07 Januari 2013

Feeling-Feeling Dok OVERSEA =P

 Dengan snow cap, dengan glove
Kemain lagi dia!
Konon2 sejuksss sangat la tu, haha!

Ni la yang Zakwan nak sangat beli time pi pasar pagi Brinchang tu
Time kat sana memang la sejuk banget!
Kalu pakai snow cap & glove ni memang takde pelik pun

Tapi bila nak main petang2 kat taman
Apa kejadahnya nak pakai snow cap bagai ni kan?
Haha!
Zakwan, Zakwan...
Perangai macam2 :)






Dalam seminggu, ada la dekat 10-20 kali Zakwan cakap
Mama, nanti kita pegi Cameron Highlands lagi ek?
Cameron best, sejukkk...

Amboi! Pandai plak dia rekues2, hihi...



12 comments:

mama tisya berkata...

amboi zakwan ati2 main skateboard tu...siap bersnow cap ye

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

bukan main lagi zakwan ye

maszmadi berkata...

yo yo kami rappers yo..
hehe zakwan dah besar dah.....

Nafisa81 berkata...

anak dah besar..dah pandai request. Ank koi asik minta ke Legoland sbb semua kawan2 dah pergi legoland. hmm...mmg tak jauh...dlm 20 minit dah leh sampai legoland tapi takde feel pun nak ke sana...

Chekgu Azrine berkata...

Kalau gi auntie nak ikut..hehehe

mama_umar_maryam berkata...

smart abg zakwan pki snow cap gitu,hahaha

mamalieyna berkata...

Zakwan yg bijak bercakap :-)!

LYAfrina berkata...

wah..smart r abg zakwan.. dh nmpak besar dia bila main skateboard ni..

Gieyana berkata...

Mcm rappers jer zakwan...tetiba tingat kt nureen pernah gak cmni..sek bek mlm..ekekke

Ya ALya berkata...

mama pujuk papa tau..bw abg zack g cameron lg..

Nadiah Sidek berkata...

hihi..budak-budak pakai gitu tak apa. jangan orang tua buat gitu...nanti dikata buang tebiat. hihi..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

style la zkwan ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...