25 Januari 2013

Beli SHAWL Dengan Rakan Blogger =)

Rentetan dari entry yang ini
Saje je la nak share
Kat mana MamaZN beli shawl ni, hihi




MamaZN order dari kawan blogger jugak ;)
Tak lain tak bukan Kak Gieyana (www.gieyana.com)
Sedap memakainya shawl yang Kak G jual ni
Tengok Kak G pakai, macam cantik je
Tu yang terpengaruh nak membeli jugak
Beli sampai 3, haha!

Tapi shawl yang Kak G jual ni sangat-sangat-sangat limited
Kena cepat2 pi grab!
Kalu idak, melepas
Tak tau la kalu Kak G akan restock akan-akan datang
Yang terbaru ni jenis dual tone
Cantik-cantik!
Pi terjah blog Kak Gieyana, mana tau ada yang berkenan ^_^



9 comments:

Chekgu Azrine berkata...

Cantik je..cuma klu kita x biasa pakaimmg rasa semacam..akk dulu pkai shawl jgk..skg dh mls nk lilit bagai..

Nana berkata...

serius lawa shawl gie ni
igt nnt nak bli juga la heeheh

Aisyah Husaini berkata...

pandai kak nad gayakan shawl..kite teringin tp tak pandai pulek

♥cikmOt♥ berkata...

akak ni, dah lama gantung shawl...huhuhu

suhaina laui. berkata...

wah dj bershawl erk.simple tp cantik gtu :)

Asyifa Mustaffa berkata...

X reti pkai shawl....senang main sarung je....hahaha....
Lama dah x pakai yg belit2 nie semenjak anak2 kcik...~ alasan....hehe...

eima berkata...

Tak pandai pakai...tp suka tgk org pakai

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

suka gak pakai shawl tp nk melilit tu yg malas hehe

ChocolateStrawberry Hijabs berkata...

Hi dear,
Feel free to visit our blog shop.
Thanks. :)

http://chocolatestrawberryhijabs.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...