29 Januari 2012

OMBAK RINDU | Lirik Yg Menginsafkan.. Huhu!

Ada member share kat FB
Rasenya tak salah kot MamaZN kongsikan dgn kengkawan sekalian
Memang menginsafkan
Menitik air mata menginsafi diri, huhu!
Cuba kawan2 hayati lirik lagu ni





Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

28 Januari 2012

CUTI-CUTI M'SIA | Plan Abes Pantang :)

Terjah Groupon tadi
Cambest plan dealnya, huhu!
Cam tau2 plak pantang nak kat abes ni, hehe...
^__~

http://www.groupon.my/deals/travelcity/century-bay-private-residences/715949493

Ada sesape berpengalaman pernah dok kat Glory Beach Resort ni?
Takpun Century Bay Private Residences ni?
Best ke.. Takbest ke...
Bleh share ngan MamaZN x?
Kalu feedback best nak gak beli salah satu ;)


Dalam hati
Teringin bebeno nak gi yang ini
Tapi taktau la bile, huhu!
Tunggu Nayli beso sket la kot...




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

25 Januari 2012

Berkat SUSU IBU..... ^_~

Nayli genap 1 bulan arini! :)
Alhamdulillah....
Sehat anak mama sorang ni :)

Tadi Nayli ada check-up kat klinik
Kami ke Klinik Kesihatan Teluk Intan
Naseb baek Nayli gud girl
Senyap jek takde meragam, hehe...


Berat Nayli pun dah bertambah dengan jayanya!
Masa lahir berat Nayli ~ 3.24 kg
Genap sebulan ni berat Nayli dah jadi ~ 4.6kg!
Yeay..!!! Bertambah 1.4kg!



Dekat 2 jam gak kami bertapa kat klinik tadi
Standard la kalu klinik kesihatan, ye dak?
Hehehe...
Pas nurse check Nayli
Check MamaZN plak
Pastu dah 1 bulan ni, Nayli kena la injection Hep B dos ke-2
Naseb baik nanges kejap je, huhu!

p/s :
Berat Nayli bertambah...
Berat MamaZN?
Of kos la berkurang, hehe....
Masa nak bersalin aritu 80kg.. Tadi timbang 68kg!
^______^
Senyum panjang MamaZN!






Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

Jemput Ye Kawan2 Sekalian...

Bismillahirrahmanirrahim...
MamaZN dengan rendah dirinya
Nak jemput kawan2 ke
Majlis kawen adik MamaZN ~ Aunty Wawa :)
Pada 4 FEB 2012 (Sabtu)

Time ni ada cuti panjang gak
Mana la tau
Ada kawan2 yang dok area2 Perak ni
Takpun
Ada kengkawan yg nak berjalan2 ke arah utara ke
Meh la singgah Teluk Intan :)





Moga kehadiran kengkawan nanti
Dapat la sedikit sebanyak
Memeriahkan lagi majlis ni
^_^
Dapat gak kita ketemu nanti, hehe...

20 Januari 2012

Tentang NAYLI | Kekurangan ATAU Kelebihan..?

Nak citer pasal Baby Nayli lagi, hehe
Aritu dah citer pasal
TETAP SAMA | Dari Dalam Perut Sampai Dah Keluar
Satu keajaiban dan kebesaran Allah
Yang dapat MamaZN saksikan sendrik

Kali ni pulak
Ada lagi 1
Sejak lahirkan Baby Nayli 25/12/2011
Sampai la semalam 19/01/2012
Baru MamaZN perasan kan sesuatu

Cuba tengok gambar
Kat jari kelingking Baby Nayli tu...

rase2 pe dia? ;)


Bukan 1 kekurangan... Tapi kelebihan
Moga murah rezki Baby Nayli
^_^



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

19 Januari 2012

Baby Nayli Mula Ber CD, Yeay! :)

Tak tahan, tak tahan, huhu!
Tengok si Iris anak CikMot dah berCD aritu
Comey bebeno plak nengoknya!
Buat MamaZN tak sabar nak tunggu Baby Nayli besar sket, hehe...
MamaZN trus try pakaikan Baby Nayli CD
Seawal umo 23 hari, hehe
^___~


Tak sangka plak muat!
Suka, suka, suka!
Hehehehe...
Ingatkan Baby Nayli pakai longgar2 lagi
Sebab sebelum ni penah try kat dia
Rupa2nya dah muat saiz S!!
Lupa plak MamaZN yang Baby Nayli dah bambam ;)



Tengok Abang Zack nyakat Baby Nayli!
Geramnya, huhu!

Bleh la wat proposal kat PapaZN pasni
Untuk tambah CD Baby Nayli lagi, hehe

Eeee...!!
Abang Zack pun nak pakai CD jugak, hehe
Jeles la tu kat Baby Nayli
^_^


p/s :
Moga hasrat MamaZN nak pakaikan CD pada Baby Nayli
Tak putus di tengah jalan jek
^_^

BABY COT | Naseb Baik Tak Beli...!

Sebelum Baby Nayli lahir
MamaZN dah berura2 dah nak beli baby cot
Siap survey sana sini
Siap pujuk2 PapaZN soh beli trus jek
Naseb baik PapaZN kata 'tunggu, tunggu..'


Tengok...!!!
Ni la sudahnya..!
Baby cot kat tepi TV tu jadik hiasan a.k.a penyemak keadaan!
Baby Nayli tetap nak landing kat atas toto jek
Takdenya dia nak tido dalam baby cot
Taktau kenapa...
Naseb baik baby cot tu pinjam dari Aunty Yaya
Takde rugi duit membeli, huhu!

Masa kat hospital aritu pun
Baby Nayli takmo tido dalam bekas kaca baby tu
Nak jugak bertempek sebelah MamaZN kat atas katil

MamaZN bukan apa...
Abang Zack ni bukan bleh percaya kan sangat
Main sengsorang pun dah lasak
Takut terlanggar Baby Nayli yang syok tido
Tapi setakat ni OK lagi la..
Abang Zack masih boleh dikawal, hehe...

18 Januari 2012

WW : Ni La Jadiknya Bila LELAKI Masuk DAPUR...

Tak semua lelaki kot, huhu!
PapaZN jek
^_~


Abes periuk MamaZN
Berlekuk jadiknya, huhu!
Cemane bleh jadik camni ntah
Kena mintak baru ni!
=P

PAPER LANTERN | Cantik Kan..?

Jenuh la MamaZN nak mencari paper lantern ni
Dah la tgh dalam pantang2 ni
Takkan nak berjalan2 lagi mencari plak
Ye dak...?
Ada yang kena bentan ni nanti, haha!! =P

Masa dah makin suntuk
Tak sampai sebulan pun lagi kendurinya
Kena la cari secara online jek kekdahnya, huhu!
Alhamdulillah
Jumpa jugak akhirnya di mukabuku, hehe
MamaZN order jek dari SINI

Gambar kredit pada Paper Lantern N' Boxes

Cantek kan khemah kat atas ni..?
Kreatif sungguh!


Minggu lepas dah sampai dah, hehe
Gumbira tak terkata
Ngalahkan bakal pengantin, hehe...
^_^

WW : Orang SELANGOR Dalam Famili :)

Sebab lahir kan Hospital Serdang ;)
Kami yg lain2 ni anak jati Teluk Intan, Perak




17 Januari 2012

TETAP SAMA | Dari Dalam PERUT Sampai Dah KELUAR

1 keajaiban??
Mungkin, hehe...
Tapi tu la yang MamaZN paling perasan sekali
Pasal gaya tido Baby Nayli ni
Kalu tak caya, meh tengok...

Ni time MamaZN scan baby
Masa ni baby baru 5bulan dalam perut MamaZN
Perasan tak tangan baby tutup pipi tu..?

Rupa2nya
Gaya tu terbawa2 sampai Baby Nayli lahir
Kalau tido, tanpa disedari
Mesti tangannya dok terlepek kat pipi

Dah banyak kali dah
Tapi MamaZN sempat snap 2 kali jek

Ni sehari lepas lahir...
Tengok tangan dia tu! :)

Ni plak time tido malam tadi
Comey jek dia, hehe...
^_~

Bambam dah Baby Nayli ni
Taktau la beratnya dah bape
Tapi pipi makin labuh
Dagu pun dah jadik dua, hehe!


p/s:
Subhanallah...
Besar btul kuasa Allah!

TOP 10!! ^_~

Lama gilos tak join contest montest ni, hehe
Mana de masa, huhu!
Tapi aritu ter join la jugak
^_^

Contest My Bestfriend Forever by Cik Ayu

Dan gambar ni terpilih utk Top 10, yeehaaa! :)
Baru Top 10 pun MamaZN dah hepi mepi, hehe
Alhamdulillah
Harap2 ada la tuah gambar ni nak menang, hikhik ;)

16 Januari 2012

Sssshhhhh....... Ada RAHSIA Ni! ^_^

Sssshhh.....!!!!
MamaZN ada 1 rahsia nak kongsi sesama kengkawan
Janji tau jangan bgtau sesapa!
Hikhikhik...!
^_^



Sebenarnya kan.....
Sabtu baru ni
Kami gi AEON Jusco Bukit Tinggi!!!
Heheheheh....
Tu la rahsianya ;)

Ngengade kan MamaZN ni
Blum abes pantang dah bawak Baby Nayli jenjalan
=P

Ala, dah terdesak
Kena pi jugak, huhu!
Sebabnya...
MamaZN blum carik baju Zakwan & Baby Nayli
Untuk pakai masa kenduri Aunty Wawa
Takkan nak soh PapaZN jek yg gi cari
Mau MamaZN tak berkenan nanti, huhu!
Kukuh tak alasan??
Hikhikhik =P

Nak cari baju kena ikut tema kawen Aunty Wawa
Masa nikah ~ Ungu
Masa resepsi ~ Hijau
Masa majlis bertandang ~ Merah & Pink
Setakat ni baju2 1 famili utk masa majlis bertandang jek dah complete!
Camno ni....?

Mana nak cari dress Baby Nayli kaler hijau, huhu!
Nak tempah dah tak sempat ni
Nak pi cari kain lagi, mana de masa
Nak cari yang dah siap
Tak jumpa2 plak smlm!

Mau Sabtu depan MamaZN ajak PapaZN gi cari kt tmpt lain plak nnt, hehe...
^_~

Sengih jek Abang Zack sbb dpt gi menan! =P


p/s:
Kengkawan ada dress 0-3 month kaler hijau tak?
Yang masih nampak cun2 lagi? ;)
Meh juai murah2 kat MamaZN
Terdesak dah ni, huhu!
^_^




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

14 Januari 2012

Saya MeNGAKU.......

Saya meNGAKU yang selama 30 tahun
(mak aih, lamanya! =p)
Saya taktau apa itu NGAKU
Sama ada ia sejenis buah2an, mainan ataupun alat kelengkapan umah

Setelah saya tau rupa2nya ia sejenis buah
Saya meNGAKU saya tak penah tau rasenya cemane
Dan nak makannya cemane

Saya juga meNGAKU
Setelah berblog dan mempunyai ramai kawan2 di alam maya
Baru saya tau & kenal apa itu menda alah NGAKU ni
Terima kaseh pada kengkawan sekalian
Terutamanya Nana @ IbuDamia
Yang berjaya memperkenalkan buah NGAKU ni secara tidak langsung pada saya
^__~




Dan sesungguhnya
Saya meNGAKU yang saya jeles
Tengok kengkawan dok upload kat blog & FB
Gambar2 buah NGAKU ni
Dan menyatakan kesedapannya nya

Ya, saya jeles sbb saya tgh dlm pantang!!!
Huhu!!


p/s :
dengar citer, buah ni 1thn sekali jek kn baru ada?
alamatnya kena tggu thn dpn la, huhu!

11 Januari 2012

Gaya Tido COMEL! :)

Baby Nayli dah BOTAK!!! =P
Tido pun mengiring jek, hehe..



Papepun tetap COMEY! :)

10 Januari 2012

Zakwan Tanya : Siapa Papa&Mama Baby..?

Zakwan suka dapat adik tak?
Suka ke tak ek?
Emmmm....
Masa awal2 Baby Nayli lahir
Zakwan takmo dekat langsung

Pastu Zakwan suka wat perangai
Wat perangai utk amik perhatian Mama & Papa
Kengkadang geram sesangat!
Selalu je kena marah
Bila kena marah, mula la mata Zakwan berair
Zakwan pantang kena tegur!
Nanti dia nanges, huhu!
Geram2 jugak.. Tapi kengkadang tu kesian sesangat!
Mungkin Zakwan dpt rasa yang dia dah kena kongsi kasih sayang
Mungkin la...
Sampaikan 1 masa
Zakwan tanya kat MamaZN
'Siapa Mama & Papa baby ni..?'
Sedih rase bila teringat balik saat2 tu, huhu!


Tapi sekarang ni
Zakwan la yg paling sayang kat Baby Nayli ;)
Dalam sehari ada la 4-5 kali dia nak cium Baby Nayli
Bila Baby Nayli menguap,
1 muka baby Zakwan tolong tutup kan, haha!
Zakwan pun dah rajin amik kan itu dan ini
Senang hati MamaZN ;)

Tapi yang tak berubah lagi.......
Zakwwan tetap wat perangai cam memula Baby Nayli lahir
Grrrrr.....!!!
Sabo je la!



09 Januari 2012

Kecik2 Baby NAYLI Dah Jadik MODEL ^_^

Waa.....!
Kecik2 Baby Nayli dah jadik model la, hehe...
MamaZN yg over eksaited!
Kekekekeeke...!
^_~




TQ Uncle Hafeez!
Sebab gmbr saya sangat cantek wpun sedang menguap! :)

Petang semalam Uncle Hafeez & famili dtg umah
Melawat Baby Nayli ;)
Uncle kasik hadiah special utk Baby Nayli
~ Free NB Photoshoot!! ~
Suka mak, haha!

Tak sabar nak tggu gmbr2 Baby Nayli yg lain
Daripada Uncle Hafeez ;)
Tak sabar gak nak ber PS lagi, hehe
Kena tggu Baby Nayli besar dulu la ;)






Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

06 Januari 2012

Nampak TANGAN PENCURI Kat Tingkap!! SERAM+SERIAU+TAKUT!

Pagi ni mood tak berape btul sket
Masih diselubungi rasa seram n seriau n takut!

Kebetulan malam tadi sume pakat nak tido depan tv
Takmo tido dalam bilik
Kebiasaannya
Kul 3-4.30 pagi memang time baby Nayli nak nyusu

Pagi tadi
Elok2 je nak lelap mata lepas dah susukan baby Nayli
MamaZN ternampak TANGAN seseorang
Yang cuba nak memecah masuk ke rumah kami!

MamaZN cepat2 kejutkan PapaZN
Elok lepas kejutkan
Orang tu sempat melarikan diri
Ikut pagar belakang umah yang dipotong!

Perasaan masa nampak tangan tu
Sangat2 la terkejut!!
Sampai sekarang masih berdebar2
Tu baru nampak tangan!
Kalu nampak muka pencuri tu apa la jadik gamaknya kat MamaZN
Masa tu nak menjerit pun tak bleh!
Taktau nape

Tangan orang tu plak
Dah la itam!
Pastu dia cuba nak bukak tingkap tu dgn cara yang sgt la slow motion!!
Eeeyyy...! Meremang bulu tengkuk ni bila mengingatkan balik
Kejadian pagi tadi!!

Tapi yang sangat2 memelikkan lagi
PapaZN dah siap pasang lampu kat belakang umah
Tiap2 malam kami tak lupa pasang
Orang tu masih boleh lagi nak buat keje2 terkutuk ni!
Agaknya lagi senang kot dia nak wat keje
Hampeehhh..!!

Apa2pun
Alhamdulillah kami semua tak apa2
Tapi yang merisaukan MamaZN
Kalau2 orang tu ada hajat nak balas dendam ke..
Ye la kali ni tak dpt masuk
Mana tau pasni dia nak wat lagi
Ya Allah, mintak dijauhkan kami sekeluarga daripada malapetaka...










Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

05 Januari 2012

KRONOLOGI Kelahiran NAYLI AZ ZAHRAA (Nasib Baik Tak Bersalin Dalam Kereta!!)

Cewah2..!
Cam kes polis plak nak berkronologi2 bagai, haha!

Seperti yg sume dah sedia maklum
EDD MamaZN adalah pada 23/12/2011

Masa 23hb aritu
MamaZN dah rasa sakit dah..
Asek2 tengok jam
Tengok contraction selang bape minit
Bila cam dah 5 minit selang2nya tu
MamaZN ajak la PapaZN get ready gi hospital

Sampai2 hospital tengok ramainya orang..!
Lepas daftar, nurse panggil masuk
Lepas dah check & scan
Doc cakap bukaan takde lagi
So, dia soh balik umah
Memandangkan takde katil kosong kat wad
Dan sebelum MamaZN ada 15 orang lagi yg menunggu katil!
Doc cakap, dtg hospital semula
Kalu dah btul2 sakit nak beranak @ air ketuban pecah
Kalu kuar darah sket2 tu
Takyah datang hospital lagi katanya...

24hb Disember 2011
MamaZN terperasan ada kuar darah2 sket
Tapi bila teringat yg doc ckp sblm ni
Takde la rase panik sangat
MamaZN sempat lagi ajak PapaZN gi Alamanda
Heheheheh...
Pastu petang2 sket, gi lepak kat umah Aunty Wawa
Kat Desa Pinggiran Putra
Kebetulan Atok, Nenek, Aunty Yaya & anak2 pun ada kat umah sana
Sempat la kami celebrate 2nd besday sepupu ZakwanNayli ~ Adib
Masa tu plak
Aunty Wawa tengah sebuk2 nak pindah umah
Kengkununnya sambil2 berkumpul reramai tu bleh la tolong2 kemas skali

Dalam kul 6 petang
MamaZN dah rasa perut ni lain macam jek
Terasa cam sakiiiiiiittt banget!
Tapi takmo pk2 lagi
MamaZN buat tak tau jek
Nak kasik ilang sakit, MamaZN bawak2 baring jek
Memang tak larat sgt dah masa tu

Lepas Isyak dalam kul 9 mlm
Kami balik ke BSP
Dalam perjalanan tu hanya Tuhan jek yang tau
Betapa sakitnya perut MamaZN
Rasa cam memulas2
Tapi MamaZN tetap wat biase2 jek
Sebab dalam ati
Mungkin sakit cam sblm2 ni
Takmo la gi hospital awal2
Nnt doc soh balik umah semula
Penat jek ulang alik, ulang alik

PapaZN dah sound dah
Jom je gi hospital
Takpe ulang alik ulang alik
Sebab PapaZN dok risau2
Tgk MamaZN dah menyeringai tahan sakit dah, huhu!
Tapi MamaZN tetap takmo
MamaZN cakap kite gi esok pagi jek
Taknak bersalin malam2 camtu
Ksian kat Zakwan yang dah lena tido
Apa ntah yang MamaZN pk
Macam la bleh tahan2 rasa nak bersalin tu, huhu!

Dari kul 10.00 sampai 11.00 mlm
MamaZN tak dok diam
Asek la berjalan keliling umah
Sebab teringat tips dr Eima Mama Fahim&Alisya
Kalu rasa sakit, byk2 kan berjalan lagi

Sampai 1 masa
MamaZN sangat2 tak tahan
Trus ajak PapaZN gi hospital
Masa tu rasa perut ni memulas2 sesangat dah
Rase nak buang air besar jek, huhu!
Rase sakit mmg tak terkata la!

Kul 11.30 kami bertolak dari umah
Masa dalam perjalanan MamaZN mmg TERSANGAT2 SAKIT PERUT!
Ksian PapaZN kena dgr MamaZN mengaduh sakit ya amat tu!
Taktau la brape laju PapaZN bawak kereta
Sampai hospital dalam kul 11.50
Sampai2 MamaZN tggu lagi dalam kereta
PapaZN gi masuk dlm bgtau nurse
Masa ni MamaZN pegang kuat2 jek tangan Zakwan
Nak cium bagai tak sampai
Sebab Zakwan tgh tido kt seat blkg n MamaZN dok sakit2 kat dpn
Rase cam takmo pisah mlm je, huhu!
Tapi terpaksa jugak!

Nurse datang dgn PapaZN bawak wheel chair
Trus bawak masuk dalam
Lepas je nurse check bukaan
Trus MamaZN kene sorong ke labor room
Masa tu jam dah pukul 12tgh mlm
Doc & nurse dah kumpul kat bilik bersalin MamaZN
15minit push2
Akhirnya baby girl MamaZN pun lahir...!
Alhamdulillah..
Tepat 12.15 pg 25/12/2011
Betul tekaan CikMot, baby lahir time Krismas ;)

PapaZN nak masuk utk temankan MamaZN
Zakwan dok ngan Atok, Nenek & Aunty Wawa kat luar
Tapi bila sampai kat pintu bilik
Nurse bgtau MamaZN dah selamat bersalin
PapaZN terkejut sesangat sebab tak sempat pun nak temankan
Hehe...

MamaZN kena jahit sket, huhu!
Part ni paling MamaZN tak suka!!!
Dah siap2 sume
Kul 3.30 baru dpt katil kosong kat wad!
Giler lama menunggu.. Ada la dalam sejam setgh
Tak sempat MamaZN nak jumpa Zakwan
Sedih sesangat, huhu!

Masuk wad kul 3.30 pg
Kul 6 ptg hari yang sama MamaZN dah kuar wad
Hehehe...
Suka, suka, suka!
Sebab tak kena dok kat hospital lelama ;)


Itu lah kesahnya, heheheh...

04 Januari 2012

MamaZN Sedih Tengok Gambar Ni... ;(

Uwaaaaa....!!!!!!
MamaZN takleh tgk gambar ni lelama
Sedih sesangat hati ni
Sayu sesangat tengok muka Zakwan tu


Ni MamaZN cilok dr hp PapaZN
Belek2 hp baru PapaZN
Tengok2 ada gmbr ni
Bila tengok je, trus MamaZN nanges kuat2, huhu ;(

Masa ni Zakwan tengah tggu MamaZN bersalin
Masa kat umah, Zakwan dah tido
Tapi sebab rush nak ke hospital
Terpaksa dikejutkan, huhu..
Ksian!!
Sampai kul 4 pagi Zakwan tggu MamaZN
Tapi MamaZN dah masuk wad masa tu
Maknanya Zakwan tak dpt jumpa MamaZN lepas bersalin pagi tu
Esoknya baru dpt jumpa
Tu pun dah tengah hari


Isk, isk.... sedih balik ;(


p/s :
Ala, nak citer pasal kronologi kelahiran baby Nayli sebenarnya
Tapi nak share gmbr Zakwan ni dulu, huhu!



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

Wordless Wednesday [1] : Panjangnya LIST PapaZN! :)

Dari 24/12/2011 sampai 03/01/2012
PapaZN cuti
Semata2 utk famili tersayang, hehe...


TQ PapaZN
Sebab dah seminggu jaga MamaZN dlm pantang ;)

03 Januari 2012

::: PELIK Ke Nama NAYLI Ni..? :::

Lambat bersiaran arini, hehe
Almaklum..
Ada masa terluang baru bleh online, huhu!
Sabo jek!

Baru2 ni kami balik kampung
MamaZN nak berurut
Kalu harap kat bandar ni
3 kali berurut kena cas RM500!!!

Takpela, balik la kampung kejap
(walaupun MamaZN baru berpantang 1minggu, huhu! terpaksa!)
Ape salahnya, huhu!
Bleh gak atok, nenek, onyang2, sedara mara
Tengok 'orang baru'
^_^

Tapi tu la
Bila onyang2 tanya siap nama orang baru?
Diorg cam pelik plak bila dgr nama NAYLI
Jarang digunakan kot
Almaklum, orang2 tua
Mungkin dolu2 takde yang guna nama ni kot
Takpela, boleh diterima lagi, hehe

Tapi reaksi sepupu sepapat yg sebaya2 MamaZN plak
Aksi diorg camni ~ 'Wuiyo..!Nayli!!'
Nape ek? Pelik sangat ke?
Bukan nama omputeh pun, hehe...
Tak ketahuan la pulak MamaZN
Bukan MamaZN letak nama Laura ke, Ashley ke..
Tu mmg nak kena terajang la kalu letak nama2 gitu, haha!

MamaZN & PapaZN pilih nama NAYLI AZ ZAHRAA ni
Sebab maksudnya :
NAYLI : Pencapaianku
ZAHRAA : Yang Berseri



Ada kawan PapaZN lagi la lawak, haha!
'Az Zahraa.. mcm nama klinik kat Bangi jek!'
Hehehehe....
Sabo jer la... ;)

p/s :
MamaZN senang jek
Tak suka panggil nama Nayli
Panggil la Zahraa..
Moga lagi berseri2 anak Mama, hikhik =p



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...