19 Disember 2012

Wordless Wednesday : PERNAH KENA NGORAT? =P

Bukan kene ngorat sebelum kawen
Tu MamaZN tau, ramai yang penah... kan? Kan? Kan? ;)
Ni kes kene ngorat lepas kawen ni

Tau dek tuan beso ni, ada la yang kene amukan ablasa karang ni, haha! =p




Kat profile picture mmg dah terang2 la gmbr bersama anak2
Ada jugekkkkkkk yang buat hal, haha!
Lawak! =p 
 Sori, ai tak layan ^_^


26 comments:

PUANSTOBERI berkata...

inilah salah satu taktik derang nak mengenakan kita ni.. cam bebudak muda lain kena tu. jadi keldai dadah, penggubahan wang haram la. cuba layan tgk.. apa sebenar derang nak yer. Huhu :P

Lynn Hamzah berkata...

hehehehe...saper la tu yer...

Delimasari berkata...

ada peminat tu

MaMa CyDa berkata...

Ahahaha

Alahhh nad, dia saje nak test ayat dia power ke tak tuh. ^_^

Falsya berkata...

phewitttt..kene ngorat..hahaha

mamalieyna berkata...

Hahaha...nak ngorat nayli kot :p

BoNDa.... berkata...

hhehehe itu maknanyer laku lagi tue....hehehe kena bgtau papaZN jaga baik2 nie....

ieyda berkata...

xpelah, ada org ingt nad masih muda remaja kot.anak 2 tetap cun..hihihii

lieyalatif berkata...

oooo ni dah biase terjadi ni nad...jgn layan tau...ni ala2 taktik laa foreigner nak perdaya org kite...mcm kes awang hitam ngan anak gadis melayu tu....

intanfirdaus247 berkata...

fewwwittt...hehe..morning...

mummy_ayu berkata...

wah...dasat tu...

Nana berkata...

penah masa kita booking hotel kat kuching
kita kasi no kt hotel tu
bila dah abes oliday
dia bole call
anta gamba la apa
gile syko! pastu kasi amrul angkat telefon tu
dia call lagi
kita ignore smpai dia malas call dah

alyyani berkata...

phewit!!! ;)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

kena ngorat ngan mat salleh tu,
ermmm..diorang ni mesti ada agenda tersembunyi sbnrnya..

syawalsimpsons berkata...

hensem lagi papazn kan dr mamat ni...kikikiki...sue pon penah kena

♥cikmOt♥ berkata...

hurmm...takde pun orang sudi nak ngorat akak ni...
sobs sobs

mama ila berkata...

hihihi..aisehhhh...mamaZn... =)

mama ila berkata...

hihihi..aisehhhh...mamaZn... =)

Sue-Rya Qistina berkata...

hohohoho. jgn dilayan org2 camtu. nak2 foreigner. taktik lapuk diorg utk jadikan kita ni kuda2 diorg

SyaNa berkata...

sekeh jek org gitu
hahaa
so far xde kena ngorat lepas kawen
hahaa org tgk pn tak lalu

Myra Jay berkata...

Pernah jugak banyak kali, tapi semua bo layan..
Ada yang puji cantik la apala.. dia ingat kita termakan kata manis tu :D

Zura@Iwan berkata...

owhh..akak pon penah dpt msge gini kt FB...x layan pun..hahaha..

kdg2 tu jln sorang2 pn ada gk yg mgorat...huhu. yg takutnya, ada org bkenan la plak smpi call kata suka...nasib baik habaq kt hb dah..kahhh!

eyriqazz berkata...

fuhh,penuh...dah boleh beli satu peti sejuk besar lagi ni...

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

ada je yang mcm nie taktik nak perdayakan kita

kekucingkatz berkata...

lama dah takde aktiviti makhluk cenggini... dari pak arab, mat saleh separuh umur, mamat aprika... kira semua ada lah daripada seantero dunia... tak kuasa nak layan dgn penipu2 ni...kalo ada yg betul pun maap le yek...I prefer orang Melayu je....muahahaha!!

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

haha ada jg mcm tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...