29 Januari 2013

GOLD COAST MORIB | Bilik Mengadap Theme Park, Uols! :)

Alhamdulillah
Cuti-cuti Malaysia yang pertama utk 2013 - sukses!
Walaupun ada rintangan pada awalnya
Tak mematahkan semangat kitorang utk tetap pi bercuti, hihi
Mesti la tak patah semangat, kalu tak rugi la $$$ kan? Hahaha! ;)

Semua pun berjalan lancar
Yang penting anak-anak hepi
Bila anak-anak hepi, mak pak pun ikut hepi
Tapi bila anak-anak kata tak puasss, alamatnya kene datang lagi la pasni, hehe

Ni kali kedua kami bercuti di Gold Coast Morib
Kali pertama, kami pegi tahun lepas





Excited giler bile dapat tau, bilik kitorang mengadap theme park
Haha!
Tak rekues apa-apa pun, hihi - rezeki... :)



Details next entry k! :)


p/s:
tak berapa sihat arini, huhu! ;(




24 comments:

@e_da berkata...

Terbaik punya view... Best

ieyda berkata...

cantiknya view dari bilik nie....

Ibu Lala berkata...

penat berjalan tu la tak sihat. Teringin jugak nak pegi ni. Nanti citer lagik ye...

Anje Mamy Balqis berkata...

wah bestnya, kita pi minggu ni, tak tau la dapat bilik ngadap mana....

eima berkata...

aku tumpang syok jugak ....

biasa la tu klu pas balik dr water park mesti sakit ... keluarga aku pun sama..mesti demam

syawalsimpsons berkata...

bestnyer dapat G kan..kikiki...mmmm...sue pon tak sihat...batuk je

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

berkobar2 nk pegi jugak ni...
baru aje beli .. InsyaAllah, nk pegi jugak.
nnti nad review manyak2 yer...
eksaited!

alin berkata...

wah best :)

lia berkata...

Wahhhhh best nyer tgk muka hepi Zack n Nayli... Nad mmg sj bertheme purple @ kebetulan jer tu?

mama ila berkata...

wah3...seronok nyer jenjalan...nampaknyer kena pergi lagi la kannn..hihi

MRS. K berkata...

purplicious...

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

wahh view yg cantikkk ...tp kan kat sini mahal kan kan ...kita x pi lagi pun huhuhu

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

wahh view yg cantikkk ...tp kan kat sini mahal kan kan ...kita x pi lagi pun huhuhu

Falsya berkata...

mcm dh boleh terjun dr bilik ke pool dh tuh..hahaha

MizzTina berkata...

waaaa..best²

Sue-Rya Qistina berkata...

wow!!! bilik mengadap theme park? mmg best!!

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

weee seronok2 nk plan jg la kesana xleh jd ni hihi

ALoNa CintamaniszLite berkata...

alhamdulillah, nampak muka zakwan seronok.

Tgk nad dukung naylie sebelah tangan tu...tingat masa akak dukung anak2 akak masa dorang kecik2. Akak pulak mmg tak penah beli stroller pun..hehe. Sampai mentua akak kata akak ni kuat betoi, hehe...

*∽ IZAN ∽* berkata...

Walla geng purple!!

Kitaorg pun nak pergi InsyaAllahhh.. tiket dah beli.. tinggal nak booking bilik je uhuhuhu

QasehnyaRania berkata...

semoga cepat sembuh..ghajin makn obat..

sronok la ;)
percutian yg singkat tapi njoy kan :D

kayyana berkata...

wahhh seronoknye kak nad dpt jln jln... hihihi.. purple gitu

Ya ALya berkata...

sedondon tu......

Masya berkata...

kt org tak dapat blk ngadap theme park pun... tp kalau ngadap lg haru... mesti amir soh masuk ptg tu jugak.. sebab tiket dia kan lain.. kami pg esok pgnya jer...

akaun maybank pun takda hihihihi.... mcm mane nak guna maybank2u ..;p

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

K.eija 2 kali pergi xde rezeki dpt bilik menghadap themepark.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...