21 Disember 2012

Tarikh Keramat ^____^

Tik! Tok! Tik! Tok! Tik! Tok!
Dupdapdupdapdupdap kot nak tunggu hari esok (6thn yang lepas)
Hari di mana MamaZN pegang title baru
Hari di mana MamaZN dipertanggungjawabkan pulak pada PapaZN
Hehe
Eeeeeee....! 

Tapi time MamaZN dulu
2 hari sebelum tarikh dah start majlis kat umah
Dengan majlis kenduri doa selamat
Lepas tu majlis khatam Quran
Dah sebuk2 camtu, tak terasa pulak dupdapdupdap nya
Btul2 terasa bila dah sampai kat masjid - tmpt akad nikah :)



22/12/2006 ^______^


Gambar amik curi2, haha!
Poyo kan? ;)
Masa ni time family PapaZN datang merisik
Puii..! Siap amik gmbo wat kenangan, haha!
Ada gak chance nak letak kt blog, kahkahkah!


Hantaran dua2 belah pihak yang disiapkan oleh bonda tersayang ^_^
Merah hati utk MamaZN, coklat utk PapaZN


Akad nikah kat masjid, batal air sembahyang kat umah






23/12/2006 ^______^

Esoknya majlis resepsi kat dewan


Embah Ahmad yang memang sempoi, haha! :)


 Malamnya pulak sesi makan2 sesama ahli keluarga dan sanak saudara
Majlis makan2 tanda terima kasih gitewww
Ada la jugak sesi bukak2 hadiah
Dah jadik macam tontonan plak sume org dok tengok kitorg, haha!



24/12/2006 ^______^
Majlis bertandang @ umah PapaZN



Kat umah PapaZN buat rewang
Beza ngan MamaZN -  katering sajork! ;)



Banner yang sentiasa jadi kenangan , haha!
Sebesar2 alam! =p



MIL & adik2 ipar tunggu tetamu datang :)


Hoiiii...!
6 tahun lepas punye cerita!
Tunggu 20 tahun lagi, ingat ke tak, hehe
Akan terus dikenang kot!
Insya-Allah, kalu masih dipanjangkan usia... 
Bila imbas2 balik sepanjang 6 tahun ni
Memang banyak suka duka pahit manis yang dirasai
Dalam kehidupan berkeluarga ni
Huhu!

Walaupun dah 6 tahun
MamaZN masih lagi dalam proses utk membaiki diri
Masih banyak lagi rasanya yang MamaZN nak perlahan2 ubah
Takleh la drastik sangat! Huhu!
Biar lagi pandai masak, kurangkan panas baran, lebihkan banyak bersabar
Eh, macam2 lagi la...
Harap PapaZN sabar layan kerenah isterinya ini, hehe
Thanks ek sbb terima saya seadanya ;)


Ramai gak kan yang wedding anniversary dalam bulan doblas ni? ;)

Mane ada nak pikir tarikh2 cantek pun
Janji cuti skolah, hahahah!
Sape wedding anniversary bulan ni? Tarikhnya? ;)




p/s:
Bang, bila tengok balik gmbr2 lama ni
Rasa macam nak bersanding balik la, haha!
Jom! =P



22 comments:

ALoNa CintamaniszLite berkata...

chubby laa pipi nad masa nikah tu..
tudung pun sampai terkelepet kat atas tu, hehe...

Tak sangka ye...dari kawan sekolah leh bercinta sampai beranak pinak dh ni..

Tahniah utk korang wlpn tarikhnya hari esok ye..

MamaYatie berkata...

Happy Anniversary in advance Nad!
Semoga Allah SWT memberkati kalian sekeluarga...korang berdua dr dulu tak berubah kan...berseri2 & manis jer...so sweet!!

# tahun kawen gap setahun jer ngan akak

JaSSNaNi berkata...

sempat lagi dia amik gambar bakal family masa merisik ek.. nakal betul.. :)meriah la.. banyak gambar kenangan kan.. best..

ieyda berkata...

cutenya nad dulu2....apa2pun tahniah n selamat ulangtahun perkahwinan...

Puan Fifiey berkata...

Selamat hri ulang tahun..nak tanya ni nad dan husband oorg teluk intan ke?fifi org kg gajah,tp stay kat trg dari kecik ngan nenek.mak dan kakak ada kat kg gajah..kalau balik sana mmg wajib pg teluk intan..nanti tahun dpan nak balik,kita jumpa yer..tingin sgt2. : )

Amieynna berkata...

muka maintain je sama walaupun 6 tahun berlalu.. maintain comel.. eh bukan nak melobi ye.. hehe

Happy wedding anniversary Mama & Papa ZN!!

suhaina laui. berkata...

tahniah nad..alhamdulillah..semoga cinta kekal abadi..

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Dulu2 nad nampak lg tembam..means sejak ada anak makin kurus ek..jelesss..kekekeke..nway,sng majlis dkt2 gini..skali harung.kt dulu nikah bln 5, blh pempuan bln 6, bertandang bln 8..wuwuwu

mamalieyna berkata...

Happy ann. In advance nad..hehe..comel..tertukar la, nad dl berisi, skrg kurus sket..papazn dlnkurus, skg berii sket..kan3x...:-)

intanfirdaus247 berkata...

tahniah nad...:) moga kekal hingga akhir hayat..ameen

mama tisya berkata...

sama thn kita kahwin..tp akak awl skit dr nad..bln 8...apa2 happy 6th anniversary..smoga berbahagia hingga hujung nyawa di samping suami & anak2 tercinta


**oh teori smlm slh ek..dpt plak ye sms tu...3 skali..hah jgn lmbt2 p collect while stock last

Fadzillah Kamarudin berkata...

18.12.2001...
dah seblas tahun kawennn...

eB berkata...

Dtg nyanyi lagu happy anniversary. Moga berbahagia selalu. Alhamdlh 6 thn dh kan. 2 permater hati mnbh rs & bahagia. Xoxo. ;-)

Aisyah Husaini berkata...

kak nad comel sangat ms pengantin kan macam budak2 je

syawalsimpsons berkata...

happy anniversary untuk esok hari nad...moga berkekalan....wahhh papazn kulus sajork..kikiki

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Happy 6th Anniversary Nad & PapaZN..
Moga kekal bahagia hingga ke hujung nyawa..AMIN.

Tema sebelah lelaki tu sama la ngan k.eija dulu maroon..

kawan k.eija dah pernah buat tau bersanding sekali lg masa sambut anniversarynya yg ke 10thn..

Ya ALya berkata...

sweetnyer....happy anniversary nad... ya 17/12-2005..7 tahun dah...

ch@ berkata...

Tahniah buat kakNad dan suami. Smg terus kekal bahagia hingga hjg nyawa. InsyaAllah. Suka kenangan kakNad ni. Terkenang pula.

Masya berkata...

tahniah moga berkekalan keakhir hayat.. tgk same jer muka nad dulu dgn 6 tahun ni.. pipi, senyuman.. takde yg berubah pun..

LYAfrina berkata...

kenangan terindah...
nmpk meriah sgt majlis nad ni...
wah..kelass photo-g tu ;-)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah kenangan tu nad..best2

QasehnyaRania berkata...

alhamdulillah ;D selamat ulangtahun.

saya bulan 11 2007
sama jugak akad nikah at masjid, batal air sembahyang kt rumah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...