08 Januari 2013

FM KOREA Daripada Silent Reader

 Bertuah ke tak bertuah namanya?
Bagi MamaZN - sangat bertuah! :)
Sebab silent reader kasi FM
FM Korea plak tu!


 


Rasa2nya la...
(MamaZN pun dah ingat2 lupa sbnrnya)
Ada sorang silent reader mintak alamat
Katanya nak kasi FM
Tapi rasanya, nama silent reader tu lain
Yang bagi ni plak namanya DILA

Apa2pun, 
Andaikata silent reader yang memberi ni sedang membaca sekarang
MamaZN nak ucapkan berbanyak2 terima kasih!
Rasa sangat2 terharu!


Pernah skali tu, MamaZN pi AEON Bukit Tinggi
Ada sorang silent reader tegur, ni Nad MamaZakwan kan?
Eh, haha!
Pastu siap cakap lagi
Bukan aritu baru shopping kat AEON Bukit Tinggi ke?
Arini datang lagi?
Dush! Dush! Hahahaahha!
Maluuuuuuuuu ai! =P

Pastu semalam plak
Dapat lagi sorang kawan baru
Akak ni PM kat FB - kata selalu baca blog
Pastu dia pun perasan gambar Zakwan kat Galaksi aritu
Huhuhu...! Tak sangka! 
Lagi tak sangka, akak tu dok kat 1 taman ngan MamaZN! =P


p/s:
Rasa dihargai walaupun tak penah bersua
Kenal pun melalui blog yang merepek2 ni, hehehe


16 comments:

ieyda berkata...

bertuah lah tu....sebab ada org menghargai kita.......w/pun hanya sekadar di alam maya.

syawalsimpsons berkata...

glamer je...wahhh bangga meh kawan ngan nad ni

♥cikmOt♥ berkata...

nad kan glamer gitu...hehehe

eima berkata...

wahhh glemer betui kan ....ade peminat rahsia

Nana berkata...

Hahah malu kan klw tetiba org tegur kita haram nak kenai org
Fm tu sama mcm kita nye gamba pompuan

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

best nad bila org kenal kita kekekke ..lagi best siap ada FM tu ...

Falsya berkata...

bestnye dpt hadiah...hehehe..FM dr korea lagik..;)

Ismaliana Sulaiman berkata...

wahhh...blogger femes la nad ni.. :)

**thanks juga pada nad yg sudi bagi akak FM comel aritu... :)

Budak Kampung berkata...

kak..iman suh kak rose nh buatkan.dy cas rm10 je.try la suh

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

Chekgu Azrine berkata...

Glemer mama ZN..hehehe

Aisyah Husaini berkata...

FM tu sangat comelll : )

fieda berkata...

wah..glamer la..

Ya ALya berkata...

wahhhhh....glamernyer.....

Ya ALya berkata...

wahhhhh....glamernyer.....

wan nurul hezrina abd halim berkata...

wah silent reader lagi2=)tahniah nad..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tahniah nad..best2 hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...