakuzzi tu..jeles2...

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

ooo guna voucer eyh hehhehe ..maboi mandi berempat tu hahahha ..
mmg best kan yg penting anak2 gumbira

Salmi Khairil berkata...

memang best... saya pun tunggu masa nak pegi lagi..

Ibu Lala berkata...

brp rege beli kat milk a deal tu...wahh menariknye. rase cam nak pegi jugak. tapi klw pegi 1 malam je tak puas kan...

syawalsimpsons berkata...

sue nak G mmg tak dapat la...akob n syawal asma..susah la sikit nak berendam lelama kan

QasehnyaRania berkata...

as-salam..seronoknya bercuti dgn anak2.. happening knn layan dorang :D

eT berkata...

bestnya..bila la nk smpai..huhu

SyaNa berkata...

tak sabar turn aku plak feb ni
hahaa mmg drama kan pasal hotel ni aritu
fadan muke dorg
muhahaaa
tau takut terus dia kasi open date smp dec 2013
patut valid smp mac jek

mamalieyna berkata...

Bestnyee... tp kejap pulak ye..mcm tk puas ye..huu..k.eina ada tgk deal ni kt groupon, valid sampai ujung tahun ni..mcm teringn jugak tp tulah deal melalui internet ni risau jd mslh pulak ye..

Apapun bestnye holiday!

Ya ALya berkata...

kena g lg la camtu yer....hehhe

Masya berkata...

hahaha.. mmg best kat situ.. tdo malam tak sedar langsung... puas jgklah berendam... terbaikk... masa kami blk mmg penuh org nak cek-in sampai suami kata.. mesti ramai beli voucher murahkan.. ramai btl org...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Rajin nad siap bawa bekalan dari rumah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...