11 Januari 2013

BE Pertama Dan Kedua Untuk 2013 :)

 Alhamdulillah, syukur nikmat
Malaysia maju rakyat selamat!
Hehheeh...

Seronok tak terkata bila bukak Nuffnang
Ada 2 BE yang sudi menyinggah
Pertama dan kedua bagi tahun 2013
h.a.p.p.y! ^_^


Iklan Nokia & Maxis :)


Tapi yang tak syoknya dia dok kat blog lagi 1, huhu!
Dok la blog ni, lama sket menari2, hihi

Takpela, dari takde langsung
Apa2pun, TQ Nuffnang!


BE [1] & [2] - 2013



22 comments:

syawalsimpsons berkata...

alhamdulillah ada rezeki

ieyda berkata...

tahniah, pembuka rezeki di awal tahun 2013 tu...hihihiih

QasehnyaRania berkata...

as-salam...rezeki..
tahniah..saya juga yg belom dapat ..dah selalu update survey..myb belom terpaut kot..huhu

MRS. K berkata...

masyuk tuh semua on going

eima berkata...

BYK TU YG DOK BERJ0GET TU

Karisma Izzah berkata...

Tahniah....! tapi camne ek nak tengok yang on going camni kat nuffnang? saye tak reti sangat le nuffnang nie...

♥cikmOt♥ berkata...

aler saje jek nuff ni...

Chekgu Azrine berkata...

Tahniah..saya belum ada rezki lagi..huhu

mummy_ayu berkata...

wah..bestnya..Ayu baru jer hantar tiket kat nuffnang sb tetiba BE Ayu yg tgh mencanak2..tetiba jadi turun...memamng muskil..emm...

Myra Jay berkata...

Tahniah ye :D

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

rezeki tu ..kita tetap 26 hengget menari2 x cash2 out lagi kekekke

mama tisya berkata...

wah 2 be dh thn baru ek..akak tkde lg

Ismaliana Sulaiman berkata...

alhamdulillah rezeki tahun baru.... :)

lia berkata...

Alhmdlh murah rezeki nad

Zura@Iwan berkata...

sonoknya...

tahniah...

Gieyana berkata...

byk be nad..congrats k..:-)

Lily@MamaZaraZareef berkata...

kite pon awal tahun ni meriah gak BE..tp sbb x tegar mane, amount sume sket2 aje..hehehe

ALoNa CintamaniszLite berkata...

biasalah Nad,
sama mcm blog akak ni. Kat cintamaniszlite yg ramai org dok masuk nuff taruk sket aje.
Tp kat inaldafoto tu...byk pulak. Org bkn ramai pun singgah situ...kecuali org nk cari pakej photog kawen aje, hehe..

LYAfrina berkata...

alhamdulillah..rezeki..
lya ada gak dpt tp dr blog GA.. blog tu dah x aktif pom

Fieda Rafli berkata...

sikit2 nanti jadi gunung tu...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

tahniah nad,
beshnye dh dpt BE thn 2013,
k.eija last BE muncul bln Nov 2012...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

Alhamdulillah..tahniah nad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...