25 Januari 2013

Diaper Cake Yang Comel!

 Ni MamaZN beli untuk Baby Khadeeja :)
Esok Baby Khadeeja nak naik buai
Saje la kasi ole-ole sket
Dari Mama Yong & famili, hihihihi...
 Biar mak pak Baby Khadeeja hepi sket, haha!
Ye la, Baby Khadeeja bukan tau apa2 kan? Hihi :)
 

 Diaper cake bentuk owl :)


Diaper cake ni sebenarnya macam hamper la
Biasakan slalu kita beli hamper brand Pureen la, Baby Kiko la, Anakku la
Kan? ;)
Ha, ni pun macam tu la jugak
Cumanya, ini dipack dalam bentuk yang lebih menarik dan comel :)

Macam utk Baby Khadeeja punya ni
Dalamnya ada :
1 Romper
1 Blanket
1 Hat
1 Bib
26pcs Diaper




MamaZN beli kat sini

Amani's Baby Collections

 Hadiah yang lain dari yang lain utk baby
Menarik, cantik, cute dan sewaktu dengan nya ;)
Yang penting servis pun bagusss  
Harga pun berpatutan
Yang macam Baby Khadeeja punya ni pun takde la sampai ratus2
^_^
Sangat sesuai utk kasi hadiah pada yang baru dapat baby
Nak rekues ikut bajet kita pun boleh
Nanti dia tolong la buatkan

Kalu nak cuci-cuci mata, bleh la pi tengok kat page tu
Hehe


p/s:
Kami otw dari Gold Coast Morib terus ke Teluk Intan
Sebab nak kejarkan kenduri aqiqah Baby Khadeeja, esok
Huhu!
Moga selamat sampai ke destinasi la hendak-Nya
Harap2 tak jammed, cuti lama ni! ;)




12 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

selamat bercuti nad

mamalieyna berkata...

comel sangat~

harus teruja makayah baby khadeeja ni..hehe~

semoga selamat smpai~

Chekgu Azrine berkata...

Jauhnya berjalan..best sangat!!!

Falsya berkata...

comelnyeeee..

ieyda berkata...

sweet sgt diaper cake nie.....berbaloi kot ngan harga...hihiih

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

lamanya x jengguk sini hehhee
cantik hamper tu kita baru nk start niaga benda2 tu hehhee..

MRS. K berkata...

diaper cake yang shila shower buat pun cantik

mummy_ayu berkata...

ah ah..comei la..nak gie jengah jugak la nanti..happy holiday yer dear!! semoga selamat sampai ke destinasi...

Aisyah Husaini berkata...

comel sangat lau kite rasa tak nak pakai nak simpan je comel..selamat bercuti kak nad

Ya ALya berkata...

kalau lalu jalan lama boleh singgah kuala selangor....beli fm bukit melawati....

cantik hadiah tu....

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah nad cantik tgk diaper cake tu

mama ila berkata...

selamat bercuti..cantik hadiah baby tu =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...