27 Disember 2012

Tudung AIDIJUMA - Hadiah Contest KLEENEX

Alhamdulillah, dah selamat sampai dah pun hadiah nya
Hadiah, penyertaan terawal contest KLEENEX oleh Kak Ayu Arjuna

Contest tajaan Kleenex
Konfem2 la dapat hadiah tisu :)
Best! Bertambah la stok tisu kat umah, hehe
Save duit beli tisu =p

Tapi laaaaagi best sbb dapat hadiah sampingan lain jugak ;)


Tudung Aidijuma ^_^


Serius suka la tudung ni
 Senang terbentuk, sedap dipakai


Dah selamat rasmikan pun, hehe - time pi CH =)




Rasa cam nak tambah koleksi, hehe
Kat mana ek ada jual?


Kesian, model dipaksa bergambar bersama hadiah yang baru sampai
Walaupun model baru bangun tido, kekekekekeek =P


20 comments:

Nana berkata...

Adijuma kan?bukan aidijuma heheh typo kot bli online je nad ada jual

ieyda berkata...

model tecik tu tetap comel w/pun baru bgn tido.
tudung aidijuma tu ieyda penah beli kat CM kl.

♥cikmOt♥ berkata...

kat fb dia banyak nad...ce nad nengok...kat kl pun ada...tapi tulah...eh ye ke ada...alamak lupa plak...

sebab akak pakai bawal ikut dan jek...janji selesa dan terbentuk...

Chekgu Azrine berkata...

Cantik tudung tuh..tahniah!

jaa jaa berkata...

wah, tahniah...

mamalieyna berkata...

Nmpk muda pakai tudung gini kan..cumels.. :-)

syawalsimpsons berkata...

sue pon teringin nak beli..tapi tak tau mana nak cari online..mmmm...kat Fb mcm susah je..mmm..tp mmg nampak lain la nad pakai tudung ni...opss...berkenan sudah

Myra Jay berkata...

Tudung AJ ni ada jual online kat FB :)

Kat Penang sini pun ada outlet :)

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

bertuah ..3,4 gak menang kan ..kita tersangkut 1 je hehehhe .. siap dapat tudung tu kat shah alam ada rasanya tp lupa kat butik mana ..

mummy_ayu berkata...

wah..best dpt hadiah..tudung adijuma nie bukan ada kedai dia kan? tak pernah bel;i pun.tapi pernah dgr kawan cerita..

Lynn Hamzah berkata...

hehehehe...kesian model x berbayor tu...

mamafarah4 berkata...

tahniah nad..ala,baby nayli suka jer jadi model tu..upahnya bawaklah gi jenjalan kat playground..hehehe

muffins Jue berkata...

Adijuma ni ada booth kt the curve..boleh la p cuci2 mata..semua cantek2 :))

MrS. F!zA berkata...

kt the curve n GM tksilap booth dia..kt online pon ada.. nmpk muda gitu pakai bawal...

Anje Mamy Balqis berkata...

kat the curve ada nad...nak kirim ke kita leh tolong belikan...tahniah menang contest kleenex kat blog kita jugak...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

usaha tangga kejayaan...

nampak muka naylie baru bangun tido...hehe..

Ya ALya berkata...

Tudung aidijuma ni mmg cantik...tp xpernah beli lg...ya selalu sebut tudung adijuma je....terbelit lak nk nyebut aidijuma..

Dekat fb ada page tudung aidijuma cetusan idea datin norjuma...kt situ ad jual on9...try ar beli...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Tahniah Nad,
Cantik tudung Adijuma tu..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tudung tu cantik..nayli comel jer

AyuArjuna BiGoshh berkata...

wahh dah pakai...cantek :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...