21 Januari 2013

1st Time Ber'SHAWL' ^_____^


Malu, segan, malas, takut selekeh - sume rasa pun ada!
Tapi tu la kan...
Dah beli takkan takmo pakai plak
Nak tunggu-tunggu-tunggu - tah bile plak masanya nak pakai 

Malas dah tunggu-tunggu
Sabtu lepas baru la selamat merasmikan
Walaupun membelinya awal tahun aritu, hihi...


Ok tak? Hehe ^_____^


1st time ni nak berlilit-lilit =)
Mana penah sebelum-sebelum ni nak bershawl, hihi
Jenuh stadi sebelum tido - tutorial pakai shawl kat youtube tu
Kahkahkah!!!
Lawak seyh! =p
At last, main lilit-lilit sesuka hati jek pun
Takdenya ingat macam yang tutorial tu ajar, hihi




Mula-mula macam maluuuuu jek nak pakai
Kang orang cakap jangoks nya dia, haha!
Fedulikkk!
Bila dah pakai, rasa cam best plak, huhu!
Rasa cam berkeyakinan pun ada

Kesian kan... Orang lain dah terror melilit-lilit bagai
Style Hana Tajima la, pebenda tah lagi
MamaZN baruuuuuu nak pakai shawl, hihi

Tanya la PapaZN, OK tak pakai camni?
PapaZN jawab apa...?
OK, macam Najwa Latif!
Terus PapaZN nyanyi lagu - 'kosong, kosong, kosong...'
Puiiii!
Hahahahahaahaahahaha...!!!!!
Babap baru tau! =p
 

Psssttt, OK ke? =P

21 comments:

Gieyana berkata...

ok wht Nad pakai..kak G nk amik gak ler kaler ni satu..ekekke

ieyda berkata...

cantik lah nad....sesuai ngan muka nad...

teruskan mengumpul shawl ye...hihihii
;D

♥cikmOt♥ berkata...

ok jek...comel pe...akak perasan sabtu lepas...tak sempat nak tanya...hehehe

Ya ALya berkata...

Cantik....sesuai dgn muka...

lieyalatif berkata...

eh ok la nad...pandai nad pakai...tak nampak mcm pakai shawl...cantik depan tudung tu nad bentuk....wahh lepa sni leh laa kumpul koleksi shawl...dah le shawl skrang cantik2...

MrS. F!zA berkata...

macam najwa latiff you..maknanya comel lah tu mksd papa nya,..hehe

mamaRIFQY berkata...

hehee..ok aperrrr...comel jerr.na je yang xpernah try !!

**nad, apsal ek tak nampak..na gune font kaler hitam jer

lia berkata...

lawooo jer nad...

ehhh fyi lia baru pakai ni td.. dr umah pakai tudung basa, tiba2 budak2 ni lilitkan shawl ha3

Zura@Iwan berkata...

comey la nad..

pandai arr tu lilit2...kdg2 kita tgk tutorial, tk ikut pon...

buat sdiri je..hentam kromo..asal jadi tudung..hikss

ALoNa CintamaniszLite berkata...

nad...akak kalo pakai lain dari yg penah selalu pakai...aduhaii, anak2 ler yg akan komen dulu.
Ibu nampak tak sesuai laa..ibu nampak lain laa (lain tak lawa!!)...kahh..

Bagus nad...berani membuat pembaharuan. Akak ni aje masih kat takuk lama, mm

ieyda berkata...

nad, kak ipar ieyda ambik upah jahit tp ieyda xtau berpa Rm.hihihiii

dia kat semenyih nun...

Nida Mohd berkata...

Ok je..sesuai..sama mcm sy dulu beli shawl simpan je segan nk pakai padahal org lain elok je pakai

*∽ IZAN ∽* berkata...

pewwitt...!! terus nampak muda 3 tahun ouch!!!!

Nadiah Sidek berkata...

saya tak pandai pakai shawl. malas pun nak melilit-lilit. jenis nak cepat je :D

eima berkata...

aku jugak tak de keberanian .... hahaha

balun yg main sarung ngan bawal je

mama tisya berkata...

sesuai ngan nad..cantik...cuma nk membelit tu yg kena blajar la kn bg yg kita tk biasa ni

mamalieyna berkata...

Waaa cayalah ! Cun.. k.eina jgk tak berani2x lagi... :-)

mummy_ayu berkata...

ok jer Nad..Ayu pun tak pandai sgt pakai shawl...tapi kadang2 pakai gak..main belit2 jer..

Aisyah Husaini berkata...

cantekkk pandai lilit shawl kite ni keinginan ada tapi bab melilit failed ha ha

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

rajin nad melilit hehehehe

mama_umar_maryam berkata...

comel3..nnt lame2 jd mcm zt, ketagih nk bli shawl je..tp yg p[enting muncung atas sng bentuk hehehe,lembik2 xmoooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...