11 Disember 2012

SURPRISE Yang Buat Saya Tersenyum =)

Memang betul2 surprise!

Sebab masa dapat surat Poslaju ni
MamaZN taktau siapa bagi & apa bendanya
Sebab seingat MamaZN, takde pun shopping online
Huhu! Lama dah puasa shopping2 online ni! =p

Bila bukak je surat tu.....
Ya Allah, terharu sesangat!
Sebab dapat FM!!!
Hadiah yang sangat - sangat - sangat MamaZN suka
Sebab boleh tambah koleksi, hihi


FM Terengganu & Melaka


Mekaseh Kak Alona! :)
Kak Alona, cuti-cuti Malaysia aritu tetap ingat kat saya ek?
Hehe
Teharunya! =P
Moga persahabatan kekal berpanjangan ye! :)


Sapa tak suka FM?
Kalu tak suka, meh kasi MamaZN, haha! =D


15 comments:

zety berkata...

manisnyer persahabatan kan ;)

ieyda berkata...

saya suke saya suke.....

nak FM tu....

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ berkata...

kita pun baru kumpul hehehhe ..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

uiiks...

Princess Nur berkata...

bertuahnya mama.. 2 sekali dapat tuu.. ;)

Sherwieyna Muzzawer berkata...

wah bestnyaaa dapat ole2! FM tu memang cantik. kalau tak suka boleh bagi kita juga..heheheeh :)

eima berkata...

fahim pun suka klu dpt fm ni... tetiba jek kan

Alycia berkata...

amboi, bestnya dapat fm .. kt pun suka ;)

Sue-Rya Qistina berkata...

wahhhh...rezeki rezeki. saya pun suka kumpul FM :D

Chekgu Azrine berkata...

bestnya..alhmdulillah..rezki murah dlm persahabatan..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

itula kelebihan kawan2 blogger terasa dekat dihati...bertuah nad selalu dpt hadiah ..:)

syawalsimpsons berkata...

best ada org egat yee...

nadia berkata...

kalau nanti tiba2 kak nad dah tak berkecimpung dengan dunia FM, kak nad bagi nadia pulak. kuikuikui ;))

mummy_ayu berkata...

suka..suka.
dapat FM lagi.makin banyak la koleksi Nad yer..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tahniah nad...cantik FM tu...wani pun suka kumpul fm..skang ni banyak gak dpt dr member2 blog...dulu husband wani selalu belayar oversea slalu kirim FM buat koleksi hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...