03 Disember 2012

Tak Pasal-Pasal Pi Shopping Pakai Baju Kurung! =p

 Assalamualaikum! :)

Isnin yang blues?
Owh, Isnin tak blues, kita yang mem'blues'kan Isnin, haha!
Ceria2 je :)

 Ni semalam punye citer la ni, huhu!
Dalam plan nak pi kenduri kahwen
Tapi kenduri kahwen ni agenda terakhir utk smlm
Kena settle kan dulu perkara2 penting @ Bandar Sunway
Dah alang2 sampai sana, MamaZN teringin nak p Paradigm Mall
Disebabkan nak pi kenduri tu
MamaZN pun pakat pakai baju kurung, hihi




Selesai hal kat Bandar Sunway
Terus terjah Paradigm Mall :)
Bila balik tengok jam dah pukul 2.30 ptg
Memang tak dan la nak pi kenduri kahwen, huhu!
Sebab kenduri nya kat Hulu Langat
Mak aih, jauhnya pulak terasa antara Bandar Sunway dengan Hulu Langat tu
Langsung tak jadi pi kenduri

MamaZN pun pokpekpokpek la kat PapaZN
Kalu tau tak pi kenduri, baek la takyah pakai baju kurung :/
PapaZN jawab
Ala, takpe la, sekali sekala...
Nampak ayu je bila pakai baju kurung :)
Terus 'sejuk' balik, haha! Dasar! =p

Dalam hati, naseb baek la PapaZN tak jawab,
Tu la, sape suruh nak pi Paradigm Mall ni tadi?
Kalu tak, bleh kita terus ke tmpt kenduri tu..!
Fuuhhh! Naseb, naseb, haha!

Disember sudah mari...!
Suka Disember!
2 tarikh penting utk bulan ini
Sudah 6 tahun usia perkahwinan kami ^_^
&
Baby Nayli akan jadi 1 tahun! :)


p/s:
Lepas tu, 2013 menjelma...


11 comments:

mamalieyna berkata...

hehe..seb baik papaZN tak salahkan mamanye kan..hehe~

memang ayu berbaju kurung~ ^_^

ieyda berkata...

xpelah sekali sekala shoping pakai bju kurung....

♥cikmOt♥ berkata...

sesekali apa salahnya...
comel apa...cukup kain...
kalu tak cukup kain lagi malu tau...hehehe

amiey lee berkata...

Hehhe kita pun pnah krna gini..masa tu nak g kenduri pastu dah cantek pakai baju kurung lepas singgah mall sbb leka shopping tak smpat g kenduri..hampehhh tullll

mama tisya berkata...

patutnye pki je suar tp ala2 bj muslimah so p kenduri pn ok..hahaha..rsnye tk pernah p sopingmall pki bj kurung..hehe

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... berkata...

comei per mamaZN pakai baju kurung g jejajaln.....

Ya ALya berkata...

Cantik pe pki baju kurung,ya selalu je buat.....

Anje Mamy Balqis berkata...

kita tak pernha pi paradigm ni...teringin nak pi...bilakah masanya tu...

Lynn Hamzah berkata...

tak pernah lagi pergi shopping mall tu...

mummy_ayu berkata...

emm...sama..Ayu pun tak selesa kalu nak shopping or jalan2 pakai baju kurung tapi kala dah terpaksa..hentam saja la...

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ berkata...

ayu la pakai baju kurung time soping hehehhe muslimah gitu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...