05 Disember 2012

Wordless Wednesday : Tengok Rumah Baru


 Takde la baru sangat dah lama pun
Berat hati tapi kene kuat semangat
Kuat dari segi fizikal, mental, rohani dan jasmani





Dari landed ke rumah merpati =/
Positif Nad! Positif!
Yang penting rumah sendiri, bukan rumah sewa, huhu!
Moga Allah permudahkan segala perancangan hidup kami nanti
Insya - Allah

18 comments:

kemma berkata...

lama rse x lawat nayli n a.zack...
huhu...xpe nad positif yg ptg umah sndri..ank2 pon sure rasa apa yg nad rasa ..sbb dok umah merpati ssh nak men basikal....ank akk pon cenggitu..akkmmg x bg main kat bawah..

♥cikmOt♥ berkata...

BEST TU ada rumah sendiri...huhuhu

mom.4.two berkata...

mcm biasa ku lihat rumah itu...dekat ngan umah sewa lama aku la nad..syok dok area situ..semua dekat dimata dekat dihati

Gieyana Muhamad berkata...

X per Nad..x kira walau mcm mn pon umah tue, at least milik sendiri n berbaloi sgt rather thn spend duit ke benda yg ntah apa2..

Rumah mmg aset penting yg hrus dimiliki..:-)

eima berkata...

bila pindah ... o0o rumah nad ade pool ke..syoknye

mama tisya berkata...

yg penting rumah sendiri...bestnye..akak pn tktau bila dpt dok umh sendiri

MamaYatie berkata...

tak per la Nad..Insyaallah ada rezeki nnt kita pakat intai2 landed house balik yer..:)

MRS. K berkata...

sama la kite.. dari landed house ke rumah atas awan~ tingkat 10. hahaha

yang bezanya ai dari rumah sendiri ke rumah sewa. kuikui

okey jer.. umah kecik senang nak kemas! tak payah angkut vacuum turun naik tangga lagi

ieyda berkata...

ni kat mane? mcm penah tgk umah tu...tp lupa ktne...

bestkan bila dah ada umah sndiri nie. xdelah terbatas nak hias umah kan...

Norhaizan hakim berkata...

Rumahku surgaku...tak pe..Nad muda lagi..kumpul duit utk beli banglow pulak!

syawalsimpsons berkata...

insyallah nad..moga semua di permudahkan..ammiiinnnn....boleh dtg umah nad ni...(nampak sgt x tau malu kan...org x jemput..kakakkak...tu la mak jemah)

Ya ALya berkata...

alhamdulillah,ada gak umah sendiri.....lama2 biasa la....

ch@ berkata...

rumah kamu syurga kamu kak. tumpang seronok. rezki akak sekeluarga. syukur alhamdulillah. beza rasanya, duduk rmh sendiri dan rmh sewa dan rmh kakitangan. :)

mamalieyna berkata...

Kt mentari court ke nad.. cam perasan je tmpt ni :-)

Mooniqueen berkata...

Macam area sunway or pj je? Yg depan tu kurnia building kan? Takpela yang.. Yg penting own house tu sampai bile nak menyewa.. I tah bile dpt duduk rumah sendiri... ;(

qieranna berkata...

tahniah ada dah umah sendiri...nnti ada rezki bole beli yg len pulak... positif!!! betul3...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

Alhamdulillah ada juga rumah sendiri

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Yang penting rumah sendiri, puas hati bila dpt duk rumah sendiri ..

kat mana rumah nad ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...