21 Januari 2013

FM Lagi Untuk Minggu Ini :)

Jangan jemu, jangan bosan kawan-kawan ku sekalian! :)

Nak update FM lagi, pemberian kawan-kawan alam maya :)
Suuuuukaaaaaa sangat-sangat!

Ini yang paling latest
FM daripada Kak Izan aka Cikmot
Special sket, sbb gambar Kak Izan 1 famili
Pakai baju raya lagi tau! Hehe
Mekaseh Kak! :)




Lagi 1 plak dari kawan baru
Ztee, mekaseh tau wak!
Gi bercuti-cuti sampai ke Hong Kong pun 
Masih ingat kite, hehe
Bukan setakat FM jek sebagai ole-ole
Tapi dapat keychain jugak
Alalalalala, seronok sangat! :)
Kawan-kawan peratikan la si cek mek Malikha tu
Kecik-kecik umo 3thn, tapi sangat-sangat-sangat pandai bergaya!
Memang trendy abes! 
MamaZN suka sangat tengok si Likha tu :)

Ehem, ehem... tengok la mak nya jugak
Ye tak Ztee, hehe
Eh, thanks tau dear! :)
Wat susah-susah jek, hihi



p/s:
Ztee ni sangat la bertuah
Sebab dia pos FM dalam sampul pos ekspres jek
Tapi lepas pulak
Tak macam kawan-kawan MamaZN yang lain
Yang nak pos FM guna pos ekspres tapi kena return balik
Tak lepas, katanya, huhu!
Takpela, takde rezki...




14 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

lor, mana tak lepas, sebab fm dia nipis...so tak berbonjol...tak leh dikesan...huwaaa...

masih geram dengan itu posmen...sobs...

mama tisya berkata...

meriah koleksi fm..best2


hah citer sehangat asmara tu ganti adam & hawa..nad terlps entry ni akak dh mention..nanti tgk ler http://mamatisya.blogspot.com/2013/01/sehangat-asmara-astro-mustika-hd.html

Ya ALya berkata...

sedihkn bila fm xsampai ..yg lawaknyer ya sampai mimpi2 fm gmbr zakwan n nayli tu ya dh dpt.....siap ya marah2 posmen tu....hehehe

@e_da berkata...

best! bertambah koleksi kat peti.. heh

LYAfrina berkata...

bestnyer..bertambah-tambahlah koleksi..lg2 dr oversea

Eyriqazz berkata...

kreatif fridge magnet yg bulat tu...

mamalieyna berkata...

Comei2 belaka ..tumpang best jgk :-)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

bertuah laa...senang betoi nk penohkan peti sejuk atau board ngan fm ni...takyah beli sendiri pun takpe dh, hehe...

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Mesti dah meriah gila fm kt fridge nad kan..hehe

ieyda berkata...

ieyda mula2 igtkan lam sampul tu xde apa2,sekali bukak ada FM comel....

mamafarah4 berkata...

best2..betambah koleksi..

Aisyah Husaini berkata...

tunggu beli peti ais baru la nak kumpul FM ha ha ha peti ais sekarang ni dah terbarai pulak ha ha

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

bertambah koleksi fm nad

Mama Likha berkata...

huhuhu wc.... nad....... terharu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...