26 Januari 2013

Apakan Daya, Jodoh Tak Panjang... =/

Takpela, takde rezeki dah bersama dia
Moga di masa-masa akan datang
Jodoh akan bertaut kembali
='[
 
 Sedihhhhnya!
Takde jodoh dah dengan Exabytes, huhu!
Baru ingat nak apply 2nd cheque
Tapi tak lepas pulak

Tak lepas bukan sebab UV tak mencukupi
Tapi sebab pihak Exabytes kata tak ramai yang klik iklan depa
Aisey.....
Camno nak suruh orang klik iklan depa
Takkan nak paksa2 plak kan?
-______-

Takpela, takde rezeki
Lenkali la baru cuba balik, hehe
Mana tau, time tu Exabytes dah cool balik, kekekekke
Harapan! ;)


Dok la kat atas tu dendiam ye... =/


Kalu kawan-kawan nak try apply iklan Exabytes ni
Bleh la klik sini
Harap membantu

MamaZN merasa sekali je dapat cek dari dorang




7 comments:

Ibu Lala berkata...

Saya memang tak pandai bab bab exabytes mahupun nuffnang ni...

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

kita yg nuff un x [ernah cash out lagi hehehe

mamalieyna berkata...

Huuu..gitu eh..belum sempat nak godek2 iklan lain selain nuff..huu..

QasehnyaRania berkata...

tak layak utk apply lagi..

kena klik ke..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

bukan ker exabytes iklan xpyh klik

ieyda berkata...

xpelah nad, mybe rezeki lain akan menjelma lak....

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Takpe la ....mana tau nanti ada jodoh...blh rujuk balik..hihi.Blm bg talak 3 lgkan? ")

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...