14 Januari 2013

Alalala, Berangan Masih Baby... =P

Tomei-tomei-tomei!
Cane nak dudok dalam carrier tu?
Dah tak muat dah sayang
Tu Baby Khadeeja punya
^____^

Aritu Baby Khadeeja (anak Aunty Wawa) datang 'melawat' Kakak Nayli
Elok je diam, tak meragam
Seronok berjalan kluar rumah, ek Deeja? Hehe
Baby Khadeeja datang, letak dalam carrier ni
Tapiii, yang sebuk nak duduk dalam tu, si Baby Nayli la pulakkk
Kasi chance la kat dia, kan?
Hehe

Dah tak muat! Sempit!
Kaki pun dah berlebih2 kluarnya, haha!


Malu plak, Mama dia nak amik kan gambar ;)


Mana nak muat, berat pun dah sama ngan sekampit beras = 10kg
Hehe




13 comments:

Myra Jay berkata...

Alahai comelnyerrrr...
Comel sesangat :D

Wan Afzan berkata...

alahai.. comel jer die duduk kt carseat tuh. hehe!

mamalieyna berkata...

Waaaa wajah baru.. i like ! :-)

Haha..awak dh jd kakak la nayli, bkn bb lg..hehe..tp tetap bb dimata mama kan... :-)

Lily@MamaZaraZareef berkata...

dso comel la nayli.,hehe..bg can nayli berangan jd bby ye mama..^_^

nway,ceria blog. bl tkr ni..slalu view format mobile,x nampak background..hihi

ALoNa CintamaniszLite berkata...

eh..ingat salah masuk tadi...hehe..


**anak2 akak sorang pun tak penah merasa naik carrier, stroller....huhu..

LYAfrina berkata...

nampaknyer kna beli y lbh besar la..

ieyda berkata...

comeinya nayli duk lam tu...w/pun kaki dah terlebih kuar dari carrier tu...maintainkan baby nayli ye,,,

eima berkata...

pesal la nayli ni sgt comey ek ... dah comey gemuk plak tu ... aku rasa geram sgt kat peha die tu..... klu dpt mmg geget ... alisha yg kurus tu pun slalu jd mangsa mama die yg suka geget2 anak2

mamafarah4 berkata...

hehehe..berangan ek baby nayli..tomei sangat la..

Mama Likha berkata...

ala.. mmg baby lg kan... :))

wan nurul hezrina abd halim berkata...

gerammmm daku..baby nayli sangat cumil=)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

baby nayli dh besar hehehehe

Aisyah Husaini berkata...

ngeh ngeh baby lagi besar dari stroller tu cam ne tu he he he..senyum jek dia comel la ha ha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...