06 Disember 2012

Wajah Ceria Si Comel Walaupun Demam =/

 Hari Rabu lepas Baby Nayli MamaZN yang bambam ni demam
Kesian dia...
Hari pertama ok lagi... Masih nampak keceriaannya
Hari kedua, dia dah flat... Sedih tengok muke dia tak ceria
Boleh tengok kat entry ni :(

  Ni masa hari pertama demam tu la
Masih boleh gurau senda lagi
Masih boleh dilayan2 kan lagi
Dia pi main tudung MamaZN, pastu letak atas kepala
MamaZN geram, terus pakaikan kat dia
Alolololo, comel giler kot!
Sape lagi nak puji, kalu bukan mak nye, hikhikhik =p


Cute giler! Haha!


Ni die marah Abang Zack, sbb kaco dia nak amik gambo =p
Seksikan Baby Nayli? Kekekekkke...=p


Ni pose wajib Baby Nayli... Muncung2 ala Angelina Jolie ;)


Pasrah je bila Abang Zack menyelit jugak, hihi


Lepas je dah main2 camni
Esoknya terus terbaring jek
Makan pun tak lalu, 2-3 sudu jek, huhu!

Tapi Alhamdulillah
Minggu ni Baby Nayli dah nampak sehat dan ceria
Makan pun dah ok
Main apetah lagi la kan? Hehhe

PapaZN cakap, pasni cari la tudung kecik (tudung budak)
Untuk kasi Baby Nayli pakai
Hehe...
Baik, Papa...! ^_^


15 comments:

ieyda berkata...

hehehehee comel sgt ngan dia tanyang gg 4 btg tu....

♥cikmOt♥ berkata...

amboii...nayli tayang gigi ye

Sidratul Muntaha berkata...

dak ara mgm tak suke tudung
ahahha
klu topi askar dia minat plak
hadoi la anak
geram tgk nayli nih..
rasa nak kunyah pipi dia
ahahaha

syawalsimpsons berkata...

pandai dier pose muncung tu ye..kikikki

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

comel sgt...muncung itu penting

Nadiah Sidek berkata...

haha..comel gambar muncung tu :D

Sue-Rya Qistina berkata...

alalalalalala..syomelnya!!!
pandai senyum :)

p/s: saya dah email address tau

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ berkata...

hahaha cute pakai tudung mama tu ..lagi2 tunjuk gigi kapak ...unty suka la nayli !

mamalieyna berkata...

Eeiiiiii gramnyeeeee...comel sgt!

Hakeem pun kdg jd mangsa tp susah nk snap..kejap sgt, dia tarik..heee

Salina@IbuAqil berkata...

Amboi2!!!
Bkn main lagi anak dara ni..
Remos dia keluar ler..
Hi3!!
Comei je dia..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

mmg cute sgt :)

MrS. F!zA berkata...

ya allah..comelnya gmbr ketiga..dh mcm amik gmbr sdri bt mulut gitu..haha comel

mummy_ayu berkata...

ala tomeinya..dah baik demam dah? alhamdulillah...moga sihat selalu ye sayang..

Myra Jay berkata...

Geramnya lahai dengan baby Nayli ni, comelll :D

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nayli comel sgt..pipi dia tu yg buat wani geram nengok hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...