31 Mei 2012

Buffered Earning Ke ENAM & TUJUH

Alhamdulillah
Ada lagi rejekinya, hehe
Tapi mana kat blog ini?
Asek blog sana jek! Huhu!
Takpe2, janji owner blog nya adalah sama, ahahahah!


Nak cash lambat lagi kot, uhuk, uhuk!
Kalu dah lepas pun, ingatkan nak buat2 tak nampak je
Biar jek die membiak dalam tu dendiam, ekekekekeek

Alhamdulillah, BE yang ke 6 & 7

p/s:
Orang lain sume dah berbelas2 BE dah, huhu!
Takpe, masing2 ada rezki masing... Percaya tu! ;)


Boring-Boring Nak Buat Apa..?

Apalagi kalu bukan bergambar! :)
Nak kasik Zakwan diam
Ajak die bergambar
Kalu ajak Baby Nayli jek
Zakwan akan lagi bertambah pokpekpokpek!
Tak pasal2 karang, dia pakat nanges plak
Anak manja btul! =p
Jeles kat adek!


Ni on da way time nak tgk MIB 3
Kawan2 dah tengok?
Gi la tengok...
Dapat tengok yg 3D lagi syiok kot!

Baby Nayli dah takmo duduk kt krusi dia
Dia suka nak berdiri jek pastu tengok luar tingkap
Mainan pun kena sedia sama
Suke btul main2 pastu senyap2 dah masuk dlm mulut
Lagi dielak, lagi la dibuat


Dah penat main, time utk tido plak
Ksian Baby Nayli
Sebab asek ikut mak pak & abang nye jenjalan ^_^


Papa?
Papa sedang memandu dengan berhemah, ahahah!
Ksian Papa, takleh join =p

Korang suke bergambar jugak tak?
Ke... Jawapannya, 'takde keje', heheheh

Ini La SUPERHERO MAMA! ^_^

Ahahahahhahaa...!!!
Giler gelak MamaZN dibuatnye!
Naseb baek tak gila, hikhik

Haaaa...
Camni baru betul!
Baru la dinamakan SUPERHERO MAMA ^_^
 Kuat cam Badang!
Wakakaka! =p


Aksi biar lebih bang, haha!
Janji ada gaya ^_~

Buat la aksi cemane2 pun
Saya tetap sayang SUPERHERO SAYA ni =D



Ada Yang MENGIDAM? ;)

Sedap gak kan kalu dpt makan buah skrg ni? ;)
Nak2 pulak
Buah mempelam yang dah siap2 kopek2 kulitnya
Pastu potong kecik2
Kluarkan plak dari dalam peti ais
Pastu makan sejuk2
Perghh...! Jemput tengok... =p


MamaZN suka makan mempelam yg camni
Yang btul2 masak
Tak berbulu2 tu
Tak berair2
Yang muda2 pun tak suka gak - masam!

Tak suka makan mempelam kecik2 tu
Apa orang panggil? Mempelam telur ek?
Pastu ada yang jenis besar - mempelam epal ek?
Tak suka la camtu 
Tah, tak berapa nak makan

MamaZN suka cicah ngan sambal rojak ni
Walaupun rasa buah tu dah manis
Sedapnye...!


Tak puas la pulak
Rasa nak makan lagi
Okeh, nak pi makan lagi ni, hehe
Jom join! ^_^



Lepas GIAN! ^_^

Ni la dia..
Masa kecik2 tak berkesempatan nak main2
Sebab dok terperuk je dlm umah
Almaklum, mak pak gi keje
Kene la dok umah jaga adik2
^_^

Time ni la nak lepas gian nye pun
Mak pak pun tumpang join skali
Ahahahaha! =p


Tak dpt naik sengsorang
Anak bujang ni pantang tgk maknye nak bergumbira kejap
Sebuk je naik sesama, huhu! ;)

Naik buaian sengsorang, Zakwan tak berani
Dia lagi rela naik slide yg tinggi2
Daripada naik buaian ni
Gayat kot, cam terbang di awangan, hehehe
MamaZN gayat gak, tp kalu slow2 tahan lagi =p


PapaZN pun nak jugak... ^_~
Bila dah MamaZN dgn Abang Zack
Papa kena la naek ngan Baby Nayli
Kemain lagi, 5 bulan dah naik buai
Siap pakai cap Hello Kitty lagi, hehe

Tapi takleh naek lama2 
Sebab memang 1 kesalahan pun org dewasa naek buai kat taman menan ni =p
Kang tak pasal2 kena denda plak
Kejap2 takpe la kot, hikhikhik
^_~


30 Mei 2012

Wordless Wednesday | MANA SATU NAK PILIH Ni?!

Tengok anak dara sorang tu...
Heheheheh
Baby Nayli sampai gigit jari
Tak tau nak pilih yang mana 1
Adli ke Ziqry, Ziqry ke Adli
Ahahahah!
Sabo je la mak kamu ni Nayli... =p

Gurau2 di ptg hari ;)

p/s:
Eh, kiranya depa bertiga ni sebaya la kan, Cha @ Kak Eija?

Sepetang Di Hujung Minggu ^_~

Alololo
Tomei, tomei, tomei nye anak2 Mama!
Hahahaha, puji anak sendrik nampak! =p
Sorang pakai safety helmet, sorang lagi pakai pakai snow cap hello kitty

Weekend lepas
Lepas jek dapat kejutan drpd sahabat alam maya
Petang tu kami pi main kat playground
Zakwan memang tak sabar2 nak pegi
Sebabnya nak merasmikan safety helmet yang Kak Nett kasik
Sambil naik beskal - utk keselamatan diri - kata Zakwan :)
Baby Nayli plak, pakai cap hello kitty yang Kak Ayu kasik
Comey banget! ^_^


Kami dari umah berjalan kaki jek
Zakwan jek yang naik beskal
Perjalanan ke taman bleh sampai 5 minit jek
Tapi jadik 15 minit sbb nak menunggu Zakwan ni
Kejap2 nak nyembang
Kejap2 pegang topi takut terbang ditiup angin
Kejap2 dah terlajak, nak tunggu dia pusing balik
Adoi!


Baby Nayli plak, PapaZN carry guna carrier jek
Malas bawak stroller
Malas nak dukung
Berat!
Baby Nayli dah 8kg - 5bulan ni :)


Meh tengok Baby Nayli bergaya dgn cap Hello Kitty tu ;)
Comey sangat!
Baru la nampak gegurl takde boboi2 lagi ^_^


Yang Zakwan plak
Bila dah kat taman
Dia mana nak main sangat pun
Dia lagi suke layan beskal
Pusing, pusing, pusing
Dengan safety helmet dia tu, hehehehe
Comey!


Walaupun gi taman kt umah jek
Tapi sebab pegi ngan family
Rase seronok je
Lagi2 la bila nak balik tapi Zakwan nanges2 takmo balik
Tu maknanya die mmg hepi la tu
Tapi jenuh la pulak nak pujuk ajak balik umah! =p


p/s: 
MummyAyu, ada kad jemputan Uncle Ewan.. TQ! :)
Tapi sedey, minggu ni kami balik Teluk Intan
Tak dapat nak penuhi undangan tu, huhu!
Apa2pun, moga perjalanan kenduri berjalan lancar




Mari Memasak Bersama CHEF WAN! :)

Amik ati la Zakwan bila dpt topi chef tu ;)
Hadiah drp Mummy Ayu ^_^
Yang MamaZN citerkan tadi

Dapat2 jek
Terus berlakon jadik chef
Hai semua..
Saya Chef Wawan... Arini saya nak masak sup cendawan ;)
Eh, elok plak ayat ni berima, hehe



Tengok!
Dia dah start main masak2 plak skrg
Mainan masak2 tu memang ada dalam goodies bag birthday Ian yg Kak Ayu kasik
Teruja la Zakwan dapat mainan baru
Sebelum ni mana penah main masak2, hehe
Bila tanya, masak apa?
Masak sup cendawan 
Sebab kat mainan masak2 tu mmg ada cendawan jek, hihi...


Kejap je...
Dapat kartun
Sup cendawan tah ke mana dah...
Periuk pun dah lintang pukang dah
Tinggal la dapo gas tu terbukak gitu jek, eheheheheh...


Tengok kartun
Tapi topi chef tetap pakai, haha!

KEJUTAN Daripada SAHABAT ALAM MAYA :)

Sangat indah persahabatan di alam maya
Moga terus berkekalan hendak-Nya
Dan harap2 dpt la jumpa di alam nyata 
^_^

Serius...
Kalau MamaZN ada kasik apa2 kat kawan2
MamaZN tak mengharapkan apa2 balasan pun
Alhamdulillah
Rezeki Zakwan dan Baby Nayli 
Moga terus dilimpahkan rezeki lagi utk si pemberi ^_^

Terima Kasih  
Buat susah2 aje
Banyak plak 'isi' dalam kotak tu ;)
Zakwan la orang paling hepi skali
Mama, Mama apa tu Mama? Kejutan untuk saya ke? :)

Zakwan di samping hadiah kejutan ^_^

Ni hadiah Baby Nayli
Sempena 5 months old ni, hehe

Zakwan pun dapat jugak
Goodies bag time birthday Ian & birthday anak2 Kak Nett
Terima kasih banyak2
Seronok Zakwan dapat banyak hadiah ni :)

MamaZN pun ada hadiah gak :)
Dapat tudung.. Cantek! :)

Actually
Time posmen dtg hantar barang, kami takde kat umah
Dapat la 'surat cinta' dari posmen
Suruh amik kat pusat serahan @ Puchong
Jauh sangat, tu sebab pi amik hari Sabtu

MamaZN ni punya la berfikir
Sape pulak la yang hantar barang ni?
Setahu MamaZN, MamaZN 'puasa' dari membelibelah secara online
Hehehehe...
So takde barang apa2 la sepatutnya

Memang kejutan yang sangat menjadik la dari Kak Ayu & Kak Nett :)

Sebab nak pos bungkusan ni ke?
^____~
Mekaseh banyak2 ye kakak2 sekalian
Sangat2 menghargainya
^_^


p/s:
Inilah sebabnya saya suka berblog, sebab saya dapat ramai kawan! :)
Terima kasih kawan2 sebab sudi kawan dengan saya jugak :)
** Untuk anda yang sedang membaca itu **



29 Mei 2012

Ada BERANI..?!

Aritu MamaZN follow PapaZN pi umah abang ipar
Kat Bandar Mahkota Cheras
Sebab nak antar mak pak mertua ke sana pulak

Zakwan seronok la dapat main ngan sepupu2nya
MamaZN pun seronok tgk Zakwan dah mula pandai berkawan
Tetibe....
Kusss semangat!!!
Sepupu Zakwan panjat grill pintu sampai kat atas!
Tanjat gegurl!!

Maaf la kalau MamaZN ni 'peghak' aka 'jakun'
Sebab MamaZN tak penah la tgk depan mata
Anak2 sekecil itu panjat tinggi2
Apatah lagi la Zakwan ni ha
Dia mana expose dengan aksi2 ekstrem camni
Ye la, dok umah je pon
Takde sape yang die nak ngikut ;)
Naseb baeekkk.....

Zakwan plak yang sempat tegur
'Azeem, turun... bahaya! Hati2..'


MamaZN terkedu kejap tgk Azeem, sepupu Zakwan ni
Tak padan dgn kecik! Muda setahun jek dr Zakwan
Tapi hebat betul, hehehe...

Zakwan nak camni?
Jangan harap la...
Elok jugak, hehe
Kalu idak, Zakwan tarzan panjat2... MamaZN tarzan jerit2

Anak kawan2 plak cemane?
Jenis panjat2 camni ke?
Kalu sofa tu lain la citer... 
Sebab masih dalam kategori rendah la banding dgn pintu ni ;)



Jumpa Blogger Famous Yang Menang MAZDA :D


Memula tu takut la kalu salah org, hehe..
Setelah dikenalpasti beberapa kali
Baru la tergerak hati nak menegur ;)

Time beratur beli popcorn ngan air
Masa nak tgk Men In Black 3 tu
Bleh plak tetibe cam perasan
Seseorang yang cam kenalllll jek ;)

Siapa dia..?
Teruja wooo..! ;)
Ye la, MamaZN ni kan dok umah jek
Mana la ada ramai kawan
Dari SUPERHERO MAMA ni la baru MamaZN kumpul kawan2 baru :)



Chitchat kejap jek
Sebabnya masing2 dah lambat nak tgk citer kat wayang
Kebetulan plak, kami tgk citer yang sama :)
Dania Yasmine ni sangat la cute
Pastu bersopan santun plak tu ;)
Kak Ezna plak peramah orangnya
Sembang cam dah lama kenal plak, hehe


TQ to PapaZN
Sebab merakamkan saat2 kami berkenalan, hehe
Ada gak kenangan ;)

PapaZN tanya,
Sape tu? Member blog yang mana?
MamaZN jawab la,
Famous akak ni, selalu masuk contest, menang hadiah best2, selalu masuk tv...

PapaZN tanya lagi,
Yang menang Mazda ke atau yang selalu menang Ipad tu?

Hehehehe...
Pandai ye PapaZN, sangat mengikuti perkembangan ;)
TQ Kak Ezna, sudi chitchat dgn saya kejap
Walaupun saya sedar, sape la saya ni ^_^



Bro EYRIQAZZ Belanja Makan @IKEA.....

...? (smbg dr tajuk entry =p)
Hikhikhik
Besntye la Bro Eyriqazz nak belanja makan
Nak2 plak makan Ikea meatballs tu
Yummeh, bebeh!

Tapi, tapi, tapi...
Bukan itu sebenarnya ;)
Yang sebenarnya,
Bro Eyriqazz kasik RM10 secara percuma
Pi beli makan sendrik, hakhak!

Alhamdulillah... Rezki
RM10, walaupun nmpk cam sikit
Tapi kalu dikumpul2kan jadik banyak jugak kan? ;)
Nak2 plak, ada yang nak kasik FREE
Bak kata orang2 tua
Rezki jangan ditolak, musuh jangan dicari, hehe

Bro Eyriqazz nak kasi MamaZN RM10
Total yang tepat RM96.55
MamaZN teka RM92, hehe.. (jauh gak tu! =p)
Tapi tu la yang dinamakan rezeki

Moga terus dimurahkan rezeki
Amiinnn...

p/s:
Sedap plak tgk meja penuh dgn mknn tu. Lapar jadiknya! :)
Ada Ikea meatballs tak menahan tu
Aduiiii, bila nak pi makan ni?! ^_^



Men In Black 3 BEST! | Jumpa Blogger Famous Jugak :)

Aritu kan MamaZN ada citer yang Zakwan menang tiket wayang Men In Black 3
So, Ahad tu kami pi la redeem tiket wayang
Tengok wayang kat e@Curve
1st time tgk kat sini ni
Cam 'peghak' pun ada, wakaka! =p
Syok oooo..!
Dah la citer best
Dapat tiket wayang free lagi la best! :)

Mula2 kata citer start 11.30pg
Tetibe pagi Ahad tu dpt SMS kata, citer mula 11pg
Bleh start redeem tiket kul 10.30pg
Time tu dah kul 9.30pg
Memang semput la nak menyiapkan bebudak ni!
Sampai2 sana memang sedang elok la timing, hehe 
Kul 11pg ^_^


Staff Voila ni mmg best la!
Dah la peramah
Pastu baek hati plak nak kasi tiket free lagi 1
Memang rezeki, hehe...
Diorg gak la yang SMS bgtau waktu show dah diawalkan
Kalu tak bgtau, sure kitorg tak dpt tgk setgh jam awal punye citer


Pada MamaZN
Men In Black 3 ni memang best!
Sangat best!
Rasa cam nak tgk lagi skali jek!
Citer ni dia flash back
Baru la tau sape Jay (Will Smith) tu yang sebenarnya...
Takleh citer lelebih
Kasik kawan2 pi tgk dulu 
Pastu rasa keBESTannya sama2 ;)

 

Mula2 Zakwan cam takut gak nak tgk
Last2, dia yg ralit sambil bersila sambil makan popcorn
Sabo je la ;)
Bila tanya dia, best ke tak?
Zakwan cakap best :)
Riso gak mula2 sebab biasa Zakwan tgk wayang citer kartun jek


Baby Nayli cam biasa la...
Masuk2 BF, pastu trus tido
Ada gak part yg MamaZN tak dpt tgk sangat
Sebab Baby Nayli meragam kejap
Terpaksa dukung keluar
Sejuk sangat kot...

Sebelum masuk panggung
MamaZN jumpa blogger femes amos!!
Teruja seketika, haha!
Siapa...? Jeng jeng jeng... =)



28 Mei 2012

Proton PREVE - Live!

Wuiyo..!
Smart jugak!
Dah la kaler putih, sangat la suci, hehe...
Baru le katakan ^_^


Semalam pas cari durian
PapaZN singgah kedai jap, nak cari petai
Pastu kereta ni parking depan kami 
Pergh..!
Tangkap jatuh cintan gak kejap! =p
Mampu tengok je la...
Beli tak mamapu dah kot, huhu!
Banyak lagi keperluan lain... ;)


Kawan2 minat tak Proton PREVE ni? Komen sket... ^_~



Kepingin Raja Buah! | DURIAN

Kat jalan masuk ke BSP ni
Ada jual buah durian
Selama ni, takde la plak teringin pun
Kalu lalu jalan tu, tengok pun sebelah mata jek =p

Tetibe semalam
Rase teringiiiiiiiiiiiiiiiin sesangat, hehe
Ajak la PapaZN pi beli
Memula MamaZN ajak pi makan kat sana jek
Sekali tu takde tempat duduk plak ;)
Naseb baek bawak bekal
Memang takmo bawak balik dgn kulit2 buah tu

Yang menjual pun tegur
Siap bawak bekal, bang?
Hehehehe...
Ye la, bila dah bawak bekal ni
Boleh bukak terus kat situ
Boleh tgk2 skali isinya elok ke tak
Sebab kalu tak elok
Kang sampai2 umah dah kena pulangkan balik
Satu lagi keje plak nak pi tmpt tu semula kan?


Bila PapaZN kasik greenlight
Kami pun pegi la...
Actually MamaZN sesaje nak buat rase2 mulut ni
So, takde la mengharap sgt beli yg mahal2 pun
Beli yg 4bijik RM10 pun ok jek
Janji dpt rasa

Tapi PapaZN tak kasik
Dia cakap, dah alang2 nak beli tu
Baik beli yg elok trus
Kang beli murah2 4 bijik RM10
Tengok2 yang bleh dimakan 2 ulas jek
Sebelum ni penah jek kami terkena camni
Tu yang PapaZN tak kasik tu


Sekali.....
2 bijik RM36!!
Terkejut makcik!
Sekilo RM12, 2 bijik=3kg
Masak la!
Tapi Alhamdulillah...
Memang elok2 dan sedap
Takde manis sgt, takde tawar sangat
Sedang2 elok je


Banyak lagi ni...
Alahai...!
Tapi takpe, PapaZN dah request buat serawa durian ;)
Nyum2!!
Cicah ngan roti, alemak sedapnye!


p/s:
Mana larat nak ngabehkan ni
Nanti kasik la sket kat jiran, hehe...



Nayli Sudah PERGI JAUH!

Aritu 
Sesaje lepak2 kat umah sambil2 tgk tv & layan lappy
Tetibe Zakwan jerit
Mama, Mama..! Tengok Baby pegi mana...?!

Laaaaa.....!
Budak tecit du dah ke ujung sofa rupanya, hahaha! ^_^
Perasan tak dari tmpt MamaZN duduk nak amik gmbr ni
Ha, dari situ la Baby Nayli mengesot sampai ke sana tu
Sabo je la...
 Abang Zack datang menyelamat! :)

Tau tak cemane Baby Nayli bleh sampai sana?
Mula2 MamaZN tak perasan gak
Tapi lepas dah beberapa ketika
Baru tau cemane Baby Nayli ni bleh bergerak

Rupa2nya camni...
Cuba tutup mata
Dan bayangkan kawan2 sekalian sedang berbaring
Pastu sambil berbaring tu
Cuba mengesot ke arah depan (sambil baring tau!)
Ha... Camtu la Baby Nayli gerak!
Hahaha!
Comel kan? ;)

Kalu sebelum ni MamaZN sapu umah 2-3 hari sekali
Kali ni kena la sapu 2-3 kali sehari, huhu!
Kang, tak pasal2 abes umah bersih, tp habuknya melekat kat baju Baby Nayli
Kenapa?
Hmmmm, faham2 je la, hhihihihihih ^_~

Blues Di Pagi Isnin :)

Orang lain yg Monday blues
Dia plak yang terlebih moody, hehe...
Nayli, Nayli...
Masam jek Baby Nayli ni
Nape...? Penat sangat ek?
Penat follow ke sana ke mari, hehe
Waktu weekend, mmg tido Baby Nayli selalu diganggu
Ksian dia ;)
Apa taknya, asek berjalan jek ikut Mama, Papa & Abang Zack, hehe


MamaZN amik gmbo dr SweetMama
Ni gambar time Birthday Bash ZaquanZiqry aritu
Baby Nayli masam jek
Sebab lagi sekali tidonya MamaZN ganggu! =p
Ksian dia...
Cenggini la rupa dia setiap kali tak cukup tido
Masam jek!


Tengok kamera pun takmo
Majuk sakan! ;)

Okeh kawan2, selamat bertugas! :)
Moga ceria2 memulakan hari baru ^_^
Eh, ke yang ada sambung cuti? =p


p/s :
OoOoo... Mama tau.. Baby Nayli sedih tak dpt balik kg kan? ^_^




27 Mei 2012

5 Bulan!

Cepatnya masa berlalu
Baby Nayli dah 5 bulan pun Jumaat lepas
(lupa daa... =p)

Dah 5 bulan ni
Berat pun dah 8kg
Patut la, dah lebih berat beras rupanya! <<< PapaZN kata ;)
Moga terus membesar dengan sehat dan cerdas!


Bulan depan dah start makan solid food
Adeyh, MamaZN plak yg dupdapdupdap
Moga dapat la memberi yg terbaek buat Baby Nayli ;)



Gatal Kaki!

Papa,
Hari ni kita tak pegi mana2 ke?
Ke Papa nak rehat2 kat umah jek?
Saya dah gatal kaki ni, hehehhe
Gatal kaki sebab nak berjalan2
Takmo dok umah ;)


Sepatutnya hari ni ada 2 event
2 - Birthday Bash anak2 member blog

Taktau la dapat pegi ke tak ni..
Huhu!



26 Mei 2012

Sangat SUKA TENGOK!

Wa....!
Sangat suka tgk keluarga diraja ini
MamaZN memang teringin sangat nak tgk keluarga diraja yang ini
Raja Muda Perak, Raja Dr. Nazrin Shah & Raja Puan Besar Perak, Tuanku Zara
Pernah ke 1 famili ni keluar kat mana2 media?
Rasa2 MamaZN tak penah

Dah besar2 anak2 nya
Yang sulung Raja Azlan Muzaffar Shah (4thn)
Yang bongsu Raja Nazira Safya (10bln)
Adui... Sangat comel!!


Ni pun ada yang share kat FB

MamaZN siap dah snap dr suratkhabar pun, hehe
Tengok2 ada plak yg share kt FB
Tu yang MamaZN share kat sini jugak

Moga bahagia hingga akhir nyawa, hendak-Nya.....

Sungguh NOSTALGIA!

Sape penah makan biskut ni?

Ada yang panggil biskut gula
Ada yang panggil biskut kaler2
Ada yang panggil biskut warna warni
Korang panggil biskut ni biskut apa...?


Sangat nostalgia!
Tu blum dgn biskut bantal la
Takpun biskut kapal terbang yang pedas tu la
Sebelum makan2, buat aksi kengkunun tengah terbang
Terbang trus masuk dlm mulut, hehehhe

 Amik gmbr ni pun masa gi umah abang ipar
Pastu rasa la sikit
Alemak.....!!!!
Lain la rasa dia..!
Dah la saiz makin kecik
Pastu tak sedap plak tu! Tawar!
Huhu!

Pujuk Papa... ;)

Kalau la Baby Nayli dah pandai berkata2 skrg ni
Memang MamaZN upah Baby Nayli jek
Pi pujuk2 PapaZN, hikhikhik =p



Baby Nayli : 
Papa, Papa...
Boring la dok umah
Jom la kita jalan2
Mama pun dah macam cacing kepanasan dah tu
Asek dok umah jek ^_~
Jom la Papa, jom la...


p/s:
Dengan harapan PapaZN baca la entry ini, haha! =p


Hepi wiken kawan2! :)



25 Mei 2012

CeritaMaster.com

Andaikata kawan2 slalu berebut tv ngan anak2 (@suami =p)
Sampaikan terlepas citer2 best kat tv tu
Meh MamaZN nak share sket

Kawan2 bleh tgk online kat ceritamaster.com
Citer bersiri ke, filem ke, telemovie ke
Cer try tgk kat sana
Kot2 ada citer2 yang korang tak dpt tgk @ tak penah tgk
Atau korang nak repeat tgk lagi ke
Bleh layan sampai lebam, kekekekeke..!
(MamaZN le tu =p)


TQ kat Nana yang meng'introduce'kan weblink ini, hehe
http://www.ceritamaster.com/

Malam ni MamaZN layan citer kat TV
Sebab PapaZN pi futsal
Zakwan plak dah selamat tido, haha!


p/s:
Sesekali bleh la ye
Jangan dok ralit sgt, kang tak berasap plak dapur tu, haha!
Dah kene makan luo =p


Konfem JAMMED!

Cuti sekolah dah start ni
2 minggu kan?
MamaZN  tak tau, sbb anak2 tak skolah lagi, hehe
Kang anak2 dah start skool, mmg WAJIB amik tau! =p
 
Petang ni sure masing2 sebuk2 nak balik kampug jugak
Takpun dah start nak pi bercuti2 Malaysia
Hehehehe...
Konfem jalan jammed! Huhu!
PapaZN pun tah la..
Memula kata nak balik kampung
Pastu kata tak jadik plak
Balik mggu depan jek
Sebab kalu balik malam ni, sure jem punya la
Tak hi-way yang jem, jalan kampung pun jem

Papa,
Kalu tak jadik balik kampung



Selamat hari minggu!
Selamat cuti sekolah!
Hati2 di jalan raya!
^_^



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...