17 Januari 2013

Aksi Manja Baby Nayli & Alex | Siapa ALEX?!!

Siapa Alex..?!
Engineer..? Lawyer?
Ahlil Musik?!!!
^___^

 Kalu pi jenjalan kat shopping mall
Baby Nayli ni memang pantang kalu gi kat area soft toys
Terjerit2 nak turun dari stroller
Semata2 nak pi peluk cikted-cikted yang ada

Masa bday Baby Nayli bulan lepas, PapaZN bagi hadiah cikted jugak
Tapi versi lion, bukan bear, hehe...
Dah itu yang Baby Nayli pegang dulu masa nak pilih-pilih

Kami panggil Alex, nama watak singa yang dalam citer Madagascar tu

Amboi, kemain manja la dia
Bila disuruh berposing ngan Alex :)








Dah nak tido dah time ni
Boleh lagi dia posing2 layan kehendak maknya, hihi
Teman tidur Baby Nayli la ni
Tapi...
Mula2 tido jek dipeluk
Bila bangun balik dalam kul 3-4pagi
Dah tercampak ke mana2 dah Alex ni, hehe
Baby Nayli tido lesak! =P




13 comments:

Abstract of Life berkata...

cute mcm saye :P

mamafarah4 berkata...

alolo...tomeinya wat muka cam gitu

Karisma Izzah berkata...

haha...lucu...cumil...

Nana berkata...

tingin nak tgk nayli ikat rambut ke penah ada?heheh

Lily@MamaZaraZareef berkata...

alalala..sayangnya dia kt alex ya..:-)

Gieyana berkata...

suka erk Nayli ngan cikted...:-)

Chekgu Azrine berkata...

comelnya bb nayli!

ieyda berkata...

comelah nayli ni dikala waktu nak tido....suka sgt tgk muka dia...

mamalieyna berkata...

comeiii... ^_^//akeem pun suka peluk bear2 gini..hee~

Falsya berkata...

aloh aloh tomeinyeeeeee..

LYAfrina berkata...

comel.... nayli & alex

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

mesti dia syg dgn alex ni kan,
mcm zaquan dulu sygkan tiger dia..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nayli dgn alex comelnyerrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...