10 Januari 2013

1st Birthday Bash Baby Hakeem (Mamalieyna) ^_^

 Haaa....!
Anak sapa ni..?
Muke mashammm jek? Hihihi


Mashamm tapi cute! :)


Itu la Muhammad Ashraf Hakeem, anak Mamalieyna :)
Sabtu lepas, lepas pi cari keperluan sekolah Zakwan
Petang tu kami penuhi jemputan Kak Eina
Ada jamuan makan2 sempena 1st birthday Hakeem
*ni kali kedua jumpa Kak Eina* ^_^

 
Deko2 utk birthday boy :)


Hakeem ni sebaya dengan Baby Nayli
Diorang lahir pun dekat2 tarikhnya
Baby Nayli 25/12, Hakeem 28/12
Sama2 pun lahir kat Hospital Serdang ;)


Sebaya 2 org ni :)


Macam2 Kak Eina masak utk tetamu
Masak sendrik plak tu
Kagum, kagum
Gambar makanan saaangat la nan ado
Sebab nya tukang amik gambo (PapaZN) kelaparan, haha!
Menu killer Kak Eina (laksa) wajib ada dan wajib rasa! :)

Singgah sekejap je ni
Sebab lepas pi umah Kak Eina, nak pi jenguk Baby K Aunty Wawa plak :)
Thanks Kak Eina, sbb sudi jemput kami
Setelah setahun, baru dapat jumpa Hakeem, hihi


Gambar bersama wajib ada ^_^


Kami datang bawak hadiah utk Hakeem & Arif
Balik tu kami pun dapat hadiah jugak, hihihi
Buat susah2 jek Kak Eina ni tau!
Seronok la Zakwan tu dapat hadiah
Hadiah dia, dia punya... 
Hadiah Baby Nayli pun dia kata dia punya jugak
Adeyh!




Menyesal tak makan laksa banyak2 aritu
Dah teringat2 dah skrg ni
Kak Eina, masak lagi! Haha!
^___^


p/s:
Seronok dapat jumpa rakan alam maya ni ;)
Macam dah kenal lama





13 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

untung nad ramai kawan blogger...nad kan peramah...hehehe

ieyda berkata...

bertuahnya zakwan n nayli nie dpt hadiah ye....

Anje Mamy Balqis berkata...

dah tengok kat entry kak ina & dah leh agak nad datang sekali, we all tak leh nak datang...kalo tak leh jumpa kan

MRS. K berkata...

bila kita nak jumpa pulak noks?

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

tu dia ramai yg kenal ..kita ni malu2 nk kenal kekeke

Lynn Hamzah berkata...

bestnya dapat jumpa each other...lynn pernah jumpa sekali jer kawan blogger...

lia berkata...

ada iras la baby Nayli dgn besday boy...

syawalsimpsons berkata...

mmg best kan klo jumpe...

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam nad...rasanya k.atie pon ada singgah blog mama hakeem tu :)
Cuba tgk Nayli sampai pejam2 mata posing..gelak k.atie tgk!

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Itulah kan mmg srnok dpt jumpe kwn2 bloggers terasa rapat dan dekat dihati lebih2 lg bila kita sentiasa mengikuti cerita kwn2 di blog.

mamalieyna berkata...

Weiii nmpk perut muncit..ngee.. muncit ada isi ok gak..hahaha..

In sha Allah..bila2 nk lalu sini, singgah je, tp bgtau awai, bleh msk laksa..hehe..

Maceeh sudi penuhi undzngan :-)

mamafarah4 berkata...

bila la dpt terserempak ngan nad agaknya ye..hehehe..agak2 kalo muka maknya tak bape cam kot, tapi kalo tgk zakwan ngan nayli leh cam la..hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

best la nad dpt jmpa ramai kwn blogger

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...