28 Januari 2013

BE Ke-3 Muncul | Cash Out Kali Pertama 2013

 Assalamualaikum! :)
Seronok ye arini bercuti lagi, hihi
(pada yg bercuti la)
Pada yang dah mula kerja, selamat bekerja! :)

Alhamdulillah
Muncul sudaaa BE yang ketiga utk 2013 ni

So, setakat ni masih ada 4 BE/CPUV yang masih dok running
Tapi selow-melow la sangattt!
Sebab dok menari-nari kat blog lagi satu tu, huhu!
Takpe, takpe...
Janji ada, daripada takde ;)





Dan MamaZN dah selamat cash out jugak utk kali pertama tahun 2013
Haha!
Giler tak menyempat-nyempat! =P
Malas nak tunggu 
Biar yang ada tu dok beranak-ranak dulu
Hehe
Takde la banyak, tapi geram!
Terus la cashout, haha!


p/s:
Dok 3 beranak jek ni
PapaZN balik kampung, huhu!
Semalam baru sampai dr kg, pg td dh balik sana semula
Petang karang balik sini balik



BE [3] - 2013

14 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

tunjuklah amaun...nak nengok jugak...hahahaha

mama tisya berkata...

wah dpt be lg ye..akk baru 1 je...

norh berkata...

seronok tengok org cash out nuffnang..diri sendiri, entah bila..he he

mamalieyna berkata...

Best tuu.k.eina ada 1 je BE..huu..

Tahniah, awai tahun dah cashout..manyak masyuk tu..hehe..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah nad..sungguh murah rezeki..tahniah tau

ADEEYA berkata...

Seronoknyaa!

ALoNa CintamaniszLite berkata...

nuff?? hehe..seperti biasa, suami akak yg tau nk bukak..

**ada urgent ke suami nad kena balik kg semula tu??
ish...mcm penat jer, kan. Mujur tenaga masih muda, hehe..

ieyda berkata...

mesti banyak dapt nie kan tu yg xmenyabar nak cash out..hihiiiihh

Sue-Rya Qistina berkata...

mesti banyak ni. hehehe. tahniah ye nad!

QasehnyaRania berkata...

alhamdulillah..rezeki2..

la boleh pulak ulang alik gitu.tertinggal barang ke?

QasehnyaRania berkata...

eh..eh..lupa pulak..amaunnya berapa ye ..hihi

kayyana berkata...

rezeki tu,... syukur alhamdulillah.. hihihi

aizu's life berkata...

msti best ek.. cash out bp?? heheh...
rezki bdk2 tu kot :)

jaa jaa berkata...

tahniah..saya jugak yang blm pernah merasa lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...