07 Januari 2013

AJL Ke-27 | Giler Puas Hati, Kan?! :)


Assalamualaikum! Selamat Pagi sume! :)

Rata2 ramai kan yang nengok AJL ni malam tadi?
Kitorg tengok jugak

Mula2 tengok macam tak best
Lama2 tengok macam gilerrrr best!
Rasa tak puas!
Rasa macam nak tengok lagi!
Naseb baek dah register tonton.com.my
Haha!

Tak macam Anugerah Skrin yang meleret2 tu
Kali ni memang straighttttt jek, takde belok2, hihi
Yang pasti persembahan sume gilerrr gempak!
Yang paling diingati.....
Of koz la time rock kapak!!! Kan? Kan? Kan?
Diorg memang legend btul la!
Nak-nak bile time lagu Bayangan Gurauan-Mega
Dan diakhiri dengan lagu Kamelia-Papa Rock, Ramli Sarip
Besttttt...!

Finalis2, toksah kata la
Rata-rata sume pun best2
Ada ke yang tak best?
Hmmmmm
Lagu Anak Kampung yang MamaZN cukup tak suka 
Pun boleh suka malam tadi, haha!

Serius, persembahan sume best2!
Pemenang2 pun boleh diterima dengan hati yang puas
Haha!
Walau Patah Seribu takde, Teman Pengganti takde
Tapi tetap puas hati dengan keputusan
Tak seKELIRU lagu Nurul & Ajai dulu, hihi (ops! =p)

 
Keputusan AJL 27

Persembahan Terbaik : Teman Pengganti (Black & RJ)
Vokal Terbaik : Hafiz (Ku Akui)
Tempat Ketiga : Hafiz (Ku Akui)
Tempat Kedua : Azlan & The Typewriter (Idola)
Juara : Aizat / Yuna (Terukir Di Bintang)

Santai giler Aizat 'bawak' lagu ni


 Pendek kata, secara keseluruhan memang da bomb! 
Memang puas hati
Anda...? Bagaimana? :)


p/s:
Awat muka ADIRA ketat semacam?

 

15 comments:

Delimasari berkata...

itu le NAD - Adira x ceriakan

Nana berkata...

puas ati dgn keputusan
sebab suka lagu yuna
show otai paling bez la..gempak

misz jue berkata...

rumah xde tv, xleh nak tgk AJL..huhu..ruginyaa xdpt tgk aizat.=(

mummy_ayu berkata...

memang sgt puas hati..and part lagu rock kapak tu, mula2 Ayu nak tukar tgk masterchef US jab...sekali hubby kata biarla..nasib baik tak tukar sbb memang best sgt..suka sgt lagu bayangan gurauan & kamalia...best2 sgt and smeua finalist pun best..
an yes...perasan sgt bab Adira muka sentap tu..hubby pun tegur..perasan sgt kan?

ieyda berkata...

memang best sgt2 lah....semua lagu best n penyanyi pun best...semua best...hihihiiii

fieda berkata...

betul2..mmg semua best...tp ye la nape la muka adira tu teruk benor smlm..

mama ila berkata...

Haah..best sangat semalam..semua best!!! tapi kalau boleh nak lagu teman pengganti yg menang!!! hukhukhuk... tapi pasal adira tu kannn..mmg betul lah..kenape ek cam masammm jer muka dia..org lain semua tepuk tgn..n siap nyanyi sama2..dia senyapp jer..termenung

syawalsimpsons berkata...

kan muka adira ketat sajoo..mmmm..cam nak tampa..kakakkak...tapi aizat gayoo mcm iklan nescafe..kakkakak...tp mmg best giler..ngan muka dier gitoo

Ismaliana Sulaiman berkata...

akak sempat tgk smpi persembahan penyanyi yg nyanyi lagu tajuknya "lagu" siapa ek dia..huhuuu lupa lak.. pastu x sempat tgk dah sbb dah nak tidokan anak2....

tp bab muka adira ketat tu akak perasan jugak lah...mmg x der mood je kan...

Falsya berkata...

sgt puas hati...best gile kut..aah la nad..kite pun perasan muke si adira tuh ketat gile...budget2 jer...

lieyalatif berkata...

eh lieya puas hati nad sebab grand gile stage...props pun mmg dasat2...cangih betul....

lieya suke gile sebab yuna menang heheeheh..auwww!!

Lynn Hamzah berkata...

persembahan aizat memang sempoi...tahniah yuna dan aizat...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

akak paling suka persembahan Black dan RJ tu..wlpn lagu tu lagu sedih tp bila dgr mcm bersemangat jer, huhu..

eima berkata...

a'ah la tang stacy nyanyi tu kan .... pesal ek .... pelik kan

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

ala wani xtgk pn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...