18 Januari 2013

FM | Koleksi TERKINI ^_^

Mesti ramai yang menyampahkan? Hehe
MamaZN ni asek update pasal FM-FM-FM je
Boring la! ;) 
Ada ke yang kata gitu? Hehe...
Sori la, nak wat cemane
Ni la salah satu cara MamaZN nak menghargai pemberian kawan2 :)
Lain orang, lain caranya kan? ;)


Ni MamaZN dapat masa sesi makan2 tahun baru aritu
Anak2 dapat hadiah bday, mak nya dapat ole2 :)



Yang ni AtokZN bagi - ole2 from Cambodia
Aritu kan AtokZN beraya kat sana :)
Dah lama dah AtokZN nak bagi, tapi missplace, huhu!
Ni baru terjumpa semula... TQ Bah! :)


Ni Kak Eija ZaquanZiqry yang bagi - ole2 from Vietnam :)
Kak Eija bagi masa kenduri aqiqah anak CuteMum aritu


Dan yang ni pulak, Kak Ayu (Mummy Ayu) yang bagi
Sebagai tanda penghargaan sebab MamaZN jadik top commentator


MamaZN dapat tau, 
Ada lagi kawan-kawan yang dah poskan FM untuk MamaZN

Dah pos lama dah...
Tapi tak sampai2, huhu!
Alamat dah double check - betul!
Pos guna setem yang mencukupi - done!
Sape yang bersalah? Posmen?!

Uwaaaa...! Sedey!
FM tuuuuuuuu...!
Takpela, anggap je la takde rezki... Sobs, sobs ;(




18 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

hurmm...sedih sedih...

eima berkata...

boleh la nad kawan ngan fahim tu minat sgt ngan fm hishshh hahahha

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

bny tu ... overseas pun melambak eyh ..

syawalsimpsons berkata...

best tu..sue x jemu pon baca pasai Fm ni

ieyda berkata...

banyaknya Fm dari oversea....ieyda setakat yg ada FM oversea hanyalah bandung je,..hihiiii

mamafarah4 berkata...

hehehe..jgn sedih ye Nad..Ada la rezeki kang dapat la ek..
Saya pun dah mcm berminat dgn FM ni.. Suami akak kata, ada hobi baru dah ke, kumppul FM ek? hehehe.. geram plak tomei2 kan FM ni..Makin lama kumpul makin menarik..

JaSSNaNi berkata...

tak per la nad.. blog kita.. ikut suka hati kita nak apdet citer apa.. kan.. kah kah kah x 100.. sama cam akak.. tak tau citer nak apdet..
cute la fm dari vietnam tu.. comel sangattttt..

mamalieyna berkata...

Waaa bnyaknyee...jeles jeles :-)

sue zainun berkata...

manyaknye nad..cantik2 plak tu..

LYAfrina berkata...

semuanya menarik.. dtg dr pelbagai tempat..

Nida Mohd berkata...

Banyaknya dpt FM..best..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

bertambah2 koleksi FM nad ye..mmg srnok :)

Zura@Iwan berkata...

ooo tayang FM yer..

x jeles pon..kakaka..

Ya ALya berkata...

ya pun xdpt fm dr nad gak.....entah2 posmen dh tampal fm zakwan n nayli dkt peti ais dorang. .xde rezeki ya gak....huhuhu....

mama tisya berkata...

meriah fm...cantik2 belaka..kalo nk pos better guna pos daftar atleast kalo ilang bole trace cz ada tracking number..kalo pos laju mhl skit...kalo setem biasa if ilang mmg kena redho ler jwbnye

mummy_ayu berkata...

oo.....dah sampai dah..wah..banyak nya Nad punya FM..suka but cedih gak kalau ada yg tak sampai tu..

wan nurul hezrina abd halim berkata...

banyakkknyer fm=)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

best la nad banyak fm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...