08 Januari 2013

Amboi! Canteknya Aksi Bermain!

 Haiiiii la!
Taktau nak kata apa dah
Ni pun naseb baek MamaZN nampak!
Kalu idak, rasa2nya Baby Nayli dah dok bertinggung atas menan tu!
Budakkkk ni kaaannnnn, memang budak bertuah! :)

 Mainan ni MamaZN belikan utk Baby Nayli
Hadiah sebeday la konon2
Hari ni dapat - excited kemain Baby Nayli dok godek2
Hari esok plak - dah ada cubaan nak panjat menan ni
Kang tak sampai seminggu - ranap plak kang, haha!






Tak sempat nak pakai baju lagi
Dia dah buat aksi macam ni
Bersungguh2 plak tu dia nak naik atas tu
Adeyh!
Sabo je la maknya ni ha, haha!



15 comments:

maszmadi berkata...

ni kira gaya baru la ni kan..... hehe

mamafarah4 berkata...

baby nayli,baby nayli...sajer jer tu nak nyakat mama dia..hahaha

Myra Jay berkata...

Hheheee, aksi ganaz nieh :)


kak, Myra dah update pasal FM kiut kat sini
http://normj1001.blogspot.com/2013/01/hadiah-dan-cash-yang-dimenangi.html

LYAfrina berkata...

dia tertarik sbb mainan tu kalerul

Ya ALya berkata...

nayli nk bg mama marah ke tu......

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

hahahha nayli ni kan saje nak bg ranap menan tu biar mama beli baru eyh hehehehhe ..tang kaki tu unty geram gigit kang ..

mamalieyna berkata...

Nayli mmg steady ..cayalah ! :-)

Chekgu Azrine berkata...

Hahaha,.dia nak bikin mam dia cuak tu..sekali skala..

Gieyana berkata...

oh...excitd nayli nk explore nih..dulu nureen pon sm..:-)

RedRose berkata...

toddler will always wanna try new things and skills. sumtimes they develop their mind just by playing aje. but of course we need to monitor them very closely kan. tahniah coz it shows here dat your baby is very active both mentally and physically.

ieyda berkata...

fuyoooo gaya nayli nie mmikat hati sang pujangga lah....

mummy_ayu berkata...

bukan main lagi dia mencuba nak panjat tu..baik2 yer sayang kang jatuh plak..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

hahaha aktif beno baby nayli ni..cargas haha

wan nurul hezrina abd halim berkata...

baik2 nayli nanti jatuh=)

Aisyah Husaini berkata...

ini mainan yang nak sokong baby berjalan eh? wahhh cargas la baby nayli same la kak dgan anak kite..dapat mainan sume kat kaki juge dia nak main ngeh ngeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...