22 Januari 2013

Dah Pandai Mengamuk Guling-Guling!

Nak tau...
Baby Nayli ni kan...
Dah pandai mengamuk sambil guling-guling atas lantai!
Naseb baek lantai dalam umah
Kalu lantai kedai runcit ke, shopping mall mana-mana ke - haru!
Tah, sape ajar ntah!
Mama dia takde pulak perangai camni 
Kalu tak dpt apa-apa dari apaknya, haha!

Abang Zack pun 
Seingat MamaZN, rasenya takde la nak protes sampai macam tu
 Sabo je la dengan Baby Nayli

Ni kes MamaZN tak kasi ikut keluar - nak sidai kain, hihi
Mengamuk guling-guling atas lantai
Bila amik kamera, boleh plak kasi kerjasama, ahhahaha!
Lawak la Baby ni! :)


Stop kejap dari menanges, Mama nak amik gambar, hihi




Perangai memang berbeza sungguh dengan Abang Zack
Tu la kan
Setiap anak-anak ni perkembangan nya berbeza-beza
Tapi idak la MamaZN nak membanding2 kan diorang
Cuma nak tengok perbezaan mereka je


Bahaya ni, kalau tak dibendung, hihihi...
Mana tau, dia praktikkan jugak nnt kat shopping mall
Adeyh, mintak dielakkan! =P


12 comments:

mama tisya berkata...

hah jgn nayli praktikkn kt soping mall jenuh kn..hehehe

Fieda Rafli berkata...

bayangkan kalau dia guling2 dlm shopping mall..mmg masak la mama dia..

Chekgu Azrine berkata...

Hehehe..sweet je tgok..mmg lain nad..anak2 akak pun semuanya peel xsama..hahaha

Ya ALya berkata...

mmg betul....sama la ank ke2 ya pun lain pesennyer dgn sikakak.....

mamalieyna berkata...

Adeiiy nayli... kamu ni kan..hehe.. bijak :-)

Budak lahir bln dec kot, agresif ... mmg beza sungguh dgn si abang ye.. hehe..

LYAfrina berkata...

hehe..klo nayli bguling kat shopping mall, jd free show la.. hehhe...

asya pon gni ...bla mrajuk , mula guling2.. tp mujur kat shopping mall ke, dia x wak gni.. klo tak..aiii.. xtau nk buat ape

Budak Kampung berkata...

dahsyat ko dik..cmne nk dpt baby nh

nadia berkata...

kak, ni protes nak mintak adik namanyaaaa :p

Lily@MamaZaraZareef berkata...

haha..comel je. leh plak stop nk amik gmbr yea.:-P..btw,zareef pon beza sgt ngan zara nad..dia pernah wat perangai mogok berbaring atas lantai smbil hentak2 kaki kt shoping mall semata2 kitorng xnak belikan dia lolipop..huhu..kronik sgt..memang sindrom anak kedua kot..o_O

Aisyah Husaini berkata...

he he he biasa lah perangai budak2 berbeza setiap seorang kan..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

hehehe nampak comel pulak nayli mengamuk guling2 mcm tu

ieyda berkata...

perangai Leesya pun macam nie...xkena sikit, ngamuk guling2....kene bendung dari sekarang, kalau x, xmersa lah nak menjejak kaki ke mall

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...