14 Januari 2013

Gadis Bunga ^__^

Assalamualaikum
Selamat Pagi! :)


Budak ini mengaruk sbb kena buli
Hehe
PapaZN letak bunga kat telinga biar lagi ayu, haha!
Kalu tak tu..... Hmmmm
Kalah perangai Abang Zack =P




Hari ni macam ada sindrom M bakal melanda
Harap2 nya tak berjangkit sampai seminggu, huhu!
Tah, kenape tah

Maybe sebab...
Pikir barang tak abes unpack?
Pikirkan Zakwan kat skool?
Pikirkan dak tecit Nayli ni yang takleh renggang langsung ngan mak dia?
Susah mak nye nak buat keje, huhu!
Pikirkan apa nak masak tengah hari ni?
Ataupun
Pikirkan henbeg ngan kasut yang dah mula menunjukkan tanda2 utk dibeli baru?
Hmmmmmmmm
Banyak sungguh kan? Haha!

Rasanya alasan yang bawah skali tu bleh diterima kot sbg jawapan 
Kenapa ada big M, hihi
Apa taknya, 
Semalam sempat pi Alamanda tapi tak sempat nak membeli, huhu!
Layankan kerenah Zakwan jek, pastu balik
Huhu, makan hati! =(


Cemane dengan weekend kawan2?
Mesti bessttt ni.... Kan? :)
Nanti jangan lupa share tau! Nak pi terjah satgi :)


p/s:
Cam dah lama sangat tak pi Alamanda
Sampaikan nak cari surau pun bleh sesat barat!

 

11 comments:

Fieda Rafli berkata...

olo sian dia kena buli ye...penyakit Mtu kalau melarat sampai seminggu habis lah...hihi

Wan Amira berkata...

penyakit M monday kot :)

ieyda berkata...

alolo memang comel sgt nayli pakai bunga2 tu...nmpak ayu...hihihiii

eima berkata...

biasa2 je .... weekend lepas

eima berkata...

amboi nayli sama cam alisha budak yg slalu kena buli...

kesian kan ... hahaha


nayli kan anak papa nape skrg die bertukar nk kat mama plak ni

lia berkata...

alollolooo cian nyer Nayli kena buli... tgk riak papaZN selamba jer wpon Nayli hangen... kekekeee

Falsya berkata...

nape baby nayli wat muke gitu tuh...

syawalsimpsons berkata...

mmm..surau dah tukar sementara kat sebelah rasa tu.kat luar..mmm...sweet la nayli bila malu2 ngan sue aritu

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

nayli x tahan kena buli eyh hehehhe peel cam kyreen eyh kalah boiboi hehhe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

k.eija ni lagi la selalu je mood M melanda..huhu...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

sian nayli kena buli

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...